rensning!

träningsvärken gör sig påmind i varje rörelse idag men halv 9 idag hade ja o camilla bokat dejt nere på gymmet så det va bara o bita ihop! :)
just nu håller jag på o rensar o packar o donar så d står härliga till. på lördag kommer en kollaga o hämta både tv-bänken o soffbordet så här blir det tomt :) haha får väl stapla tvn på en flyttkartong så länge. håller på o sorterar bort sånt som ska kastas på tippen på lördag me. man tänker inte att det är så mkt när man bara bor på 35 kvm men fasiken va man samlar på sig!

ELVIS

har passat emmas lilla vovve elvis sen kl 7 i morse. han är en liten fransk bulldog o han e så go. vart ja än går så följer han efter o står ja still sitter han bredvid fötterna tills ja börjar röra mig igen. sitter ja i soffan så hoppar han upp o lägger sig i knät där han sen somnar ganska så bums o snarkar haha :) lille plutten så söt!
vis femtiden blir det ett pass bodypump nere på gymmet me camilla :) ska bli redigt göttans!
 

på kvällspromenad


instagram

lite bilder från instagram @kattapalmqvist

25 september

eftersom att jag e ledig idag passar jag på att få lite saker gjorda. vaknade redan vid åtta tiden så har fått en del gjort faktiskt. bla packat ner stora delar av mitt köksinnehåll, varit en runda på stan o handlat höstskor, mössa o en missoni tröja från lidex :) folk va som galna i kläderna och kön va hur lång som helst! skulle nyss adressändra på nätet och eftersom att ingentiung ja gör någonsin funkar så fick jag slå en signal till kundtjänst där jag bjöds på en trevlig överraskning. efterom att ja flyttade till en annan lägenhet inom samma fastighet förra gången o betalade adressändring för d, vilket skulle varit gratis(vilket ja givetvis inte visste om) fick jag det gratis denna gången ist! :)

måndag

JAAAA! plötsligt händer det. idag ringde samtalet jag väntat på i vad som känns som en evighet! fick ett glatt besked om att jag kommer kunna flytta in i nya lägenheten redan den 12 oktob er istället för 1 november som det va sagt från början. gissa om jag e glad just nu! :D

blöt dag

denna helgen består mest av jobb för min del. det har regnat precis hela dagen o dum som jag va tog ja inte gummistövlarna i morse så när ja kom hem kunde ja vrida ur strumporna! blir ja inte sjuk efter denna blöta o kalla dagen så :) peppar peppar!
eftersom att ja jobbar hela helgen o faktiskt måndag oxå nu på nya jobbet så unnar ja mig lite lördags-lyx med godis, glass o ett glas rött.
träffade mina fina vän anna igår, först tog vi en runda i löparspåret och efteråt åt vi god middag o kollade film :)

pink shoes

invigde mina nya träningsdojjor idag och jag e redan helt förälskad i dom! så jäkla sköna, lätta och följsamma på foten :) längtar redan till nästa träningspass!
 

monday

kickstartade dagen nere på gymmet kl 8 idag. härlig start på dagen. idag blev det löpbandet och ett magpass. det va tungt som tusan idag eftersom jag har en jäkla träningsvärk sen lördagens bodypump pass!
idag har ja öäven hunnit me en tidigt lunch på tre g med mina sötnosar moa, fia o emma :) moa flyttar ju till ungern om en vecka så man vill ju hinna ses så mkgt d bara går innan hon reser. kommer sakna henne massor så snart får d bli att planera en resa dit ner!
har även införskaffat nya träningsskor idag då ja inte va särskilt nöjd me de förra. köpte ett par reebok som va grymt sköna o som ja redigt längtar efter att inviga imon! :)
nu blir det jobb resten av kvällen

yeay!! ja grejjade det :)

äntligen kan ja pusta ut. idag har ja nämligen betat av mitt muntliga nationella framträdande nere på komvux. läraren va mkt nöjd med mitt framträdande och hon tyckte ja hade ett bra språk och innehåll :)
igår va första dagen på nya jobbet och det gick hur bra som helst. alla i personalen va supergulliga och gjorde allt för att ja skulle känna mig välkommen och hemma i gruppen. pensionärerna va däremot lite mer svårflörtade men vem är inte det i början! ;) haha! det kommer nog bli bra så snart man lär sig och kommer in i rutinerna. idag står kvällsjobb på schemat och ja börjar inte förrän 15:45. så himla skönt o börja lite senare så man hinner göra lite under dagen. hittills idag har ja hunnit me powerwalk, redovisning, städning och shopping på stan :)
 

tisdag

i denna skrivande stund sitter jag förtvivlat o sliter mig i håret. håller nämligen på med en skoluppgift som ja ska redovisa muntligt. redovisningen ska vara ganska så exakt 5 min så i eftermiddag har fia suttit me stoppuret i högsta hugg men ja kommer inte redigt upp i 5 minuter hur sakta ja än pratar men skam den som ger sig!! ska cykla ut till anna om en stund o låna hennes skrivare så ja kan skriva ut att då ja köpt fel bläckpatron till min skrivare(min vanliga otur). betällde en ny från inkclub men den kommer nog inte förrän imon eller i värsta fall torsdag o så länge kan ja inte vänta då e det redovisningsdags!
det pirrar rejält i magen inför nya jobbet imon.på vägen dit imon kommer förmodligen svänga av in på gamla jobbet av ren vana :)
såg hamilton 2 på bio igår. rätt bra även att det ibland hände lite för mycket på samma gång så det va svårt o hänga me. drömde dock mardrömmar om att ja blev kidnappad inatt men det e ju tur det bara e drömmar!

hamilton 2

ett sms från camilla väckte mig idag. hon skrev att jag hade en liten sak att hämta på jobbet så efter min morgonpromenad gick jag inom jobbet på en kopp kaffe och då fick jag även ett jättefint blomsterarrangemang. blev så himla glad.  skönt att nya jobbet bara ligger en bit ifrån så ja fortf får träffa mina gamla kollegor ibland :)
e redan inne på 4e lediga dagen så nu e det bara imon me jag e ledig och på onsdag börjar jag på nya jobbet, lite nervöst men mest spännande.
idag harjag en sån där fixardag när jag ringt en massa viktiga samtal och nu ska ja bara dricka upp mitt kaffe och sen ta mig en runda på stan o kika lite o hämta ett paket.
ikväll blir det bio, hamilton 2 med bästaste vännen. hoppas den lever upp till förväntningarna :)

sensommar söndag

alarmet ringde redan kl 8 idag och kl 9 hämtade jag upp anna och styrde den lilla grå mot rosenholm. det va tunga 6,5 km idag men envis som jag e sprang ja på hela varvet, på en bättre tid än tidigare dessutom :)
nu e jag nyss hemkommen från verkö där jag blivit bjuden på supergod middag o efteråt åkte ja inopm maxi o storhandlade så nu e både kyl o frys fulla!

frillan fixad!

e precis hemkommen från ett efterlängtat besök hos frisören. det blev en rejäl makeover då ja gav henne fria händer. mitt enda krav va att ja fick behålla det mesta av längden. e supernöjd! :)
är ledig i hela fem dagar nu i samband med att jag byter arbetsplats och går ner några procent i tjänst. det kommer förmodligen märkas rätt rejält på lönen men för tillfället gör det mig inte så mycket för nu kan ja fokusera på att läsa färdigt mina kurser på komvux.
har inga direkta planer för helgen förutom ikväll för då blir det middag med några vänner på stars :)

tisdag

skulle egentligen sprungit höstruset idag men båda tjejerna ja skulle springa me blev sjuka så då hoppade ja me över. istället har jag sysselsatt mig med städning av hela lägenheten då det ska komma ngn o titta på den imon. sen tog jag en lång härlig powerwalk på 1½ timme! imon blir det en löpartur med anna ute på rosenholm :)

andra september

helgen har som vanligt rusat på i en väldans fart! helgen har bjudit på många trevligheter som bla kräftskiva, bröllop och möbelköp. har beställt både ny säng, en kontinentalsäng blev det och ett nytt soffbord. skönt att få det levererat drekt till nya lägenheten sen när det e dags :)
klickade hem denna klockan från klockia.se i veckan, 600 kr billigare än den är i affären och dom pengarna kan man ju ha roligare för :) e toknöjd!

RSS 2.0