Intensiv vecka

Jisses denna veckan har varit helt galet smockat! Som om det inte vore nog med det har jag dessutom åkt på en dunderförkylning. Har verkligen inte i tid med ngn dryg förkylning nu då jag befinner mig i slutet av en kurs där skolan tydligen tkr att det är bäst att göra allt på en o samma gång. För att börja nämna det paper vi skulle ha färdigt som jag totalt missbedömde storleken på. Tack o lov för Sandra som både gett mig verktygen och pushat mig i rätt riktigt annars hade ja aldrig grejjat det i tid! Hann inte mer än skicka in mitt paper förrän det va dags att börja plugga inför tentan som vi har på måndag morgon, schysst o lägga en tenta en måndag faktiskt, särskilt roligt känns det ju då jag såg på schemat att den först va inplanerad på fredag nästa vecka! Jaja det är bara o bita ihop o göra det bästa av det, rullen med papper står nära till hands då näsan rinner som värsta niagarafallet!
Ska dessutom in och jobba lite under helgen, kunde bara inte tacka nej när chefen ringde o frågade om ja kunde jobba då jag känner att lite extra cash är mer än välkommet i min annars så strama budget! :)
 

Onadag

I flera månader har jag o några vänner pratat om att ses över en middag och i lördags blev det äntligen av!  Hade en galet trevlig kväll långt inpå småtimmarna så det va inte annat än att man va bra seg dagen efter. Nu hoppas ja bara inte det dröjer lika länge till nästa gång vi ses :)
Annars ångar allt vad heter skola på i en väldans fart, har suttit större delen av dagen men nästa i en massa olika böcker och dokument för att bena ut ett o annat inför min första hemtenta som jag va klar nästa vecka.
Imorgon är det dags för hospitering igen, denna gången på en mottagning, så imon är det jag som kör till Karlshamn! :)
 

Februari

 
Hade en riktigt trevlig kväll med god mat, sång och såklart trevligt sällskap i fredags. Det va bordsplacering med varannan tjej/kille men några tjejer i klassen bytte till sig platser bredvid mig så vi satt ett härligt gäng ihop :)
Istället för att dra vidare till Sliver som resten av sällskapet gick jag o Matilda till Fox och träffade Henke som äntligen kommit hem från Mali, så himla roligt att träffa honom :) Tiden flyger ju verkligen iväg när man har trevligt så kom i säng halv två så va ju nästintill medvetslös när alarmet ringde halv sex! :) 
På kvällen kom Sandra hit och vi lagade mat och gottade oss i soffan resten av kvällen. Även igår fick jag chansen att jobba 7-12.30 och efter det åkte jag upp till syrran som hade butiken öppen under eftermiddagen :)
Idag har jag bara en föreläsning på eftermiddagen men har lite att läsa och skriva inför basgruppsträffen imorgon så stannar kvar i skolan och gör klart.
 
 

RSS 2.0