Skön start på veckan

Idag börjar jag jobba igen och jobbar till och med vecka 33 sen har jag en vecka ledigt att ladda batterierna på innan skolan börjar igen :) Fick precis min terminsuppflyttning godkänd vilket innebär att jag får fortsätta läsa till hösten. Alla dessa administrativa grejjer man ska komma ihåg o dona med hela tiden, tentor man ska komma ihåg o anmäla sig till osv.
Startade denna dagen med en lång frulle följt av ett styrkepass på gymmet, lunch med Emma på Gelato och nu e jag nyss hemkommen från en promenad och strax är det dags för jobb :)
 
Jag o Amanda i fredags :) Dessa ungar förgyller verkligen mitt liv! <3
 

Förkylning och tentaplugg

Känns som jag kämpar i motvind just nu, i måndags vaknade jag med dunderförkylning, rethosta och halsont!! Måste vara sämsta tajmingen ever i och med den enorma tentan imon. Det är en pina att sitta mer huvudet ner i böckerna med ett bultande huvud och rinnande näsa :( Hur mkt jag än läser känns det fasiken inte som att det fastnar där uppe i knoppen heller men jag försöker ha inställningen att man inte kan göra mer än sitt bästa och räcker inte det är det ju faktiskt inte hela världen, man har ju trots alls fem chanser på sig, inte för att jag för allt i världen hoppas jag behöver det men ändå. Kuggar jag på tentan har jag ju sommaren på mig att plugga ännu mer till nästa tentatillfälle som är i augusti och då har jag förhoppningsvis ingen dryg förkylning heller!

RSS 2.0