Hej då Sverige, Hej Spanien!

Imorgon bär det äntligen av till Spanien. Gud så härligt det ska bli att komma iväg! :) Började dagen borta på gymmet, andra gången denna veckan jag kör ben men eftersom att d inte kommer bli ngn träning på en vecka så körde jag på rejält. Haha idag fick jag användning för hissen när jag skulle hem ;) Efter dusch o frulle körde jag till syrran o hälsade på. Även pappa kom förbi en runda. Sen va vi en runda på Mio och shoppade lite och syrran bjöd på lunch.
Nu håller jag på o städar och röjer lite här hemma, usch det värsta som finns och komma hem till en stökig lägenhet ju. Måste även packa klart innan Anna kommer. Hon ska sova här så jag med all säkerhet vet att hon inte försover sig som den sjusovare hon är!! ;) O så slipper hon ju dessutom att väcka sin stackars sambo eftersom vi kommer köra vid typ tre i natt! :)
 
 

Fredagsbio

Va på bio med Lotta igår och såg Känn ingen sorg. Så himla bra film, kan varmt rekommendera den :) Kvällen avslutade vi med middag på Stars n Stripes.
Kickade igång denna härliga o soliga dag med 1 mil powerwalk innan frukost :) Håller på o tvättar och går igenom vad jag ska ha med mig till Spanien på måndag. Växlade pengar igår med så nu börjar res nerverna komma på riktigt ;)
Vaknade aptidigt idag av att Fia messade och kunde inte somna om så klunkade i mig en Celsius för att få fart på min trötta kropp :) Jäklar vilken fart ja fick på benen idag!

Waynes


Shopping och lunch med systeryster häromdagen :)

Sore

Känns som att jag har träningsvärk i varenda liten muskel i kroppen. Att sitta på toa är en ren pina men på ngt sätt är det en skön känsla! :) Att ha träningsvärk i just benen när man jobbar är alltid extra tufft men det e bara o bita ihop. Är lite inne på att börja köra benpass två dagar i veckan när jag kommer hen från semestern. Har en viss hatkärlek till mina benpass men man vill ju ha en snygg rumpa o fasta lår :D
 
 

Ryggen

Idag har Henke peppat, instruerat och slipat tekniken med mig vilket resulterade i ett grymt ryggpass. Va helt jäkla slut när jag gick hem efteråt :)
Efter en stor kopp kokoskaffe o laddning kesoproteinplättar körde ja till Lotta för en långpromenad. 1,1 mil senare kan ja säga att jag va rätt öm i fossingarna. Kanske skulle investera i nya promenadskor oxå? :) Med tanke på hur nöjd jag är med nya läparskorna ja har inne kanske ja skulle köpa ett par till o ha ute :)


Lääägday

Mötte upp Henke o va borta på gymmet redan 6.30 idag :) härligt o kicka igång träningsveckan med ett tungt benpass! Invigde nya skorna idag me och jag älskar dom redan, dom sitter så skönt o lätt på foten så vi kommer nog trivas fint ihop! Känner redan hur träningsvärken kommer smygandes så imon kommer jag antagligen stappla fram ;) haha

Har varit hoa frisören idag med, då min vanliga frisör är mammaledig gick ja till en ny supergullig tjej på samma salong. Slutresultatet blev ett par centimeter kortare o en helt annan färgnyans än ja räknat med men ja gillar den :) nu är d mer askfärgat typ. Ska spara till långt nu igen, är så mkt lättare o variera när det är längre även att ja trivs himla bra i kort ate frisyr :)


Tidig morgon

Idag ringde klockan redan 04.30, allt för att hinna med min dagliga powerwalk och träning innan syrran kommer in till stan kl 10. Då blir det lite shopping och ärenden, måste ju spana in Bik bok som igår äntligen slog upp dörrarna här i Karlskrona. Inte en dag försent! :)
Ska strax möta upp Camilla för en gymdejt, idag blir det cardio :)

The Heat

Hade en helmysig kväll med min fina vän Sandra igår. Va på bio och såg The Heat med Sandra Bullock. Gud vilken rolig film vi skrattade oss igenom nästan hela filmen. Efteråt gick vi bort till Stars för ett glas rosé :)
 
Fina Sandra :)

130815

Herrejävlars vilken träningsvärk jag har i överkroppen idag!! Det hade jag inte räknat med så det måste varit ett effektivt axel- och magpass jag fick till igår på gymmet. Lät dock inte träningsvärken hindra mig från att köra ett tufft ryggpass idag. Har satt ett nytt mål för detta året och det är att jag ska klara göra chins. Om det så bara är en endaste chin så ska ja grejja det! ;)
Trots att min och Annas löparrutin på två ggr i veckan fallit ur lite ur gängorna nu i sommar så gav vi oss ut igår och sprang 7,46 km :) Så härligt!
 
Godaste frullen efter en timmes pw i morse bestod av proteinspäckade kesoplättar :) nomnomnom!
 

ONSDAG

Det blev ett rejält sent pass på gymmet med Henke och Robin när jag kom hem efter kalaset igår. Det är så roligt o köra lite nya övningar och få lite bra tips och bli sådär redigt peppad! :)
Va uppe tidigt idag för min morgon powerwalk innan det va dags för ännu en dejt med killarna borta på gymmet. Idag körde jag axlar och mage. Axlarna är verkligen min svaghet så har mkt och jobba på där! Senare idag kommer Anna hit så det blir en löparrunda och planering inför våran resa till Spanien. Bara 12 dagar kvar nu ju! :D
 
 
Ömma händer efter gymmet! :)
 
 

Hej ledighet :)

Har nu sju härliga lediga dagar framför mig! Gud a jag ska njuta o hinna med sådan jag annars inte riktigt hinner med :)
Igår va det kalas för bästis Fia som fyllde 27 år. Kalaset hölls hos hemma hos hennes sambos föräldrar och det bjöds på grillat o tårta o andra godsaker. Gullefian hade bakat både tårtan och kanelbullarna laktosfria så även jag kunde äta, dock tog jag den minsta lilla bullen och tårtbiten ändå. Tårtbiten va så liten så det va omöjligt o få den att stå upp så nej jag blir inte gift nu heller! ;) haha
 
 

Soffdagar

Jag har så jäkla tråkigt här hemma efter två dagar på soffan. Snart klättrar jag på väggarna så ikväll får det nog bli en promenad. Vaknade redan i lördags morse med magsmärtor men jag är inte den som är den så bet ihop o jobbade hela dagen o sen va det kalas för pappa som fyllt år. När jag vaknade på söndagen gjorde det ännu ondare samt att ja hade typ sura uppstötningar o eftersom att ja skulle jobba 7-21.30 valde jag att faktiskt stanna hemma o vila. Har varit hemma även idag och det va nog lika bra. Imon ska jag däremot jobba, har möte på eftermiddagen o dessutom kommer alla tillbaka från semestern så ska bli roligt o träffa alla. Sen är jag ledig i hela sju dagar! :)
 

Har lyssnat på en sjukt inspirerande tjej som bor här i Karlskrona. My heter hon och har hittills gått ner 76 kilo genom att träning och lchf :) Så galet duktig och inspirerande!

Torsdagsträning!

Nyss hemkommen från gymmet och jäklar vad nöjd jag är just nu. Fick till ett dunderbra bröst- och axelpass och avslutade med 6 km på löpbandet. Har inte sprungit på flera veckor och just idag kändes som att jag kunde fortsätta hur långt som helst! :) Kunde VRIDA ur min tröja när jag kom hem haha
Nu blir det tidig lunch o sen häng med Camilla o Åsa!

Himlens finaste ängel

Firade pappa som fyllde år igår. Köpte med mig rosor o besökte mammas grav när jag ändå va i krokarna <3
 

Ledig onsdag

Gud så skönt o faktiskt vara ledig två dagar innan det är dags att ta sig an alla jobbhelgens timmar! :) Trots detta va jag uppe vid sex o tog en pw. Lite halvdrygt när det regnar men va gör egentligen lite vatten för skada, man torkar ju rätt snabbt igen. Hellre blöt av vatten än svett som jag annars alltid är ;) Efter en rejäl frulle bestående av scrambled pancaces o bacon o en stor kopp kaffe blev det ett rygg- och magpass på gymmet.
Efter en snabbdusch mötte jag upp Marie för en lunch på stan. När jag kom hem igen fick jag rycket o tog mig an mina alltför skitiga fönster i köket o sovrummet. Balkongen skulle också behöva tvättas men där står solen hela eftermiddagen så d får bli en annan dag! Det e så skoj o kunna se ut igen ;)
Kl 17 blir det ett pass Indoor Walking 45 :)
 
 

Cykling t/r Rödeby - check :)

Trots att jag inte börjar jobba förrän senare i em så steg jag upp tidigt för min dagliga morgon pw och gud så skönt det va o komma ut. Det har varit så sjukt varmt i natt så när jag vakande va jag helt svettig så att komma ut i den svala morgonluften kändes som en ren befrielse! Efter en timmes powerwalk va jag ju dock inte lika sval längre ;) Nu är frullen i magen och nu laddar jag för ett benpass på gymmet. Pappa va gullig o skickade in så jag fick sydöstran gratis i en månad, det är så avkopplande o bläddra i tidningen samtidigt som man äter frukost ist för framför tvn där jag ofta annars hamnar.
Helgen gick som vanligt i ett rasande tempo. Efter jobbet i fredags cyklade jag upp till syrran o hälsade på :) Sjukt varmt i stekande sol men jag trampade på o 47 min senare va jag framme. Där blev det film o tacomys o så sov jag där o sen trampade jag hem på lördagsförmiddagen. Trots motvind precis hela vägen o ännu varmare så tog jag mig hem på 46 min. Gick ner en runda o kollade skärgårdsfesten o gick ett varv på stan innan det va dags o ladda om för kvällens festligheter. Förfesten stod Alle och Annie för och kvällen avslutades på ett fullsmockat Statt! :)
 
 
 
 

RSS 2.0