Trött

Är inne i en sova-helt-krasst-om-nätterna-period just nu! Svårt o somna, vaknar mitt i natten, svårt o somna om och dessutom vaknar jag väldigt tidigt. Kan det vara nerverna som spökar inför matteprovet nästa vecka tro? Kände att ja nådde ett genombrott med procenträkning igår så det snurrade procent i skallen hela kvällen igår.
Fick finfint besök av sötnosen Ida igår, det va evigheter sen vi sågs så vi hade massor att ta igen. Ida jobbar på Hms Karlskrona o det innebär ju en del långresor men vi va bådja överens om att det absolut inte får gå så lång tid mellan gångerna vi ses :)
Håller på o tvättar för fullt här idag o snart ska jag till skolan. Måste även hinna betala räkningarna idag för ikväll vankas jobb och imorgon jobb 7-17. Imorgon behöver jag verkligen sitta o plugga hela kvällen lång för på fredag bär det äntligen iväg till Eksjö. Det är både efterlängtat och välbehövligt med en liten tripp från stan, behöver verkligen ladda batterierna :)

Otursdag?

Två saker som hände mig igår: Löpbandet dog för mig när jag va mitt i spurten på mina intervaller och sen fick jag punktering på bilen. Tur i oturen va ju att jag hade bilen inlämnad på service för bara några veckor sen o då gäller fri assistans i hela Sverige och Europa så de kom och hämtade bilen o körde den till verkstaden. Ringde verkstaden nu på morgonen och de hade lämnat över bilen till däckfirman som skulle fixa däcket under förmiddagen så nu väntar ja bara på att de ska höra av sig :)
Nu ska jag strax till skolan, det börjar dra ihop sig till prov nu så denna veckan kommer jag sitta all ledig tid med näsan i boken!

Hockeyfinal

Lyckades precis vända en jäkligt trött söndag till en söndag laddad med ny härlig energi. Allt som behövdes va ett tungt o svettigt pass på gymmet. Har rast mellan 12.30-16 o va inte ett dugg sugen på att träna när ja gick från jobbet men ja gjorde att ändå o nu efteråt e jag grymt nöjd o dessutom full av ny härlig energi! Nu blir det mat, hockey o soffhäng innan det är dags att återvända till jobbet :) 

Jobbhelg

Jobbar hela helgen lång o vad passar då bättre än att klämma in en lördagsmiddag med Camilla på Foxen. Jag är verkligen i stort behov av att komma ut bland folk o äta bör man ju :) Bokade inte bordet förrän åtta så jag hinner med en snabb powernap, samt tvätta några maskiner tvätt.  

Fel skor

Idag va det dags för veckans andra intervallpass. Det kändes riktigt bra idag förutom fel skoval. Mina trotjänare till löpardojjor gav upp tidigare i veckan så sprang i mina nike free 5.0 o det skulle ja inte gjort. Ja ska minnas denna känslan i benen så ja avstyr mina tankar nästa gång ja tänker tanken på att springa i de skorna! De är så grymt sköna på foten men jag får så grymt ont i benen när ja springer på löpbandet då det är en barfotasko. Behöver mer dämpning när ja springer inne men ja ger dom en chans till utesäsongen som närmar sig. Har beställt nya på nätet då det skiljer många hundralappar på priset i affären o nätet så ja hoppa de kommer på måndag! :) 

Ekorrhjulet

Tusan vilken tråkig tisdag. vädret är grått o regn lurar runt husknuten. Ska dessutom jobba kväll 1/3 denna veckan. Kvällsjobb går inte under kategorin "roligaste arbetstiden". I allmänhet har jag känt mig rejält gnällig och nere sista tiden och som att ja befinner mig i ett ekorrhjul som bara rullar på vecka efter vecka med jobb, skola o träning. Vardag som helg ser och känns precis likadana. Träningen som jag annars brukar må så jäkla bra av känns otroligt tung just nu. Ja går till gymmet o kör järnet precis som vanligt men ja får liksom inte samma "kick" och känner inte samma glädje som ja annars gör. Dessutom känns kroppen som en påse potatis just nu och ibland känns d knappt som att ja ska ta mig upp för trapporna. Jag hoppas det vänder snart för ja står knappt ut med mig själv längre!  

Trött söndag

Hade tänkt sova lite längre idag men glömde stänga av ljudet på telefonen så vaknade när Fia messade vid halv åtta! :/ eftersom d va helt omöjligt o somna om så slängde ja på mig träningskläderna o promenerade bort till gymmet. Benen va galet trötta även idag o då känns d alltid sådär extra gött när man kämpar sig igenom passet ändå! Nu blir det frulle o senare fika med syskonen Liljegren :) 

Stress

Befinner mig just nu i en väldigt intensiv period med mkt jobb på schemat varvat med mkt plugg. Just nu håller vi på o går igenom sista kapitlet innan matteprovet som närmar sig alltför fort. Nästa vecka är det äntligen dags för det efterlängtade "sportlovet" :) det kommer  visserligen inte innebära mindre plugg för min del men det är inga lektioner iaf. Nästa vecka byter vi äntligen schema på jobbet så nu kommer det passa mkt bättre ihop med lektionerna i skolan. Ska bli skönt o säga hej då till dagar som gårdagen där ja först va i skolan mellan 11-12.30 för att sen springa vidare till jobbet o slänga i mig lunch för att sen sitta på möte 13-16 och sen jobba kvällen 16-21.30! 
Idag blir det jobb 7-15 följt av träning o träffa Anna :)

7 februari

Kan väl inte direkt påstå att min dag startade på bästa sätt idag. Va så jäkla hungrig när ja vaknade i morse o när ja gjort i ordning frullen va jag väl lite väl övermodig o skulle bära över allt till bordet på en gång. Det gick sådär kan man väl säga, tallriken flög i golvet o gick i tusen delar samtidigt som ja såg min efterlängtade frukost ligga över hela köket o ut på hallgolvet!!
Slutade jobbet redan 15.15 idag så promenerade ner till gymmet o brände av ett intervallpass på löpbandet. Det va rejält jäkla tungt idag o spykänslan infann sig men ja gav mig inte utan körde på precis som ja bestämt mig för! Behöver jag ens nämna hur nöjd jag va när ja lämnade gymmet ;)

Grattis storasyster

Idag fyller min enda och högt älskade storasyter 32 år. Hipp hipp hurra! Alla som har syskon vet väl hur många ggr man kan avsky varandra för att i nästa stund älska varandra. Jag o Ulrika är inget undantag, vi ryker ihop emellanåt MEN vi finns också alltid där för varandra o tröstar, stöttar och hjälper varandra. Folk som känner oss brukar kalla oss för dag o natt, så olika är vi. Hur olika vi än är så finns det inget som kan ändra på hur mkt hon betyder för mig o att jag älskar henne mer än allt annat på denna jord!
Är ledig idag så ska strax till frisören för lite klipp o sling o sen ska jag åka dit o överraska henne på födelsedagen :)
 

SOL

Kul att solen tittade fram just idag när jag slutade tidigt :) Slutade skolan redan kl 13 o sen brände jag av ett intervallpas på gymmet när jag ändå va i närheten av gymmet. Efter en snabbdusch o mat i magen körde jag upp till mina favorittjejer i Rödeby. Vi tog en promenad ner till lekparken o busade :)
Imorgon är det skola igen, det blir bara svårare o svårare för varje lektion men skam den som ger sig! Måste verkligen ta mig tid o plugga mera emellan lektionerna för det e ju galet mkt regler o hålla reda på.
 
 

Måndag

Har jobbat 7-16 idag och kl 17 hade jag tid på laserhuset för ytterligare en behandling av mina märken på kinden. Jag vet inte om jag förträngt hur det faktiskt kändes förra gången men upplevde iaf att det gjorde ondare idag! Däremot gick det ju betydligt fortare idag. Har ja tur behöver jag ev inte behandla vissa av märkena fler ggr :)
 

Tjejkväll

Helgen susade förbi i racerfart i vanlig ordning. Enda skillnaden på denna helgen va att lördagen va så grymt jäkla rolig. Hade middag- och spelkväll med mina kära vänner Lotta, Emelie och Helena. Det va länge sen jag skrattade så mycket och då hann vi inte ens spela spel! Lotta stod för matlagningen o bjöd på Serrano-lindad kyckling fylld med brieost och en vitkålssallad innehållande honung, jordnötter och getost. Blandningen låter lite knasig men det va så jäkla gott :) Till efterrätt bjöd hon på en cheesecake/pannacotta med smak av vanilj och dekorerad med jordgubbar. Detta måste vi snart göra om! :)
 
Foto: Helena

RSS 2.0