välkommen 2013

efter en lång jobbhelg tog jag en rejäl sovmorgon idag. efter en liten shoppingtur på stan för att inhandla det sista inför kvällen körde ja till syrran o hälsade på en runda. innan jag körde hemåt igen åkte jag inom mammas grav och tände ljus. det är helt sjukt hur mkt minnen somväcks till liv varje gång jag är på kyrkogården.
det är med stor förväntan jag välkomnar det nya året. känner inte redigt att 2012 varit mitt år så hoppas 2013 blir bättre. när jag däremot tänker efter vad detta året bjudit på för mot- och medgångar så kan ja konstatera följande:
året började med att min kära mormor somnade in och mkt tid togs upp av husförsäljning och mkt därtill. jag drabbades av rejäl åldersnoja över att fylla 26. syrran o andreas gifte sig. tvingades byta arbetsplats. semestrat på öland. köpt ny bil. två veckors semester i thailand. fått hjärtat krossat. blivit matförgiftad. tränat. weekend i london. köpt en lägenhet.
listan kan förmodligen göras toklång men här har jag inte tid o sitta för snart e det dags o göra sig i ordning för nyårsfesten.
 
gott slut och gott nytt! :)
 
 

thailand 2012 del 1

ao nang
railey beach
tigertemplet. fia blir välsignad av munkar
bad i varma källor
emerald pool

julen


redo för thailandet

nu känns det som att jag är så redo jag någonsin kommer bli inför resan. kan fortfarande inte fatta att vi åker imon. resan kunde inte kommit mer lägligt, jag som hatar snö o kyla!! idag har jag tvättat, städat, packat o inhandlat d sista inför semetern.bonus är dessutom att ja brände mig på strykjärnet, aotch!
nu återstår bara att jobba några timmar oxå :)
fick precis ett glatt besked om min senate skoluppgift, så nu har jag bara två små saker kvar o sen är jag klar med kursen. så jäkla skönt :)

RSS 2.0