Glitter och Glamour

Nu har även min andra vecka som högskolestudent passerat. Denna veckan har vi kommit igång på riktigt med föreläsningar och basgruppsträffar. Hela gänget är glada och härliga så detta kommer gå fint d känner jag på mig :)
Nu i eftermiddag släpptes även platsfördelningen inför de kommande hospiteringarna. Ska göra en dag här på lasarettet och en dag i Karlshamn. Lite nervöst att va i Karlshamn då jag inte har inte en aning om hur det ens ser ut där, eller vart det ligger för den delen :)
Ikväll ska jag på sittning med trerätters på Scandic med ett sällskap på 200 studenter. Temat för kvällen är glitter och glamour o efterfesten kommer hållas på Sliver men dit hänger jag nog inte med. Ska jobba 7-16 imorgon o då vill man ju inte komma som ett vrak heller :)

Första veckan avklarad!

Sådär ja, då va första veckan som högskolestudent avklarad och än har jag inga som helst tankar om att ge upp! ;)
Det har varit några väldigt intensiva och informativa dagar så hjärnan går på högvarv, att sömnen lyser med sin frånvaro gör ju inte saken bättre heller men det hör väl till :) Allt är ju så nytt, pirrigt och spännande!
Hela eftermiddagen igår spenderades på kåren för teambuilding och lekar för att lära känna varandra, så himla roligt med lekar ju. Eftersom att det bara är vi sjuksköterskor som börjar nu på våren och inga fler program så är det en mindre nollning och jag kommer inte vara med de andra dagarna där det va mkt aktiviteter för att "lära känna stan", för den kan jag minsann utantill! :)
 

Söndag

De här sista dagarna på jobbet har varit riktigt vemodiga. Samtidigt som detta ska bli så himla roligt så känns det samtidigt så tråkigt att lämna såna fantastiska kollegor. I onsdags blev jag bjuden på en helt fantastiskt trevlig och god middag och fick en helt underbar bukett med tulpaner av dom <3 Fick ytterligare en superfin bukett med rosor av en kollega när jag skulle gå hem i fredags och det va med känsloladdade steg jag gick hemåt. Jag är väl bra fjantig ändå för det är ju inte så att jag inte kommer träffa dom igen för ja ska ju jobba i sommar och jag har satt mig tillgänglig för extra arbete, vet ju iofs inte alls hur mkt jobb ja kommer hinna med!
 
I lördags va det äntligen dags för premiäröppning i syrrans lila butik i Rödeby. Det va full rulle hela dagen, himla roligt att så många kom :)
 
 

6,1 kg böcker

Idag har jag köpt böcker till min utbildning. Kassen va så tung att jag bara va tvungen att väga den när ja kom hem haha.
Har haft både lönesamtal och medarbetarsamtal på jobbet idag, känns ju lite halvt meningslöst sådär med tanke på att jag bara jobbar tre dagar till men ska ju tillbaka o jobba i sommar igen så hoppas att samtalen ger lite utdelning iaf ;)
Ska strax göra mig redo för ett besök borta på gymmet, ikväll står intervaller på schemat. Träningsvärken efter gårdagens pass gör dig rejält påmind så gissar att det kommer bli tungt idag!

Unbroken

Jaha men ngt nytt sen sist då? Jobbar mina sista dagar på jobbet nu den kommande veckan, närmare bestämt 4 dagar för att vara exakt! Känns vemodigt men samtidigt är alla kollegor och pensionärer så uppmuntrande, stöttande och glada för min skull. Blir överröst av lyckoönskningar och presenter med för den delen och på onsdag blir det avskedsmiddag på Toscana med kollegorna :)
Den 19e börjar skolan med "öppet hus" där man kommer visas runt i skolan och träffa kollegor och få svar på eventuella frågor och dagen efter är det obligatoriskt upprop :)
Har fått höra från alla att man ska ta det lugnt med köp av kurslitteratur men har fått ett bra pris på böcker av en tjej jag känner som tar sin ssk examen nu och som dessutom är så gullig att hon kör in till stan och lämnar böckerna till mig redan imorgon så kunde inte låta bli :)  Jag kan ju alltid sälja dom vidare om ja inte skulle behöva dom!
 
Igår va jag, Anna och Camilla och såg Unbroken på bio. En väldigt stark film men samtidigt så bra, att den dessutom är verklighetsbaserad gör den bara ännu bättre. Se den!! :)
 

RSS 2.0