dagen före dagen d!!

kompade hem redan kl 13 idag för att hinna hjälpa till med alla bröllopsförberedelserna :) vi har bla pimpat festlokalen med allt va det innebär, fixat med musiken, övat i kyrkan o skrattat massor! :) en riktig toppendag helt enkelt. för att inte nämna det underbara vädret som förgyllt dagen, håller tummar o tår för att det blir minst lika fint imon! :)
ska kolla på bb sen blir det sängen tidigt för vi ska va hos frisören redan kl 7 imon bitti. det kommer bli en lång dag imon men gud så kul det ska bli! :D


två dagar kvar

syrran ringde o väckte mig 7.50 idag, på min lediga dag!! men upp ska man ju ändå :) ska träffa anna om en stund, vi ska ut till rosenholm o springa en runda. lite drygt att det blåser typ storm ute dag men solen skiner ju iaf :)
ikväll blir det grillning på verkö med härliga familjen liljegren.
imon blir det jobb några timmar sen upp till rödeby för ett genrep i kyrkan o sen fix i lokalen inför lördagen :) känns helt galet att my one and only systeryster ska gifta sig om bara två dagar!  :)


VÅR

3 dagar kvar till bröllopet, helt sjukt va fort tiden går. e så taggad! :)
ska strax pysa ner till gymet för ett indoor pass :)

blodomloppet

i måndags gick blodomloppet av stapeln för 3:e året i rad här.de tidiagre åren har ja alltid jobbat kvällen o så även detta året så fick offra en semesterdag för att kunna va me :) helt klart värt d! tokmycke folk o jättehärlig stämning. jag o sandra sprang 5 km men när vi kom i mål könde ja att ja hade mer att ge så nästa år satsar vi på milen ist! :)kass iphonebild o tomatröda i fejjan men d bjuder vi på :)

söndag

har haft en helt fantastisk helg :) igår va det tjejkväll hemma hos lotta med grillat och prat i massor! lite trist att det regna hela kvällen men d fick gå.
idag har ja varit med syrran o dom hela dagen. vi har varit uppe hos tobbe o kollat på kosläppet, kört fyrhjuling, ätit massa god mat o njutit av solen o sällskapet :)
tog en långpromenad me marie när ja kom hem o nu har ja precis ätit lite mellis så nu blir det soffläge resten av kvällen!syrran o jag idag


7/5

ikväll sitter ja o kollar på hockey i brist på annat, sverige-danmark. d bara vramlar in mål här så sverige leder me 6-2 :)
helgen passerade precis som alltid lite för fort :) men alla tiders va den för det. helgen bjöd på en massa roligheter men allt orkar ja inte skriva ner. va ute på ungskär för första gången detta året :) båtresan dit är mindre skoj men så fort säsongen börjar kör dom den stora båten som går så mycke fortare iaf. ja o pappa slet som djur o fick väldigt mycke gjort, e helt öm i axlarna efter att bla ha skurat rent grinden o putsat fönster!

1a maj

dagen har spenderats i rödeby. mys :)

RSS 2.0