solig dag

gårdagen spenderades med sandra o en tripp till kalmar. lite shopping o sådär :) fick dessvärre inte med mig allt ja hoppats på så får leta vidare men va gör det.
har hunnit med både träning och plugg idag o nu väntar kvällsjobb. är totalt opepp på jobb men d brukar ändras när ja väl sätter igång :)

hej naturkunskap

efter en väldigt intensiv och händelserik jobbhelg trodde jag att jag skulle va helt slut o somna som en stock när ja kom hem efter en lång arbetsdag men inte då. har sovit som en kratta i natt o vaknat flera ggr. skönt att ja slutade redan kl ett idag. goaste inga-lil på jobbet hade lagt hemmagjorda kroppisar o tagit me till mig idag :) supergott!!
efter en träningsfri helg kickstartade ja veckan me ett pass på gymmet idag. det va skönt o komma igång idag igen :)
nu har ja precis suttit me min första uppgift i naturkunskapen som drog igång idag. trots att jag läste religion på nti för ganska så exakt ett år sedan så känns det som att det skiljer sig väldigt mycket men d ska nog gå vägen d här med! :)

årets första löparrunda

igår trotsade jag o anna snö, is o ett par minusgrader! hade inga högre förväntningar men d slutade med att vi sprang en runda på 5,76 km på 36 min :)
ikväll kommer lotta till mig så det blir tacomys framför melodifestivalen. vågar man hoppas på att dom sparat de bästa bidragen till sist? :)

vart e våren?

sista tiden har väder människorna på tv lovat sol otaliga ggr men vart fasen e solen då?! inte här i karlskrona iaf!! men ingen mening o hänga läpp, idag är det ju uppehåll iaf. så det blev en pw på 1,5 timme me lotta idag :) så härligt! senare idag blir det en löparrunda me anna :) finns ingen bättre o mer peppande person än anna, i ur och skur :) haha
denna helgen blir det jobb för min del, känns faktiskt helt okej då det ändå inte finns ngt annat skoj o göra. sista tiden har man heller inte kunnat njuta av sina lediga dagar då dom ringer från jobbet varenda lediga dag man har. kommunen kanske inte skulle varit så snabba me o göra sig av me alla vikarier!
igår va jag och hämtade ut en ny telefon då mitt abonnemang gått ut. har ju trivts himla bra me min iphone 4 så bytte till en 5a nu :) smidigt att bara koppla telefonen till datorn och vips så har man allt på plats :)

19e februari

drogs me jobbig huvudvärk och nysningar igår på jobbet så trodde ja skulle vakna me förkylning idag. tack o lov hade ja fel men däremot va ja lite svullen i halsen men d gav me sig efter en stadig frulle :)
det enda jag har i jobbväg idag är möte mellan 13-16 och ikväll blir det gym och tvättstugan! har köpt nya träningsbrallor från röhnish som jag ska inviga idag, yay! :)
idag e det bara en måndag kvar till jag fyller 27. jisses vart har mitt 26 år tagit vägen :/

egypten om två månader

idag bokstavligen skuttade jag vägen bort till gymmet som för övrigt e några minuter längre sen jag flyttade. är inne i en sån träningsperiod just nu att jag längtar efter att gå dit :)
idag blir det kvällsjobb men det känns helt okej för jag börjar inte förrän kl ett imon så då slipper man stressen att komma i säng så fort som möjligt när man kommer hem ikv.
idag är det för övrigt exakt två månader kvar till egypten! tusan va jag längtar :)
Bilderna från Thailand får duga tills jag kommer till värmen om två månader :)
 

kvällis

har hittills haft en väldigt varierad och bra träningsvecka! imorgon bitti e det bodypump, längtar! :)
 
efter kvällens träningspass blev det kvällis hos camilla. hemmagjorda o nyttiga scones, hur goda som helst :) yum!
 

alla <3 -ans dag

 efter ett tufft boxpass igår har jag en rejäl träningsvärk idag men det fick inte stoppa mig så idag blev det ett morgonpass på gymmet. på hemvägen gick jag inom komvux och anmälde mig till en distanskurs i naturkunskap, så den 25e börjar jag läsa det i tio veckor. läste min religionskurs på nti förra året och det va ju sådär men jag hoppas detta ämnet ska gå lättare då jag tycker detta intresserar mig mer.
har även hunnit med en fika o lite mys me syrran o alcia o nu håller jag på o lagar mat och förbereda morgondagens lunchlåda :) jobbar kvällen idag o då e det ju inte så skoj o fixa me mat när man kommer hem.
 
 

snö

dagens glada nyhet är att jag fick ersättningen för thailandsresan idag. Skulle bara kolla mitt saldo lite kvickt innan ja skulle handla på förmiddagen och surprise där va 6381 kr extra på kontot! :)
fick betydligt mer än ja räknat me så det täcker nästan nya resan ja bokat me camilla o åsa i april. då drar vi till hurgada en vecka. ska bli så skönt :) har aldrig tänkt på egyptien som ett land ja vill besöka men när det kom på tal kunde ja bara inte låta bli :) så ja hoppas dessa två månaderna går fort för jag vill åka nu genast!
ikväll kommer anna hit o då blir det middagsmys o prat i kvadrat.

måndag

yayy äntligen har ja avslutat min kurs i svenska b, med ett vg i betyg dessutom så det känns bra :)
detta firades med ett pass på gymmet samt en heldag med min fina vän sandra.  har även hunnit med o tvätta o nu puttrar maten på spisen :)
e ledig imon med o då väntar ett tidigt pass bodypump och en löparrunda på kvällen med anna som nu äntligen får börja träna igen efter sin fotoperation. e så peppad att ge mig ut i löparspåret igen! :)
 
min favorittjej och jag för några dagar sen när syrran hade födelsedagskalas :)

RSS 2.0