precis hemkommen från jobbet

i måndags när jag o fia va ute o körde en runda flög en fågel rakt in i sidorutan på min bil!! vi höll självklart på att skita ner oss båda två, särskilt sofia! ;) haha tur att rutan va uppvevad!

stör mig  som tusan på tandläkaren...hade nämligen en tid dit imon men innan idag ringde dom o då hade d blivit ngt tokigt så då ändrade dom mig så ja ska dit på tis nästa vecka! drygt som tusan eftersom ja jobbar då så nu måste ja ta semester. det e ju aldrig fel me semester men drygt o använda dagarna till tandläkarbesök hela tiden!!!! det har ju varit så det senaste året men det e väl som dom säger...vill man bli fin får man lida pin :)

igår fick ja äntligen filmen ja beställt... ps i love you. den e så grymt bra o ja bara älskar den!


o oturen fortsätter...

...ja idag ramlade jag ner för trappan när ja va på väg till linda!! ont som tusan har ja just nu, kommer säkert bli ett rejält o fint blåmärke där! igår ramlade ja ner för trappan på nivå, men som tur va landade jag i armarna på linda då:) hon e allt bra hon den där linda! :)
annars har detta varit en alla tiders helg!! :)
nu e jag precis hemkommen från bordi o bengt där vi suttit o spelat sofias nya spel ikväll, så trevligt! :)

hässlegårdenhär är leken familjen olsson i full fart på släktträffen förra veckan! haha men redigt ser hur jonas tacklar mej!!

inte turen me mej

jag har blivit drabbad av en sån jävla otur!! e det dom där tre speglarna ja råkad krossa som börjar märkas först nu? för att nämna några så ha ja tex tappat mobilen i toan, min bikini gick sönder på ölands djurpark, min dator har gått sönder, ja har fått en fästing o för att inte tala om igår på jobbet när ja tvättade en timer i tvättmaskinen! vad e det som händer?!

imon fyller gamla pappa år så då bär det av till rödeby för o fira honom :) o fredag e det dags för den årliga släktträffen i hässlegården :) alltid lika trevligt o roligt att träffa alla! håller tummarna för bra väder bara eftersom vi brukar grilla :)
en annan glad nyhet e att jag ska bli "plastmoster" :) anders dotter anna o hennes kille andreas ska nämligen ha en bebis! :) så himla roligt!

RSS 2.0