torsdag

idag gör sig träningsvärken påmind i varje rörelse men det e bara o bita ihop :)
ikväll blir det middag på monte martre med några kompisar. ska bli så trevligt :) får se om det blir en runda till foxen efteråt oxå börjar ju redan kl sju imon men det e klar det e ju trots allt fredag imon så va gör det om man e lite trött :)
sprang inom systemet på hemvägen, får se om den lever upp till sitt rykte :)

bodypump

OMG!! kommer förmodligen inte komma ur sängen imon 5.30 när alarmet ringer. är halvt förelsehindrad redan nu efter det svettigaste bodypump-passet i mitt liv! dag två brukar dessutom träningsvärken va värst men tusan va härligt det är att man är igång igen! nästa vecka drar höstschemat igång me fullspäckad me nya pass, e grymt taggad!

ikea

blev en liten tripp till kalmar med syrran o alicia idag. köpte inte så värst mkt på ikea utan kollade mest lite inspiration till nya lägenheten. däremot hittade jag en ny tv-bänk på em :) behöver nog ringa nuvarande ägaren så ja kan komma dit o mäta lite o så jag inte förköper mig alldeles innan inflytt! :)
imon e det dags för jobb igen o sen ska jag träna med camilla. har inte varit på gymmet på hela sommaren nu utan bara powerwalkat och sprungit så jag kommer förmodligen få träningsvärken från helvetet på torsdag :) haha

bröllop

va o kollade på när jens och anna gifte sig i lördags. dom va så himla fina herr och fru salleke :)

jag har blivit med bostadsrätt

så va augusti strax förbi oxå. har förmodligen blivit världssämst på att uppdatera mon blogg men det e för att det varit så fullt upp me allt annat.
i fredags va jag o skrev kontrakt på min nya lägenhet. efter mycket och noga letande under väldigt lång tid har ja äntligen hittat mig en bostadsrätt :) en tvåa på 60 kvm med havsutsikt, hiss och inglasad balkong :) det visade sig även att kvinnan som sålde den kände min mamma och hennes sambo. stan e allt bra liten :)
fick ett halsband av mina gulliga syster som grattis till lägenheten! :)

RSS 2.0