Sommartid

Tog en välbehövlig sovmorgon idag innan jag begav mig till Rödeby för att möta upp resten av familjen för o sen åka vidare o hälsa på farmor. Efter en sen lunch följt av en eftermiddag med näsan i matteboken kom Sandra o Daisy på besök. Vi åt pulled chicken, så jäkla gott. Va första gången jag lagade det och definitivt inte sista! :)
Efter en vecka utan träning pga förkylning är jag rejält taggad för träning den kommande veckan, jobbar dock sex dagar den kommande veckan men träning finns det alltid tid för :)
 
Pulled chicken in the making :)

Onsdag

Drar fortf runt på huvudvärken som hoppade på mig i söndags. Det spelar liksom ingen roll hur mkt kaffe, vila eller värktabletter jag tar för den gör sig lika påmind ändå :/ Till skillnad mot gårdagen så tvingade jag iväg mig själv till skolan idag, det går så himla fort och jag vill inte komma efter men en massa. Kan väl inte påstå att jag va särskilt effektiv på dagens lektion men efteråt kändes det skönt att jag gick dit ändå. På hemvägen gick jag inom Cervera och köpte en ny stekpanna för presentkorten jag fick i födelsedagspresent :) Invigde den redan till lunchen o den va himla bra!
Nu ikväll va jag även förbi Jysk och lämnade tillbaka den ena sittpuffen jag fick när jag fyllde år, kände att det räckte gott o väl med en puff. Sen blev det även veckohandling på Maxi med Camilla i vanlig ordning, trevlig liten tradition vi lagt till med o så mkt roligare än o handla ensam :)
 
En av alla ljuvliga buketter jag fick på min födelsedag :)

Tjejfest

Hade en helt fantastiskt trevlig födelsedagsfest i lördags. En kväll som innehöll allt från skratt, gamla minnen, massa vin och en galen utekväll :) Detta kommer jag leva på bra länge. Dessutom blev jag utsatt för ett prank av Sally som utan min vetskap smugit ner popcorn i min säng under kvällen. Kan dessutom tillägga att jag sov hela natten i sängen utan att märka att den innehöll popcorn men å andra sidan sov jag med lampan tänd hela natten också men d kan ju inte Sally skyllas för! ;) Haha!
 
 

Alicia 3 år idag!

Det är väldigt frustrerande när man för en gångs skull skippar att ställa alarmet för att sova ut och vaknar 06.40!! För att spä på det ytterligare så är dessutom vädret grått o trist idag. Håller mig sysselsatt med kaffe i väntan på att min tvätt-tid ska börja innan jag tar mig bort till gymmet för att beta av veckans sista träningspass :)
Idag fyller min lilla favorittjej 3 år så det blir kalas där idag och ikväll kommer ett gäng heta brudar hit på lite galej. Sist jag va ute o dansade va i januari när vi hade hej-då-fest för Åsa innan hon skulle flytta till Sthlm så känner att en utgång är på sin plats nu :)
 
 

Hej då 27

Det va verkligen på sin plats med en ledig dag nu. Va helt färdig i kropp o knopp efter helgens alla jobbtimmar. Att på schemat jobba måndagen efter man jobbat helgen är helt avigt för mig men ngt jag helt enkelt får vänja mig vid, och eftersom helgen varit fullsmockad med jobb va jag tvungen o sätta mig o plugga igår när jag kom hem. Behöver jag säga att jag va galet trött i skallen o sjukt ofokuserad? Ska sätta mig en stund nu på förmiddagen också innan jag ska till skolan :)
Tänkte klämma in ett intervallpass på gymmet på hemvägen, knäna känns bättre men ska nog fortsätta men får nog stå ut med crosstrainern denna veckan med. Resten av dagen kommer bestå av förberedelser såsom städ, fix och handling inför morgondagens bestyr :)

Mig äger ingen

Det är verkligen guld värt att sluta tidigt såna här soliga dagar. Struttade ner till gymmet direkt efter jobbet o brände av ett styrkepass. När jag kom hem så plingade min glada brevbärare på dörren o med sig hade han klänningen jag beställde häromdagen. Helt ljuvlig :) Älskar att köpa från små webshopar då det känns så personligt på ngt vis och paketet innehöll även en liten present, ett iphone-skal :) Kanske inte det snyggaste men jag behöver verkligen ett nytt så d passade ju bra!
Har en laddning fröknäcken i ugnen och just nu väntar jag på att solen ska titta in på min balkong så ja kan ut o lapa lite solstålar :) Ikväll kommer Anna förbi en sväng.
Igår kollade jag på filmen mig äger ingen och gud vad den berörde mig. Satt hela filmen lång med en medlidande känsla inombords. När jag själv tänker tillbaka på min uppväxt har jag verkligen fått det bästa av två världar. Mamma och pappa skiljde sig redan när jag va fyra år gammal och jag minns det som igår när dom berättade det trots min låga ålder. Vad jag däremot inte förstod just då va vad det skulle innebära när mamma o pappa skiljde sig. De förblev vänner och kom bra överrens och hade delad vårdnad, mamma bodde kvar i huset där vi växt upp medans pappa flyttade till en lägenhet lite långt därifrån. Med mamma blev det solresor och husvagnssemester och med pappa båtlivet och sommarstuga. Dom gav oss liksom allt ändå och tryggheten har alltid funnits där :)
 
Mitt favoritställe ute på Ungskär där vi har sommarstuga :)
 

Hotellfrulle

Va på gymmet redan vid sex tiden i morse. Tjejtimman är ett mer passande namn för tidig morgonträning då det nästan bara är tjejer på gymmet vid den tiden :) Fortsätter med mina intervallpass på crosstrainern för att avlasta mitt onda knä, smärtan har visserligen dragit in kos men fick rådet av min PT att vila från löpbandet i två veckor.
Kl 8 mötte jag upp Helena för frulle på Scandic, lite vardagslyx mitt i veckan sådär. Även Bert Karlsson käkade sin frulle på Scandic idag :) Haha
 
Ska till skolan om ett par timmar o sen på möte på jobbet 13-16 och ikväll vankas d fika med Henke :) O eftersom det ljuvliga vädret håller i sig så blir det förmodligen en härlig pw i det sköna vädret!

Supermegacplycklig!! :D

Idag fick jag precis den boost mitt självförtroende behövde! Fick inte bara godkänt på matte provet vi skrev förra veckan utan betyget B, alltså det näst bästa man kan få å betygstegen! :D Är så jäkla glad och lättad just nu! Firade mitt goda resultat med en härlig pw i solen. Nu ska jag strax bege mig till jobbet för några timmars arbete. Är ju inte direkt överförtjust o jobba kvällar som jag säkert nämnt tidigare men just idag gör det fasiken inte ett dugg för jag är så jäkla glad ändå! :D
 
 

this road leads where you heart is

Trött måndag igen då, helgen går ju på tok för fort. Har jobbat dagen idag och nu har jag efter noga övervägande beställt en klänning till Sally o Fiffes bröllop. Ja det är 3 månader tills det är dags men jag blev verkligen kär i denna klänningen så hoppas den motsvarar förväntningarna. Har flera klänningar sen tidigare från d märket o jag har alltid varit nöjd så d känns lovande :)
Ska va på laserhuset på kl 19 för den fjärde behandlingen och efteråt blir det en runda till Maxi för veckohandling. Har blivit väldigt duktig på att planera mina inköp o skriva inköpslista så att inte en massa onödigt hoppar ner i kundvagnen. Hur mkt samlar man inte på sig i frysen som bara blir liggandes där tills det är dags för att frosta av liksom?
Imon får vi äntligen reda på resultatet på matteprovet, sprang på en klasskompis tidigare o hon va precis lika hispig som jag så det känns skönt att det inte bara är jag! :)
 
 

Sunny sunday

Även denna dag har bjudit på sol o blå himmel :) Jag o Camilla startade dagen borta på gymmet och efteråt gick vi hem till mig o slängde ihop en sats pannkakor som vi smaskade i oss med hallongrädde o bär.
Eftermiddagen spenderades hos Ida med massa kaffe o prat. Har även varit lite alert o tvättat bilen, den va verkligen i behov av en rejäl tvätt då den sista tiden varit svart istället för grå!
 

Strålande lördag

Vaknade upp till strålande sol och klarblå himmel, underbart! :) Eftersom det är lördag kände jag för att lyxa till det så slängde ihop en plåt frallor. Pappa hämtade upp mig vid elva o så åkte vi o hälsa på farmor. Hon flyttade nyligen så det va första gången jag besökte henne på nya boendet. Så himla hemtrevligt o fräscht o jag tror farmor kommer trivas finfint där :) Sen bjöd pappa på lunch på time out, lyx igen! ;)
Nu e jag nyss hemkommen från gymmet. Idag blev det intervaller på crosstrainern istället för löpbandet då knät gör sig påmint igen. Ikväll blir det mello-finalen med syrran o Camilla :)
 
 

Matteprov

Då är matteprovet avverkat så nu återstår bara att hålla tummar o tår för att d gick vägen! Svarade på allt utom på en b-uppgift i en av frågorna. Hoppas verkligen ja klarar provet för det skulle göra gott för mitt usla självförtroende när d gäller matte. Skönt skulle ju vara om man får reda på resultatet redan nästa vecka så man slipper gå runt o va nervös allt för länge :)
 

Eksjö

Har haft en helt fantastiskt trevlig vistelse i Eksjö. Mycket skratt, god mat o trevligt sällskap. Va ute och åt mongolisk buffe med Sally o Linda på lördagskvällen och det va nog bannemig det godaste ja ätit i matväg på bra länge! :) Körde hem redan på förmiddagen i söndags för att hinna med o plugga. Otur som jag har så fick ja ett stenskott som spräckte framrutan!! Andra gången ja fick lämna in bilen på lagning på en vecka :/
Imorgon gäller det, matteprovet som ja fasat för i veckor! På dagens lektion höll vi på att repetera och fick lösa några gamla prov. Ja hoppas det går vägen imon för det ja inte kan nu kommer ja nog aldrig lära mig! Ska lägga mig tidigt ikväll så jag är utvilad o pigg i knoppen inför morgondagen :)

RSS 2.0