IW 45

I morse när jag va ute på min dagliga morgon pw o passerade badplatsen på Saltö så såg det precis ut som att det varit inbrott i kiosken. Kändes lite kusligt om ifall att så skulle vara fallet o om ngn isf skulle vara kvar där så pinnade på i ett rasande tempo därifrån. Måste komma ihåg o kolla i tidningen imon om d står ngt om att!
Dagens träning har bestått av ett Indoor Walking pass på 45 min. Ibland är det himla skönt o bara slippa tänka o bara "hänga" med under ngn annans instruktioner :) Ikväll kom även Anna förbi på en kopp kaffe. Vi har inte setts så mkt den sista tiden pga tidsbrist så det va verkligen roligt o träffas :)
Imon efter jobbet blir det gymmet med Lotta, vi har aldrig tränat ihop innan så det ska bli himla skoj :)

Efter regn kommer solsken?

Regnet öste ner som aldrig förr när jag vaknade i morse så min morgon-pw uteblev idag. Lite regn kan jag stå ut med men inte när det öser på det viset o skorna är blöta i en vecka sen! Tog mig däremot till gymmet och körde så svetten forsade. Idag blev det rygg och bi&tric och sen avslutade jag med en halvtimme på crosstrainern. Valkarna i händerna känns alltid värst efter man kört rygg på gymmet men det e bara o fila o smörja in dom innan jag skuttar i säng ikv :) Ikväll står jobb på schemat, skönt o börja med en kväll då har man liksom d värsta gjort :)

Blöt konsert

Det blev en jäkligt blöt konsert med Tommy Nilsson igår på Aspö! Kändes lite vemodigt att det va hans sista konsert där ute. Skönt att vi hade cyklarna med oss igår så vi snabbt kunde ta oss till färjan o slippa vänta en halvtimme till nästa båt :)
 
 

Kastellet ikväll

Varför slopa ett vinnande koncept? Måndagar har på sista tiden blivit bendagar. När jag va klar var hela tröjan en nyans mörkare och svetten droppade över hela golvet när jag stretchade. Härligt! :)
Har sovit galet dåligt de sista nätterna förmodligen beror det väl på att det är typ tropisk värme och lat som jag är har jag fortf inte plockat ner fläkten som står uppe på vinden. Kanske dags att göra det nu?
Ikväll blir det ett traditionsenligt besök ute på Kastellet på Aspö för konsert med Tommy Nilsson, jag hoppas vädret hinner göra en helomvändning tills dess för just nu regnar det rejält.
Nu ska jag ner i tvättstugan o sen springa ett varv med dammsugaren o röja lite här hemma så det blir beboligt igen :)
 
sötungen! :)
 
 

Nytt

Mitt senaste inköp. Just nu pryder den köksbordet så fint :)


Öland

Mitt i denna långa jobbvecka har jag hunnit med ett besök på härliga Borgholm. Öland visade sig från sin bästa sida :) Så under två dagar har jag hunnit med shopping, sol o bad, allsång o grillning o massa mys med gullungen :)
 
Sol och bad i Köpingsvik, underbart! :)

Legday

Slutade jobbet redan kl 13 idag så pep hem lite kvickt o sen begav jag mig till gymmet. Precis som förra veckan blev det ett benpass även denna måndag :)
 
Ungskär i fredags kväll :)

Kalasdag!

Hade några vänner här på partaj igår kväll, så jäkla rolig kväll :) Det va länge sen jag skrattade så mkt. Kvällen avslutades med drinkar och dans på Statt.
Idag har vi firat Camilla som fyller 27 idag :) Kalaset hölls ute på hennes mysiga bakgård med massa god mat och fika.
Vad har jag annars hittat på under mina tre lediga dagar då? Jo i fredags morse va det jag o pappa som hoppade på båten ut till Ungskär. Vi va riktigt flitiga och tvättade och skurade hela altanen från tak till golv. På kvällen blev d grillat och lite gott o dricka. Lördagen spenderades i ryggläge för min del nere vid vattnet. Så underbart skönt o sola hela dagen lång :) I sista stund beslöt vi oss för att ta en tidigare båt hem så i all hast åkte jag ifrån min laddare till telefonen, så orutinerat! :/ Man åker ju inte ut till ön bara för att hämta ngt man glömt så det va ren tur jag har en laddare i bilen som ja kan koppla till datorn tills senare i veckan då pappa får ta den med sig hem igen :)
 
 
Bästa sommardrinken, daquiris :) Provade med passionsfrukt, så god!
 

Ledig

Gud så skönt att det äntligen är helg, i hela tre dagar dessutom. Det har varit en tuff jobbvecka o då känns d alltid sådär extra välkommet när helgen kommer. Helgen ser ut att bjuda på fint väder så imon bär det iväg till sommarstugan :)
Har fortf en galen träningsvärk i benen så senaste dagarna har jag fokuserat på överkroppen och imon blir det cardio :)

Costa de Almería

Tydligen fick jag till ett jäkla benpass igår för idag har jag så ont att minsta lilla rörelse får mig att grimasera av smärta samtidigt som jag stapplar mig fram. Nerför backar och trappor är helt klart värst sen om jag suttit still en stund samt att sätta sig på toaletten ;) detta är helt galet det va länge sen det kändes såhär!
Jag o Anna bokade btw resa i söndags så den 26e augusti är det vi som åker till Costa de Almería i Spanien :D Längtar så jag håller på att spricka redan!!
 
 

God morgon måndag!

Skärgårdsluft va nog precis vad jag behövde för att piggna till för idag vaknade jag redan klockan fem pigg som en mört! Va borta på gymmet redan 5.45 och körde ett rejält svettigt benpass och avslutade med crosstrainern 30 min och några magövningar :) Skönt o starta veckan med ett bra träningspass, då har man ju liksom satt ribban för resten av veckan ;)
 
Aldrig smakar frukosten godare än efter ett tidigt gympass :)

Livsnjuteri :)

Har haft en alldeles underbart härlig och skön helg ute på Ungskär. Vädret va verkligen helt perfekt :) Liiite för kallt för att bada dock men sen e jag ju lite av en badkruka me ;)
 
 
 
 

Ungskär

Nu återstår bara en jobbdag av denna veckan. Ska bli så skönt med helg. Helgen kommer spenderas ute i sommarstugan på Ungskär så kom igen nu solen. Lite närvaro o värme kan du väl bjuda på i helgen!! :) Åker direkt efter jobbet imon så måste packa o dona med allt redan ikväll.
 
 
 

Pulsklockan

Hämtade ut ett efterlängtat paket efter jobbet idag. Nej det är inget väggur, bara en pulsklocka :D Haha jag höll på att få en smärre chock där på paketutlämningen!
 
 

Bet ihop.

Okej jag är lätt rörelsehindrad idag men trots det bet jag ihop och begav mig till gymmet för ett Indoor Walking pass på 45 min :) Inte precis det jobbigaste passet jag varit på men svetten rann som en fontän från hela mig!
Ikväll tar jag det bara lugnt, har laddat upp med lite matlådor inför resterande jobbdagar och nu blir det film, rock of ages skulle jag tro. Den e ju så bra! :)

Legday!

Tränade mig igenom ett galet tungt benpass på gymmet i morse. Det innehöll bla benpress, kicks i cable, benböj, legextensions, marklyft, kb-svingar, hip abduction och hip lift. Avslutade med en magövning. Jag förväntar mig rejäl jäkla träningsvärk dom kommande två dagarna! :)
Nu har jag precis slukat mig lunch så det blir till å fixa färdigt i tvättstugan o sen väntar kvällsjobb.
 
 

Gym

Kickade igång denna lediga dag med ett besök på gymmet. Rygg och bic&tric blev det idag och så avslutade jag med lite mage. Känner mig full av energi trots alldeles för få sovtimmar i natt. Nu blir det stranden med Fia :)

Kör bara kör!

Ikväll står det backintervaller på schemat! Kommer förmodligen dö flera ggr om. På rak arm såhär kommer jag på två anledningar varför just nu, ett: det e alltid sjukt jobbigt o springa backintervaller och två: det är skitjäklavarmtuteidag!! Jag är inte den som ger mig så jag bara ska klara att! :)

Powerwalk

När alarmet tjöt  i morse så kunde jag inte alls förmå mig att stiga upp och eftersom att jag faktiskt ska jobba hela jäkla helgen va jag allt värd en liten sovmorgon idag. När jag väl kom upp sken solen så härligt så istället för att traska bort till gymmet fick det bli en härlig(och svettig) pw på Wämöleden.
 
 

RPM 50

Då är ganska så exakt halva jobbveckan avklarad, har en ledig dag imorgon och på fredag e det dags att avverka resten av jobbdagarna :) Fasiken va tiden går undan!
Ikväll blir det rpm 50 med Åsa. Med tanke på att jag nästan dog sist vi va på spinning kan ja inte riktigt fatta att jag utsätter mig för det igen men känslan efteråt e ju så grym!! :)
 
 

RSS 2.0