fem dagar kvar

jobbar kvällen idag men inte har jag tid o ligga på latsidan heller. har ju massor kvar att fixa innan vi drar. kan inte fatta att det bara är fem dagar kvar :) har varit på sjukhuset och fått min andra dos twinrix och efteråt åkte köpte jag med mig lussekatter och pepparkakor och en bukett tulpisar och körde förbi farmor. det va länge sen jag såg någon bli så glad :) på hemvägen körde ja inom elgiganten o köpte ett kamerafordral till nya kameran.
har kört fast med pluggeriet så funderar starkt på att ta mig an ljusstakarna, alla grannarna runt om har redan satt upp sina och jag missar ju trots allt både andra och tredje advent så jag kan gott få tjuvstarta lite :)
 

mosters hjärta

förmiddagen har spenderats med min systerdotter alicia som är ett riktigt charmtroll :) hunden charlie fick ja på köpet! ;) haha
resten av dagen har jag suttit o pluggat men nu får det räcka för idag. nu ska ja gosa ner mig med glögg och en film :)
 
 

one week left

endast en vecka kvar till thailand! :) ska bli så jäkla underbart o komma iväg. förberedelserna inför resan är i full gång så idag har ja köpt julklappar så jag slipper dona me det i värsta julstressen när vi kommer hem. har även växlat pengar, köpt solskydd o plockat fram lite sommarkläder.införskaffade även ett bekvämlighetspaket inför den alltför långa flygresan som innehåller nackkudde, öronproppar o öronbindel :) det borde ju underlätta resan lite iaf! :) jag e ju verkligen hopplös med att försöka sova på flygplan så det skadar ju inte att vara väl förberedd!! har även beställt en ny kamera då den gamla gjort sitt så ja hoppas verkligen den hinner komma innan ja åker*håller tummarna* :)
denna veckan ska pluggandet prio ett, har gett mig tusan på att bli klar till jul så nu jäklar :)
det blev ett välbehövligt besök hos frisören idag, klippning och slingning. blev så ompysslad så ja höll på o somna :)
 
 
 

fredag

sitter i skrivande stund o laddar inför en lång jobbhelg. va uppe med tuppen idag för att hinna skriva klart en skoluppgift. skönt o ha det inskickat o klart innan helgen :) har lunchat på thai med lotta idag, så gott! som att man inte kommer få nog av thai mat i thailnad haha. kan inte fatta att vi snart åker! :D

höstpromenad

sista veckorna har bestått av fler o längre promenader än vanligt. hösten är verkligen vacker om än lite kyligt många ggr! :) alla traskande gav iaf utdelning för denne veckan tog mitt lag hem vinsten. vi vann en middag på antons, ska bli så kul då jag aldrig varit där :)
 
 

torsdag

passar på att slänga in ett litet livstecken innan ja drar o tränar. idag blir det cx o gym :)
det har varit lite stressigt sista tiden så känner inte redigt att ja hinner med allt ja skulle vilja göra. sakta men säkert bärjar lägenheten ta form :) om ja bara kunde hitta en bra o fin byrå me så skulle ja bli mer än glad, e så trött på att rota efter kläder i blåa ikea kassar!!
sötaste lilla ida kom förbi på frulle idag me, det va verkligen evigheter sen sist så vi hade massor att prata om. nu får det inte dröja lika länge tills vi ses nästa gång! :)

RSS 2.0