äntligen helg!

åh så efterlängtat! :)
d har varit en lång dag idag, dagen startade me jobb 8-16 o sen skuttade jag hem o svidade om lite o sen körde ja till pappa en sväng o sen följde jag me honom o kollade på ett hus i lyckeby. asså det måste vara 50 årskrisen som slagit slint totalt! :) lilla pappa han e för söt han! sen höll jag typ på att dö av hunger så så bjöd pappa på pizza. och en annan glad nyhet är att han hade betalat min bilskatt me, inte för att jag visste ens att den kommit men d är ju alltid uppskattat! han e snäll han :)
sen va det bara att slänga sig i bilen o köra till stan för att börja hjälpa sandra o stoffe att flytta, sträckte typ min axel dock för nu har jag kanske skitont!! ajaj. sen hälsade jag på hos fia en sväng, o va hittade man där då?! jo linda o fia me varsitt vinglas i näven! ovanligt faktiskt :)
o nu sitter ja bara hemma, kom nyss på att jag visst glömt bort att betala mina räkningar denna månaden. skärpning! haha får väl ta tag i det innan d glöms bort igen :)

030627-070627

fyra år sen...minns det som igår! väntar fortf på att du ska komma tillbaka till mig mamma. du kommer alltid att vara den som betyder mest i mitt liv! är det möjligt att älska ngn mer än dig? bara jag tänker på dej börjar tårarna forsa nerför mina kinder i rasande fart.

du kommer alltid att ha största platsen i mitt hjärta, jag är inte hel utan dig!

kalmar

åh va ledigheten går tokfort!! imon e det jobb som gäller igen. ska nog kolla på en film ja hyrde ikväll , material girls :) har stora förhoppningar på den filmen så får väl se om den håller måttet! :)

har varit i kalmar en sväng o kikat lite idag men hittade fan ingenting förutom nya mp3 lurar men det e ju iofs najs d me :)

midsommar tylööösand, ett minne för livet!!

lite bilder från tylösand                    


bara några timmar kvar..

TYLÖÖÖSAND HERE WE COME!!!!!
återkommer med mer info efter helgen.


godmorgon solstråle

åh va det känns otroligt skönt att vakna pigg o på strålande humör :) va som en zombie hela dagen igår så d blev sängen tidigt!

snart ska jag traska ner till jobbet, det e bara idag me sen e jag ledig en hela vecka, ska bli skönt som tusan! :)

en trött måndag

jahapp då va det klubbat, d blir halmstad/tylösand på midsommar :)  vi ska träffas hemma hos emma imon o prata igenom alltihopa jag, lotta, anja o emma :)

e alldeles toktrött idag verkligen, har ju knappt sovit ngt alls i helgen..haha skyller på drickat! :) men tusan va skoj helgen varit

najs kväll

         junikalaset helt klart godkänt :)helgen närmar sig me stormsteg

veckan har verkligen gått i chockerande rask fart! äntligen återstår det bara en dag kvar på jobbet för denna veckan sen ska jag gotta mig i ledigheten i hela 3 dagar! :) idag har jag fått ett nytt mammavik!! :) glad som tusan! mitt går ju ut den 31a augusti men jag börjar på det nya redan den 24 augusti så det blir kanon :) 100% me!  kan d bli bättre? nej ja tror inte d faktiskt :)

efter jobbat idag körde jag direkt upp till rödeby, va nämligen bjuden på middag hos görel o erik :) alltid lika trevligt!
sen hängde ja me s.olander till stallet i körde en runda me en liten pålle vid namn bebben. gullig liten shettis han :)

junikalaset i helgen me, d återstår väl o se om d håller måttet :)


nercabbat me syrran, my o fia :)

   

grillfest på verkö 070609

                   

kyligt

årets första o kanske kallaste dopp, eller vad säger du sally?! :)

  

sommaren e här

 underbart väder igår ju. mer av d tack :)

 
 

jobbfest på tunvalla

tack för en supertrevlig kväll kära arbetskamrater :)

                          

wazzo o jazza

jag o min vän sandra va ute o red häromdagen. pga av sommarbete  ser d ut som att hästarna e dräktiga :)

     

RSS 2.0