Sista september

Vaknade tidigt som tusan o att somna om va helt omöjligt så det va ju lika bra o stiga upp. Hade dessutom bokat tvättstugan så det passade ju fint o slänga in tvätten innan jag begav mig till gymmet. Bättre hade det ju varit om jag faktiskt startat maskinerna så dom varit klara när jag kom hem igen!! haha. Nu är frullen i magen och jag ska göra i ordning en laddning matlådor i väntan på att tvätten ska bli klar! Dagen kommer spenderas med bästa syster och hennes små flickor :)

Söndagsjogg

En löparrunda med bästa Anna fick avsluta denna helg. Trots trötta ben efter en tuff jobbhelg blev det en runda på 7,5 km :) härligt! Så denna veckan har vi sammanlagt sprungit 17 km. Imorgon är det ny vecka så då tar vi nya tag o satsar på fler kilometrar! 


High five för en bra vecka! :) 

Jobbhelg

Jobb står på schemat denna helg men det känns faktiskt helt okej. Har ju ändå inte direkt ngt bättre för mig o kallt o deppigt väder bjuds d också på så då passar d alldeles utmärkt o jobba :) Är hemma på rast just nu så ska snart tillbaka o beta av de sista timmarna. Jobbade kvällen igår med så imon slutar jag vid fyra så då hinner jag med lite träning också. Har bokat Indoor Walking och cxworx men ev blir det en löpartur med Anna och det gör jag så mkt hellre! :)

Matte

Idag är min enda lediga dag denna veckan så det gäller ju att ta till vara på tiden och utnyttja dagen till max! :) Startade därför dagen nere på gymmet och eftersom Komvux ligger i närheten så blev det en runda dit för att anmäla mig till en ny kurs. Har bara matten kvar nu, jag har alltså sparat d värsta till sist. Matte är verkligen min arkilles häl men jag försöker tänka positivt, det är många år sen sist och jag har mognat och vuxit enormt sen dess och jag är dessutom vet jag att jag har lättare för att koncentrera mig nu än jag hade då! Dessutom va studievägledaren på strålande humör idag så jag kände mig redigt peppad när jag gick hemåt! :D
Nu ska jag duscha o sen möta upp Camilla för lite ärenden o fix :) Sen blir det en tripp till syrran o familjen och ikväll ska jag springa med Anna :)
 
Kaffe och tidning på gymmet i väntan på att Komvux skulle öppna i morse :)

Kärlek

Lördagen spenderades hos familjen Christiansson :) Dessa sötnosar gör mig så lycklig! 



Lite bilder från Spanien

Vin på balkongen
Hamnen
Maffiga grillspett på favvorestaurangen
Hotellet sett från stranden
En shot får avsluta måltiden
Vin på ballen
På strandpromenaden
 
 
 
 
 
 

Moster igen!

Vaknade till ett glatt besked idag, har nämligen blivit moster igen nu på morgonen. Till en liten flicka med mörkt och mkt hår :) Allt hade gått bra så nu kan jag äntligen pusta ut har suttit som på nålar sen igår o väntat med spänning.
Jag har varit hemma från jobbet i två dagar nu. Kände redan i söndags att ja hade känningar i halsen men jag trodde ju såklart d va sviter efter lördagens partajande. Jobbade måndagen men halsen blev bara värre o värre o till slut kändes det som jag hade knivar i halsen och under natten till tisdagen kröp även hosta o förkylning på. Jävligt drygt just nu för jag har verkligen inte tid för detta just nu. Idag är halsen bättre men nästan rinner och hostan finns där men imon måste jag verkligen jobba för då flyttar vi kontoret o det vill ja inte missa så får bita ihop!

Tvättdag

Idag måste vara första gången i världshistorien som jag lyckats pricka in den perfekta tvättiden. Det har regnat precis hela dagen och vad passar bättre än o tvätta när man ändå håller sig inomhus! Va inte ett dugg sugen på gymmet idag så tog en pw när jag kom hem från jobbet. Måste varit den blötaste på bra länge!! :) Har hoppat i mjukisbrallorna så nu blir det soffmys resten av kvällen :)
 
 
Såna här dagar vill jag bara tillbara till underbara och varma Spanien :)
 

Backattack

Vad gör man inte för lite sällskap på gymmet? :) Henke skulle börja jobba vid 9 så idag va vi borta på gymmet redan 6.30 och körde ett ryggpass. Skönt o komma upp i tid för idag börjar jag jobba redan kl 13. Har fixat matlådor inför veckan hela förmiddagen. Så jäkla smidigt o ha allt förberett inför d kommande dagarna. Spar ju både tid och så slipper jag disk, hur bra som helst ju! ;)
 
Igår körde jag bröst och axlar och avslutade med 30 min på löpbandet :) Efter lite fix och lunch i magen åkte jag till syrran. Jisses det börjar närma sig förlossning för syrran nu. Hon är beräknad om två veckor :)
 
 

Eksjö

Hade en helt fantastiskt rolig helg med tjejerna i Eksjö. Linda bjöd på bubbel och tacos när vi kom upp i fredags kväll och lördagen spenderades uppe i Jönköping innehållandes shopping, lunch och ikea besök. Halva skaran va tyvärr tvungna att åka hem redan på lördagen medans jag o Fia stannande ytterligare en natt. Så på lördagskvällen blev det grillat och ännu mer bubbel följt av filmkväll. På söndagen blev det tidig lunch och Sally slängde ihop sin supergoda köttfärssås innan vi körde neråt Karlskrona igen :)
 
 
Man blir bortskämd i Eksjö ;)
 

Torsdag

En dag kvar på jobbveckan sen har jag semester o då blir det en tripp till Eksjö. Tjejdejt står på schemat, ska bli så grymt skoj :) Man träffas helt klart alldeles för sällan!
Idag har jag hunnit med både gym och en löpartur. Körde armar, mage och lite ben på gymmet i morse och ikväll blev det en löpartur. Dock gav benen upp efter 5,6 km. Misstänker att det beror på skorna då jag tkr dom skaver när jag springer :/ Minsta lilla sten eller lutning på underlaget känns i fötterna, kanske dags och köpa nya igen.
Nu ska jag packa klart inför Eksjö-trippen imon så jag är redo att sticka direkt när jag slutat :)
 
 
 
 
 
 

Spanien

Veckan i Almeria va helt fantastisk. Hade mer än gärna stannat där ett tag till :) Det är bara andra säsongen de arrangerar resor dit så det har ännu inte hunnit bli "sönderturistat" utan är mest spanjorerna själva som semestrar där. Skulle definitivt tänka mig att åka dit igen, skönt att flygresan endast tar 3,5 timme också :) Vi bodde högst upp på 10e vån och stranden låg precis nedanför hotellet. Nära o bra, d gillar ja :)
Varje morgon startade vi dagen med en powerwalk längs den fantastiskt långa strandpromenaden, åt frulle, sol o bad, sen lunch, ännu mer sol o bad, vin på balkongen och fix inför kvällen. Spanjorerna lever lite manaña så stress existerar verkligen inte där och middagen äter man inte förrän mellan 21-21.30 på kvällen :) Bara tanken på att inte behöva passa tider eller en massa aktiviteter får en verkligen att koppla av, det va länge sen jag kände mig så avslappnad. Ett antal böcker hann även avverkas under veckan, bla en bok som hette Livet efter dig som va så sjukt bra att jag satt och lipade till slut. En kväll tog vi bussen till en större stad och shoppade loss :)

 
 
 
 

Träning

Efter en veckas semester känner jag mig så utvilad och full av ny härlig energi att ta mig an gymmet med nya krafter. Så blev ett tungt bröst- och axelpass följt av 5 km på löpbanden igår efter jobbet och ett ryggpass och 45 min på crosstrainern idag :) Imon blir det nog gymmet på fm och sen en löpartur med Anna på kvällen. Vi fick tydligen inte nog av varann på semestern! ;)

RSS 2.0