veckorevyns årshoroskop 2012

Fiskarna 19/2-20/3
Fiskarna 19/2-20/3


Sex/relation

I år förstärker Neptunus din intuition och förmåga att uppfatta känslor och stämningar och stundtals kan du leva lite i drömmarnas värld. 2012 är
för övrigt ett positivt och utvecklande andligt år för dig som är född i fiskarnas tecken. Kärleken blomstrar och du njuter av romantik och kanske av ett och annat tillfälligt äventyr, gärna med en kräfta eller oxe. Är du redan i ett förhållande kan du sannolikt räkna med en härlig pånytt-födelse och känslor av stormig förälskelse igen.

Hälsa/träning
Detta året innebär andlig kraft och utveckling genom Neptunus påverkan på ditt tecken. Du har mestadels ett gott humör och mår bra både fysiskt och mentalt. Mer och mer får du bekräftat att du kan lita på dina känslor. Jupiters påverkan kan dock leda till överdrifter när det gäller träning och kosthållning och du bör förlita dig på att ”lagom ändå är bäst”.

Karriär/pengar
Jupiter ger dig positiva influenser med chans att markant förbättra din ekonomi under det här året. Du äger nu en stor kreativ förmåga och den kommer som bäst till uttryck under sommarmånaderna. En gynnsam ekonomi i kombination med din andliga utveckling, förvandlar dig till en generös givare. Du har ett stort samvete och ömmar nu extra mycket för de som inte är lika lyckligt lottade som du.


god fortsättning

då va alla juldagarna slut. trots jobb hann jag ändå med lite julfirande hemma hos syrran. fick många fina paket av tomten oxå :)
jag o lotta vässade armbågarna och begav oss ut på rean idag. kom hem med en hel del fint :) eftersom att alla fik i stan va fullsmockade köpte vi med oss fika hem till mig.
ikväll ska jag träffa anna, vi ska ge oss ut i löparspåret. kommer bli sjukt jobbigt men känslan efteråt e ju så skön! :)


torsdag

efter att ha sett på tok för mycke smarriga recept på en massa julgodis är jag nu fast besluten om att shälv sätta igång ett litet godisbak här hemma :) het sjukt att det är julafton redan nästa vecka!
imon ska jag o syrran åka till ikea. finns inte sängförvaringen jag vill ha denna gången heller vet ja tusan inte va ja gör!!
idag har jag varit på möte med studievägledaren för att anmäla mig till fler distanskurser, så i januari börjar jag läsa svenska och religion. jag tyckte det va tufft o läsa ett ämne nu under hösten så två blir verkligen en utmaning! :)


RSS 2.0