REGN

detta måste vara dom två blötaste dagarna på väldigt länge!! det regnade hela kvällen igår när jag jobbade och håller fortf på. skönt att jag e ledig i tre dagar nu iaf så ja slipper vara ute i skitvädret mer än nödvändigt. jag o fia va nyss ute på stan o tog en lunch på tre g och kikade runt lite men det e mest drygt i detta vädret!
nu ska jag ta mig en kopp kaffe o gosa ner mig i soffan en stund o hoppas att det snart slutar regna!! :)

grekland

äntligen är resan bokad. den 29e augusti lyfter vi från kastrup och flyger mot santorini :) har inte varit utomlands sen -08 då jag, pappa o syrran va i kina. mitt pass går ut idag såg jag så måste ner o fixa ett nytt men det hinner jag inte nu för jag börjar jobba halv ett o slutar inte förrän tio ikväll. ska boka tågbiljetter så fort som möjligt oxå så man har allting klart för en månad går fort! :)



tisdag

e helt galet tött idag, inte bara idag förresten utan nästan varje dag. fattar inte hur ja kan vara så trätt precis hela tiden. det kan ju knappast bero på värmen för den har man ju inte blivit bortskämd med denna sommaren! :(
har iofs åkt på en dos förkylning o hosta så d är ju säkert en bidragande orsak till tröttheten.
helgen susade precis som alltid förbi alldeles för fort men hann med lite festligheter i fredags. emma, ida, fia och jag satt hemma hos mig o partajade lite innan vi gick vidare till nivå. en mkt trevlig afton :)
igår efter jobbet skulle vi egentligen ut på konsert med tommy nilsson på kastellet men struntade i det o gick o satte oss på scandics uteservering :)
idag har ja jobbat 7-16 men strax efter tre ringde pappa o hade blivit stående med motorcykeln så fick skynda hem o hämta bilen o köra iväg o hämta honom. ikväll ska jag träffa min lilla anna som ja saknat massor :)



vi är ju iaf glada :D


bilder från öland



alicia e överförtjust i sitt nya gosedjur



hela gänget förutom nettan som tar kortet då :)



haha :)



andreas, yvonne, nettan o douglas



syrran, mysan o jag



herrarna christiansson



frukostmyser med my



alicia startade dagen med lite morgongympa


TISDAG

öland va hur bra som helst :) vi har ätit o druckit gott, shoppat o skrattat massor. regnet öste ner på natten så det lät som att det regnade typ basketbollar på husvagnen så mkt sömn blev det inte :) på hemvägen blev det ett besök på ikea oxå.
idag köpte jag med mig frallor och åkte upp till lotta i rödeby för lite sol o bad. dom har ju en pool så det svalkade gott i värmen :) körde hemåt vid fyra tiden och en snabbdusch senare bar det iväg ner till ronneby. va bjuden hem till anders o åsa så köpte med mig en hortensia i inflyttningspresent till dom. svårt o veta va man ska hitta på när man inte vet hur dom har det :)
ikväll har jag, lotta o fia spelat minigolf på dragsö. jag vann så blev bjuden på glass! :) bra deal d där att förloraren bjuder på glass ;)



åsa och lille malte :)

regn

min enda lediga dag denna veckan och regnet öser ner!! så idag blir det en innesittar dag på soffan med film. ska se om ja orkar städa lite oxå :)
senaste dagarna har jag o fia suttit o letat efter billiga resor till värmen. eftersom vi båda jobbar hela sommaren så kan vi behöva vila upp oss lite! grekland är det resmålet som är mest lockande men det e ju dock lite dyrare oxå. e sugen på santorini eller kefalonia :) kanske e värt att vänta o se om man får tag i ngn billig sista minuten resa men ska sommaren fortsätta bjuda på sånt här väder lär ju resebolagen vara fullbokade i slutet på augusti!
idag åker syrran o lilla familjen till öland med husvagnen o på söndag efter jobbet åker jag o mysan upp till dom :) det va evigheter sen jag bodde i husvagn så d ska bli skoj! :)
i tisdags kväll spelade jag o pappa en runda golf. det va evigheter sen och det märktes vill jag lova! fram till green gick d skitbra, endast några slag hamnade i ruffen men sen gick det helt åt helvete när ja kom till puttningen men skoj va det :)

MÅN

i lördags va det äntligen dags för den traditionella grillfesten hos familjen liljegren ute på verkö. som alla andra år va den riktigt lyckad, vädergudarna bjöd på strålande väder och stämningen va på topp! :) som alla andra år blev jag alldeles uppätern av dom jäkla myggen oxå så håller på att kila mig vansinnig för tillfället! precis som vanligt mådde jag rejält kasst dagen efter men det va d värt för vi hade så himla roligt :)
bilder från i lördags kommer en annan dag för idag e jag på tok för lat. har varit som en zombie hela dagen idag!



tummen upp för ett lyckat galej!! :)

torsdag

vädret e mulet och trist idag. ska strax traska bort till jobbet för att beta av veckans sista jobbdag. sen väntar tre lediga dagar! :) har hört att det ska bli fint väder fredag o lördag iaf så lite sol o bad blir det minsann :)



min lilla favorit och jag :)


tur och retur till verkö

blev bjuden på lunch uppe på castello idag. supergod fläskfile med stekt nypotatis och champagnesås :) egentligen skulle det va svampsås till men eftersom svamp kanske e det vidrigate som finns så fick d bli annan sås.
efter jobbet cyklade jag o fia ut till verkö en runda. halvvägs ut ringlade en stor jäkla orm över cykelvägen o fia bokstavligen gallskrek o då höll jag ju på att skratta ihjäl mig! :D
jag som aldrig cyklar kommer väl inte kunna sitta imorgon! :)


lördag

skönt med helg! igår efter jobbet åkte jag o fia ut till verkö för lite fredagsmys o middag. egentligen va det mest för att locka ut fia dit där hennes för-tidiga-födelsedagspresent väntade som skulle bli en överraskning :) fia fyller egentligen inte år förrän i augusti men eftersom jag hade köpt en cykel som hon behöver som mest just nu så fick hon den tidigare. hon blev verkligen superglad och överraskad!! :D
fick ett filmtips av syrran tidigare i veckan, disneyfilmen trassel. hon o andreas hade sett den och höll på att skratta ihjäl sig så fick låna den av min kollegas lilla dotter. haha sjukt rolig film :)
idag bär det av till ungskär. vädret känns inte jätteskoj just nu men det e varmt iaf. pappa säger alltid att det e finare väder i skärgården så nu e det upp till bevis ;)


RSS 2.0