soliga dagar

jobbade ju hela midsommarhelgen men på lördagskvällen blev det ändå en runda ut till aspö med fia o lotta. ett band som hette jolly maith craic spelade typ irländska låtar o lite så. en mkt trevlig kväll med härlig stämning, fint väder, trevligt sällskap o lite gott o dricka :) när vi skulle hem däremot va det rena rama kaoset. ingen extrabåt hade satts in och båten tog bara 200 pers + bilarna åt gången och alla ville ju med första båten. vi höll på att bli mosade i all trängsel samtidigt som man kände paniken över att inte få plats på båten. att vänta en timme till båten kom tillbaka va ju ingen sugen på. hem kom vi iaf men jag va som ett vrak när klockan ringde halv sex på söndagsmorgonen!
idag har jag jobbat 7-16 och ikväll kommer anna hit på lite kvällsfika. har köpt jordgubbar o glass som ja tänkte bjuda på :)


midsommarafton

hade en himla trevlig dag igår. hasse bjöd på vin i förtältet innan vi åkte in till lövmarknaden. som alla andra år överraskade regnet under eftermiddagen o då passade det ju fint med lite öl o cider på stars :) när det slutade regna fortsatte vi på marknaden. på vägen joinade lotta oxå o sen kom även yvonne o andreas :)
ska snart bege mig mot jobbet men på vägen ska jag köpa med mig jordgubbar som jag o mina kollegor ska smaska på ikväll :) något gott ska amn ju ha för att man jobbar midsommarhelgen!mitt marknadssällskap igår :)


lövmarknad

äntligen börjar jag känna mig piggare, gladare och mer motiverad :)
idag är det lövmarknad här i stan. det e folk precis överallt, helt galet :) har redan gått en runda på lövis med fia och nu sitter jag o väntar på att syrran o alica ska komma o hämta upp mig. vi ska ut till dragsö till hennes svärföräldrar som har husvagnen där över helgen. sen ska vi åka axel in till stan, mys! :)

bloggpaus

jag vet inte vart jag ska börja, just nu e huvudet överbelastat av tankar.
irritation, stress, tuffa arbetsdagar och sömnbrist är vardag för mig just nu. nu e det sju nätter sen jag sov en hel natt. varför vet jag inte :/ tänkte att det kanske berodde på att ja inte hinner med så mkt träning just nu så har tagit tag i träningen igen. sjukt jobbigt och svettigt men fortf sover jag inte. inte ens en massa alkohol gör susen, det som annars brukar vara rena rama sömnmedlet :/
gråten ligger o lurar precis runt hörnet precis hela tiden och jag känner mig bara helt tom. innan och efter jobbet avlöser olika "måsten" varandra. min almanacka e fylld till brädden. egentid hinns inte med längre så det är inte att tänka på.
jag hade hoppats på att detta skulle bli den bästa sommaren någonsin men vad fel jag hade. livet är verkligen som en berg-och dalbana!

nationaldagen

har varit ute på ungskär hela helgen. så härligt! det har ju verkligen varit toppenväder vilket oxå syns väldigt tydligt på mig, trots solskydd! haha lotta kom ut igår med middagsbåten oxå, så himla roligt :)
ikväll har jag varit uppe hos lotta o ätit grillat. till efterätt åt vi jordgubbar o glass.
hoppas d blir fint väder imon oxå så man kanske vågar sig på ett dopp :)
RSS 2.0