Friday

Va lite överambitiös när ja ställde alarmet på ringning redan  kl 7 en ledig dag. Tanken va ett tidigt intervallpass borta på gymmet men när alarmet ringde va jag mer död än levande så sov vidare ist. Det va först efter 10 jag damp in borta på gymmet, bättre sent än aldrig :) Efter gymmet va jag förbi Camilla på en hej-då-kaffe då hon åker till Sthlm idag o vidare till Barbados på måndag.
Efter dusch o snabbfix mötte jag upp Fia o lille jack för en runda på stan. Stackars Fia fick verkligen kämpa sig fram me vagnen för hit till stan verkar inte plogbilen hittat än!
Tidigare i veckan trotsade jag o Camilla  snöstormen o va på bio och såg The secret life of Walter Mitty. En helt fantastisk film som jag varmt kan rekommendera!

Slut på sjukstugan

Förkylningen har äntligen gett med sig så idag blev det ett efterlängtat intervallpass på löpbandet. Så jäkla härligt :) Älskar att träna på måndagar då man får en skön start på den nya veckan! Imorgon väntar ett styrkepass. Jobbar 7-13 imon men ska vara i skolan mellan 11-12.30 o det e ju ingen mening o gå tillbaka till jobbet bara för en halvtimma o skolan ligger så nära gymmet så sticker dit efteråt istället.
För övrigt ser det för tillfället ut som att ja drabbats av böldpesten i ansiktet. Förra veckan påbörjade jag en av flera laserbehandling för att avlägsna några födelsemärken på min högra kind. Dom har ju alltid varit där och jag tror inte att många fler än jag som ser men det har liksom alltid varit min "ful-sida". Tror jag kan räkna på en hand det fåtal kort som finns där man ser min "ful-sida". Efter några behandlingar så kommer det förmodligen bli ändring på det :) Tur att mitt hår täcker de flesta märkena och att det är mösstider för just nu är märkena rejält röda och väldigt mycket mer synliga än de varit innan. Så det kändes ju inte jättebekvämt o ha uppsatt hår på gymmet tidigare idag men ja körde på ändå. För träna vill jag ju göra så folk får väl ge tusan i att glo på mig om d ser otäckt ut ;) Man måste vänta cirka 2 veckor mellan behandlingarna så att huden får vila så nästa behandling blir om en vecka. Hur många behandlingar som kommer krävas beror helt på märkets färg/storlek och om det är upphöjt eller ej.
 
Igår spelade vi bingo hos syrran :)

Jack

Idag va det dop för lille Jack. Idag hade dom lagt in dopakten under gudstjänsten så det va en massa böner o psalmer :)
 

Kall dag

Sådär ja, då va veckans mattelektioner avklarade. Jag vet inte om läraren tänkt till sen förra veckan för han körde inte genomgången förrän själva lektionen började så idag fick ja faktiskt ta del av den. Kan ju iofs va en ren tillfällighet med. Hur som helst så är jag glad att ja va närvarande denna genomgången för just nu håller vi på med sådant som är lite krångligare. Kursen går i ett rasande tempo och varje lektion går vi igenom nya saker och eftersom jag inte går orienteringskursen innebär det rätt mkt räknande här hemma.
Idag e det riktigt jäkla kallt o jag tyckte till o med att d föll några flingor när ja gick från skolan så d känns inte jätteskoj o jobba kvällen just idag.

Förkyld

En jobbig förkylning har hoppat på mig de senaste dagarna. Både hals, näsa och huvud är en pina just nu och att sitta i skolbänken med huvudet ner i boken idag va jäkligt jobbigt med en rinnande näsa :/ Det är väldigt skönt att lektionerna ligger i början av veckan så man liksom kan koppla bort matten resten av veckan :)
Träning blir det ju inte tal om så länge jag är krasslig o denna förkylningen kan inte komma mer "lägligt" eftersom det är prova-på vecka på gymmet hela veckan o då brukar det va så sjukt mkt folk! Det finns ju roligare sakeratt göra än att armbåga sig fram på gymmet :)

Amanda

I söndags va det dop för lilla Amanda. Jag är ju redan gudmor till Alicia men  blev tillfrågad att vara fadder även för lilla Amanda och självklart ville jag det. Jag bar även Amanda under hela ceremonin och ja, jag hade ont i armen efteråt haha :) Det va även en liten pojke som döptes samtidigt så ceremonin va rätt lång. Släkten tog upp halva kyrkan ungefär och ja höll på att skratta ihjäl mig när pappa hade lyckats hamna bredvid den andra släkten! Haha
På söndag ska Fias lille son Jack döpas i Augerums kyrka så efter det känner jag nog att jag gjort årets ranson av kyrkobesök för detta året ;)
 
 
 
 

SNÖ

Måste erkänna att detta är rena rama smäckveckan när d kommer till jobb. några timmar i måndags o ett par till i tisdags. Ledig onsdag o torsdag. Ikväll ska jag avverka några timmar till o imon väntar veckans längsta jobbpass, s-turen. Sen har ja semester på söndag för då e det dop för lilla Amanda. Har köpt en jättesöt speldosa i trä som föreställer en karusell med hästar och ett halsband och nyss knåpade jag ihop texten på gratulationskortet också :) Idag snöar det som tusan och eftersom jag hatar snö blev det inget besök på gymmet utan skjuter på det till morgondagen. Träningskläderna är redan packade och står prydligt vid dörren så det får bli ett intervallpass under rasten imon :)
Igår när jag va ledig hade ja tid för service på bilen, under tiden passade jag på att plugga matte. Det är verkligen stor skillnad på denna boken ja har nu o den förra. Nu går det så mkt bättre o då känns d riktigt roligt :) Det enda som e trist nu är att när ja kom till lektionen i onsdags hade läraren redan haft genomgången så den missade ju jag. Nästan alla andra i klassen läser en orienteringskurs i matte och på onsdagar börjar den en timme innan ordinarie mattelektion  så alla satt ju o räknade för fullt när jag damp in en timme senare och läraren bara visade vilka sidor de jobbade med så även jag kunde börja räkna. Det är ju en jäkla tur att ja hänger med ändå tack vare att ja läste distanskursen i höstas för hade ja inte gjort det hade ja inte fattat ett dugg. Lite verkar trots allt ha fastnat o det tack vare Emma! :)
När jag hämtat bilen bar det iväg upp till Rödeby för o hälsa på syrran o flickorna. Tillsammans åkte vi vidare mot pappa o Torsås för ett snabbt ärende innan vi styrde vidare mot Kalmar. Måste varit mitt billigaste besök på Ikea någonsin för man är ju inte jättestadig i kassan när det är slutet på januari o man haft bilen på service.
Nu ska jag göra mig redo för jobb, det blir till att pälsa på sig ordentligt idag :)
 
 

Första skoldagen

Tanken va att ja skulle tränat i morse men eftersom jag för tillfället är så galet jäkla trött på mornarna så får det helt enkelt bli ett besök på gymmet efter jobbet ist. Denna första månaden på året är det ju i vanlig ordning fullsmockat på gymmet men ja siktar på att infinna mig där strax efter fyra o då borde inte så många hunnit dit ännu :)
Idag har jag lektion i skolan mellan 11-12.30 idag o sen ska jag sitta på möte på jobbet 13-16. Skönt med kort dag!

Fest för Åsa-gåsa

Har hittills haft en mkt trevlig helg i goda vänners sällskap. Igår blev jag o Fia bjudna på fika hos Sandras föräldrar, de hyr ett supergulligt o charmigt torp inte alls långt ifrån stan. På kvällen blev det middag med Sandra o Sandra o såklart en massa prat o skratt.
Imorse va jag inne o jobbade lite extra o sen stack jag direkt bort till gymmet o körde intervaller på löpbandet. I eftermiddag har jag även hunnit med ett besök hos familjen i Rödeby o ett besök hos pappa. Nu ska ja sätta fart här för ikv vankas avskeds-partaj för Åsa som flyttar till Sthlm nästa vecka :) Jag får ju visserligen en anledning att besöka huvudstaden oftare men det kommer bli så tomt o jag kommer sakna henne hur mkt som helst!
 
Åsa o jag i Hyde Park våren 2012 :)
 
 
 

Onsdag

Jäklar va jag har svårt för att komma upp på mornarna nu. När alarmet ringer känns d inte som att ja sovit en blund o det e verkligen inte likt mig så ja hoppas d bara har med årstiden o göra. Inte skoj o va en tröttmössa!
Idag har jag varit på inskolning på Komvux så nästa vecka är det jag som sätter mig vid skolbänken o räknar matte. Det kommer vara två lektioner i veckan så det blir lite pusslande med jobb o så men det får gå, det är ju trots allt bara en termin :)
Efter mötet på skolan gick jag o tränade o nu blir det lunch innan det är dags för kvällsjobb. Måste även passa på att nämna att ja måste ha världens härligaste brevbärare, han är alltid så härligt glad o pratsam. Idag när han plingade på dörren för att ett paket va för stort för brevinkastet fick han sig ett rejält skratt när jag öppnade dörren med turban på huvudet! Haha :)
 
 

Trettondagsafton

Helgen har tuffat på i ett alldeles lagom tempo, inga måsten och ingen stress är en helg helt i min smak. Igår blev det ett tidigt styrkepass på gymmet, grymt tungt igår men ja grejjade det :)
Gick en sväng på stan med Camilla o uträttade lite nödvändigheter o tog en fika på Waynes. Senare kom Lotta hit o vi beställde mat o kollade film hela kvällen.
Idag blir det kalas på Verkö för att fira Berit som fyllde år igår :)
 
Jag o Amanda på nyårslunch hos pappa tidigare i veckan.

2014

Så är vi redan på årets andra dag. Firade in det nya året ihop med goda vänner och hela gårdagen spenderades på soffan med sällskap av rejäl huvudvärk och träningsvärk! Med tanke på den lata gårdagen borde jag väl egentligen besöka gymmet idag men spar det till imon. Fick ett ryck här hemma o sopade ut julen istället :)
 
 

RSS 2.0