snökaos!

ja usch o fy. vet inte on jag sagt det förut men jag hatar snö! har jobbat hela kvällen. har plumsat fram i snö o rejäl vind. ett steg fram och två steg bak. när jag kom hem hade det blåst upp en stor vall framför porten så jag lyckades bara få upp porten precis så jag kom emellan.
tänkte vara lite flitig o diska innan men det sluade i att jag tappade en stor tallrik som gick mitt itu och skar mig i pekfingret, lagom kul! vissa dagar går ingenting som det ska.
ska krypa ner o läsa min bok och hoppas på att morgondagen blir bättre! :)

lycka till lotta

imon beger sig min kära vän charlotte ut i världen. hon kommer besöka en massa olika länder och platser och kommer vara iväg i över fyra månader så det kommer bli tomt. men det finns ju facebook så man kan hålla lite kontakt ändå :)
nä nu väntar jobbet, det blåser rejält ute så jag e allt annat än sugen på att jobba idag!



lotta skuttar ut i världen imon


stormvarning?

nu ska jag snart bege mig upp på stan och möta anna. lönen kommen idag ocg den är väldans välkommen! ska köpa lite nya träningskläder och sen ska vi vidare till gymmet :)
jag jobbar kvällen idag så börjar inte förrän 15.45. har hört att det ska bli storm idag och det e ju så lagom roligt o behöva jobba då. får väl gå längs husväggarna så mössan sitter kvar för det e så kallt ute idag så ngt varmt om öronen behöver man minsann!



jag o sandras häst lookie igår :)

great day

sandra kom o hämtade upp mig strax innan tio idag o sen bar det iväg ut till stallet. det blev en långpromenad i skogen. jag till fots och sandra till häst :) det va redigt kämpigt vissa sträckor me djup snö! efter det lagade vi mat hemma hos mig o snackade en massa skit :) senare på kvällen va jag på combat me fia o moa. det e verkligen roligt nu när man kommit in i att lite mera. i början va jag ju så bortkommen haha :) efter gympan passet stack jag hem o duschade o sen knallade jag bort till linda för o kolla på paradise hotel. det e verkligen helt sjukt just nu! :)



sandra och lookie





djävulskatten som bor i stallet


redan måndag igen

helgens alla jobbtimmar gick i en rasande fart och nu e det redan måndag. i lördags kväll blev jag bjuden på midag på verkö o sen kollade fia jag o sandra roos på film hemma hos mig. ville så himla gärna se sommaren med göran men det ville nog alla andra i stan oxå i lördags för det va så tomt det bara kunde i filmhyllan på hemmakväll! ska se om jag får tag i den på torsdag innan jag åker till kalmar :)
idag har anna jag o moa varit och tränat. flitigt värre :) känns skönt att man äntligen fått tummen ur! ska snart köra upp till lotta i rödeby. känns kontigt att det e sista gången på fyra månader som vi syns :/



 

jag o lotta för några år sen


jobb hela helgen

imorse när väckarklockan ringde va jag så trött så jag fattade inte ens varför jag ställt klockan eftersom jag inte börjar jobba förrän 15.45. sen gick det upp ett ljus..jag ska ju träna idag! :)
anna körde verkligen slut på mig på gymmet. kommer väl inte kunna röra mig alls imon :/ dessvärre måste jag ju det eftersom jag ska jobba hela helgen!
syrran ringde innan och det blir en road-trip på hennes födelsedag detta året me. det har liksom blivit lite av en tradition när hon fyller år :) hoppas vi kan göra ngt sånt när jag me fyller år eftersom alla e bortresta då, ja eller iaf sandra, sally, fia o lotta.
nu ska jag duscha o vila lite innan jobbet!



jag o syrran för en väldans massa år sen :)

träningsvärk

igår kväll blev det ett pass bodycombat nere på gymmet. även att jag e döende den sista kvarten och egentligen borde åka ambulans därifrån så känns det alltid superskönt efteråt! idag däremot har jag en jäkla träningsvärk men det e ju bra för då vet jag ju att det fungerar :)
ska snart knalla ner o gymma me anna. det e ju prova-på vecka nu och anna funderar på att köpa träningskort där :) vore roligt om hon gjorde det för då har jag ju ytterligare en att träna me och det e ju aldrig fel!

häromdagen hittade jag denna bilden på sandras gamla blogg. jag hade verkligen alldeles glömt bort att vi tagit den. det va under den tiden man knappt kände igen sandra utan en kamera i näven! :)



jag o mina alla armar :)

ett jävla liv!

gaaah ja får dåndimpen här hemma snart! igår när anders och åsa va här o hälsade på började det hamras ngt fruktansvärt i trapphuset i en timmes tid och nu håller dom väl på att borra o dåna o ha sig! så jäkla drygt o sitta o lyssna på, det överröstar ju både tvn o musiken från datorn! det e så typsikt att det alltid ska vara såhär när man e ledig. kanske en pik att ja inte borde sitta hemma på arslet o glo?! finns ingt annat o göra idag så det e därför jag sitter hemma annars hade jag ju givetvis inte gjort det :)
jag va uppe redan kvart över sju i morse och kollad på vakan med the voice, så himla roligt att det har börjat igen. synd bara att jag bara hinner kolla som mest en kvart innan jobbet när jag börjar sju till skillnad när ja gick i skolan och inte började förrän nio.
ringde anna nu så knallar bort dit en runda innan jag blir tokig här hemma!



fian o jag :) bilden försvann spårlöst häromdagen men e nu återfunnen!


onsdag

idag e det onsdag och jag e ledig. jag o anna har varit o simmat idag. till våran förskräckelse var det bara kallvatten i duscharna, mindre roligt! sen köpte vi me oss sallad o gick hem till mig o lunchade lite :) det e alltid lika roligt o träffa anna och vi har alltid massor att prata om. nu har jag precis städat lite här hemma för snart kommer anders o åsa hit o hälsar på. det ska bli så himla roligt, va ett tag sen jag träffade anders nu. har köpt semlor jag täkte bjuda på :)
det blev ingen zumba för mig o emma igår för när vi kom dit tjugofem minuter innan så var det redan fullsatt! det fanns inget annat pass som började samtidigt heller så vi tog en långpromenad ist. det va rejält kallt om öronen men sällskapet va trevligt så d fick gå :)


snart dags för zumba :)

sitter o väntar på att emma ska komma hit. vi ska nämligen ge oss på ett pass zumba idag :) skulle gått på det redan i söndags men jag va på tok för seg efter lördagens bravader!
har jobbat både igår och idag och nu e jag ledig två dagar sen ska jag jobba helgen, igen! så jäkla trist att vi jobbar varannan, varannan, var tredje men va gör man :)
fick en orkide av fam. liljegren i försenad examenspresent. har jag sagt att dom e världens gulligaste. den e jätte fin och jag blev jätte glad. undra hur länge den kommer leva bara? :)


galet rolig fredag



fia och henke. att han inte bröt ryggen?! :D



jag, fia och henke på verkö



linda, fia och jag



jag



linda

summan av kardemumman. jobbade till klockan ett i fredags. mötte upp anna o köpte me oss lunch hem till henne. åkte ut till verkö och blev bjuden på middag. senare möter jag o fia upp sally o linda för lite fredagsmys hemma hos mig. detta resulterade i gapskratt som vanligt :D

i survived the gym!

ja detta e ju helt fantastiskt. första dagen på gymmet idag och jag lever fortf :)
annars har jag inte gjort så mkt. har jobbat 15.45-21 idag och sen sprang jag inom affären på hemvägen. det e så jäkla dumt o handla hungrig men jag försökte att inte handla alltför mkt onyttigheter. i affären mötte jag jossan som jobbade och sen kom linda oxå så vi pratade lite strunt innan jag rusade vidare hemåt. tänkte krypa ner snart det e ju en dag imon me. det e alltid så svårt o somna när man jobbat kvällen bara men jag är mitt uppe i en jätte bra bok just nu så får väl läsa tills jag slocknar!

something new

även idag har jag varit ledig, skönt som tusan :) har varit o köpt träningkort på aktiva idag. moa, hanna, sandra o fia har me skaffat där o det e ju bra för då har jag ju några o träna me. kan nog behövas om jag ska få tummen ur! har även inhandlat träningsbyxor idag och imon ska jag köpa skor. skulle egentligen ner o tränat idag men hade inga skor så får bli imon ist :)
har även köpit en tokfin skjorta på gina och examenspresent till emma idag så just nu ekar det i plånboken :/ 



something new visas på 3an ikväll och verkar jätte bra så kl 21 parkerar jag mig i soffan! :)


så va helgen över

redan måndag idag. har jobbat s-turer både lördag o söndag. brukar tycka det e rejält segt o jobba så långa pass men helgen har verkligen gått i rasande fart! det har varit riktigt roligt att jobba i helgen faktiskt :)
tog en rejäl sovmorgon idag och nu sitter jag här o väntar på att lunchen ska bli klar, ungspannkaka. hade jätte mkt mjölk som går ut idag och då e det verkligen perfekt o göra en ungspannkaka så man slipper slänga ut all mjölk.
ringde på en skänk igår. har ju hela tiden varit inne på ett jag ska ha en ekskänk men denna är i björk och billig dessutom, bara 500 kr :) mitt köksbord o stolar e ju i björk och annars hade jag ju behövt byta ut d oxå och det känns ju trots att lite ondödigt för det e ju inget fel på dom, förutom färgen då :)i dom andra rummen har jag ju ek men detta e ju köket så det blir nog himla bra, så länge man inte blandar i samma rum så :)
min kära vän fia brukar säga "man vill ju inte ha en skog!"
pappa och jag ska iaf åka o kolla på den vid 4 tiden och är den lika fin som den ser ut på bilden får den följa me hem. tur pappa har en stor bil :)

ledigt

vilken härlig ledig dag jag haft idag! jag o sally har varit på stan idag, köpte två tröjor till mig o lunchade på thai. köpte me oss fika från tre g och åkte till mariedal o fikade o kollade på new moon. så äntligen har jag sett filmen ALLA pratar om! tyckte den va helt oki men inte så jäkla bra som alla verkar tycka. efter mariedal styrde jag den lilla blå mot verkö o hämta fia o henke. sen åkte vi till donken o käkade lite kvällsmat och pratade en massa strunt o skrattade i massor. vi satt där ett bra tag, inte varje dag man gör det minsann :) 


efterlysning!

innan ja åkte till nyårsfesten i torsdags laddade jag batteriet i kameran o redigt tryckte ner den i lilla väskan. den bara skulle me om ja så skulle behöva ta en storlek större på väskan! dagen efter upptäcker jag till min förskräckelse att jag inte tagit ett enda kort, jag har alltså helt glömt bort att ta ett endaste kort på självaste nyårsafton :( åh så typiskt mig, trött ja blir. det hade ju varit roligt o se hur man såg ut om man fastnade på ngt kort. har ngt bilder på mig kan ni väl höra av er? :)
nyårsfesten va iaf himla lyckad tkr ja. synd att många droppade av i tidigaste lagen men det e deras förlust.
jag jobbar kvällen idag, 15.45-21 men innan dess blir det kroppkakor :) mums!

vilken härlig början på det nya året!

jag vet inte alls hur jag ska orka skriva allt sen sist utan att få kramp så jag får väl ta det i omgångar, om ja orkar :)
idag startade dagen me söndagsfrulle på waynes me fia o sen köorde vi ut till skopunkten o bytte mina stävlar som olyckligtvis gått sönder. me min vanliga tur fanns ju givetvis inte samma stövlar kvar som jag hade innan så fick köpa en annan modell. en snyggare som går högre upp mot knäna :)
sen bjöds d på middag på verkö o sen begav vi oss ner till isen där typ hela verkös befolkning åkte skridskor, även fia skulle göra detta :)



 


det va kallt som tusan att sitta o titta på när alla åkte skridskor så vi gick en promenad runt nybygget på verkö för att återfå känseln i fötterna...



..då ramlade fia!  :) två sek innan sa hon "akta här nu så du inte ramlar" wrooooooom så låg hon där! haha att ja inte skrattade ihjäl mig!

RSS 2.0