intervaller

satans jäkla skit jag orkar inte se mer snö nu!! så typiskt nu när jag o anna börjat komma igång me våra löpturer oxå. så idag fick det bli intervaller på gymmet. när dispayen visade 55 min och distansen 9,09 stannade jag bandet. jag trodde jag inte det va sant, jäklar va fort tiden går när man kör intervaller på löpband :) detta kommer jag fortsätta köra då jag lätt blir uttråkad på löpbandet när jag bara springer.
hade en fantastisk födesedag med med kalas, massa samtal, sms och hälsningar :) har även fått en massa fina presenter och på lördag ska jag ha lite fest me tjejerna :)

EGYPTEN

idag är det exakt en månad tills jag o dessa finisar drar till egypten. nedräkningen har börjat :)
 

sista dagen som 26 åring

efter mitt benpass i fredags har jag fortf helt galen träningsvärk i benen så för tredje dagen i rad så viker sig benen under mig när jag kliver ur sängen på morgonen!! het sjukt men samtidigt känns d jävligt gott :D
så dagens gympass blev ju såklart ett överkroppspass. kommer förmodligen oxå kännas rejält imon, men va gör det imon e det ju min födelsedag så då kan inget få mig på dåligt humör :)
jobbhelgen gick i en väldans fart o vips så va helgen över. mötte upp anna för en löparrunda igår efter jobbet. 6,6 km blev det igår :) det är så härligt när det bara går bättre o bättre för varje gång!
sitter btw i denna stund o kollar på en film i naturkunskapen, det är egentligen morgondagens uppgit men jag har annat för mig då o vill inte behöva tänka på skolan så gör uppgifterna idag istället. men fan så sövande o kolla på film. efter att jag åtskilliga ggr somnat i soffan när ja kollar på dessa filmer sitter jag nu stationerad i köket men inte ens d hjälper, kom nyss på mig själv att sitta i nicka även här haha :)
nä lite mellis nu så jag inte somnar!
 

Härliga dag!!

Sov ingen vidare inatt och vaknade av att jag hade ont i ryggen, förmodligen för att jag legat för mkt på soffan under dessa dagar jag inte mådde så bra men trots det skuttade jag upp vid åtta. Så himla skönt o komma upp i tid så man får så mkt som möjligt gjort när man är ledig :)
Tidigare idag när jag va klar med veckans uppgift i naturkunskapen som jag blev så jäkla nöjd med tyckte jag minsann att jag va värd att svettas lite på gymmet. Det va för nära inpå passets start att boka så gav mig iväg bort till gymmet o bokade in mig på både iw30 och cx. Va evigheter sen jag körde något av passen och redan efter indoor passet va jag helt slutkörd men jag bet ihop o körde järnet på cx me. Så härligt! Gick en omväg hem för att njuta lite extra av det härliga vädret :)
Ikväll har jag och Anna varit ute och sprungit en runda på lite mer än 7 km. Yay! :) Det va bra tungt men jag grejjade det. Nu blir det soffläge resten av kvällen, hyrde tre filmer från hemmakväll igår så har lite att sysselsätta mig med.

på banan igen

efter att ha legat pall i två dagar pga besvär me magen så börjar d äntligen kännas bättre. fy fan för kramper, uppsvälldhet och illamående. har en tid på vårdcentralen för att undersöka vad mina magbesvär beror på. dessvärre fick jag inte tid förrän den 28e. håller tummarna för att magen håller sig lite lugn fram till dess!
i eftermiddag är det möte på jobbet så funderar på att närvara där, att sitta still är ju inte alltför ansträngande och att komma ut i friska luften gör bara gott :)

motvind

anna och jag sprang en runda på 6 km igår o det va praktiskt tagen motvind hela jäkla vägen!! så tungt men fasiken vad man känner sig nöjd efteråt :) vi förbättrade både tiden och stäckan sen sist. yay!!

1 år

idag för exakt ett år sedan somnade min gamla mormor in. hon lämnade ett stort tomrum efter sig  och hon va en sån där envis och helt egen person som man trodde skulle blir hur gammal som helst. med rätt vård kanske hon blivit det men d får vi aldrig veta. hon va en otroligt pratglad kvinna som kunde prata om allt o ingenting, hon va nästintill aldrig tyst och jag kan verkligen sakna hennes toklånga meddelanden hon fyllde min telefonsvarare med <3
 

onsdag

e inne i ngn knas period just nu, bara för att jag KAN sova så gör jag ju såklart inte det. vaknade som ett ljus vid sju i morse. käkade en liten lätt frulle innan jag begav mig bort till gymmet. idag körde jag ben/mage och benen skakade rejält och svetten rann när jag va klar! det återstår att se om jag kan stå på benen imon :)
har pluggat en hel del idag och nu har jag precis avnjutit en sen lunch, får ju bli så eftersom jag jobbar kvällen idag. nu återstår att ta mig an diskberget som upptar på tok för stor del av mitt kök sen ta ett varv me dammsugaren innan ja beger mig mot jobbet :)
 
efter några snabba ärenden på stan tidigare idag köpte jag med mig en kaffe från waynes som jag avnjöt nere vid borgmästarekajen medans jag lapade i mig av solens varma strålar :)
 

plötsligt händer det :)

slutade redan klockan ett idag, älskar dom dagarna :) så va borta på gymmet redan strax innan två. hade bestämt mig redan innan att jag skulle ta mig an löpbandet. sista tiden har ja liksom "fastnat" på samma sträcka/tid och liksom gett upp för att jag känt att jag inte kommit förbi den där jädra siffran på displayen. löpbandet e ju så tråkigt och jag blir gärna uttråkad. men idag hände det ngt, helt plötsligt hade jag passerat "dom vanliga kilometrarna". jag sprang liksom mer än dubbelt så långt som ja brukar o jag kände liksom hur jag skulle kuna fortsätta ännu längre. en underbar känsla! efter en skön stretch va det jag som promenixade hem i solskenet, toknöjd och med ett leende upp till öronen! :)

trött måndag

efter en natt med alldeles för få sömntimmar va det en trött katta som masade sig till jobbet i morse. på jobbet va det KAOS!! värsta dagen på länge, sjukt stressigt och allt som kunde bli tokigt blev det ju såklart. när jag som hem slängde jag ihop lite mat så fort ja bara kunde o sen somnade jag på soffan ett par timmar. ingen träning eller plugg idag alltså men imon e det back on track igen :)
imon slutar jag redan klockan ett o då blir det hem o plugga!
måste nog slå en signal till vårdcentralen imon me, min mage är helt sjukt svullen typ hela tiden. det spelar ingen roll vad jag äter eller inte äter eller hur mkt eller lite för magen e helt uppsvälld ändå. sjukt drygt :/

morgonstund har guld i mun

både lördag och söndag har jag vaknat när klockan visat 7.12!! ingen sovmorgon här inte och helt omöljligt att somna om så lika bra o stiga upp ju :) va nere på gymmet vid åtta i morse och körde cardio och rygg/biceps. ska redan idag börja läsa på nästa veckas skoluppgifter o sen i em blir det fika me fia :)
 
på väg hem från gymmet i morse :)
 

pw på morgonkvisten :)

vaknade redan kvart över sju o det va omöjligt o somna om så snörade på mig dojjorna och begav mig ut på en härlig powerwalk. så tyst, lugnt och skönt o komma ut innan resten av stan vaknar. mötte några hundägare på vägen bara. nu väntar jag på att mina nyttigare scones ska bli klara :)

instagram inspo

sen en tid tillbaka följer jag flera grymma och otroligt inspirerande tjejer på instagram. jag tror att jag kan tacka många av dom för den träningsglädje o pepping som jag känt sista tiden. dom är starka, friska o hälsosamma människor som delar med sig så mkt inspiration genom sina tips på bla mat, träning o nyttigare desserter :) det dår ta tid att komma i form, det handlar ju trots allt om att ändra sin livsstil o inte bara något tillfälligt. flera av dom har även lagt upp före och efter bilder just som inspiration för andra :)

it's friday

det va en tuff förmiddag på jobbet idag. det va först vid lunch jag fick sätta mig o andas ut. inga-lill fyller år idag så hon bjöd på bakelse till kaffet :) yum!
på hemvägen köpte jag med mig vita tulpisar som står så fint på soffbordet  nu. sen jag kom hem har jag lagat både mat o skicka in min veckouppgift i naturkunskapen, men innan jag får slänga upp fötterna på soffbordet blir det ett kvällspass på gymmet me åsa! :)

RSS 2.0