Energi delux

Förra veckans sjukstuga verkar ha gjort susen för just nu har jag energi utan dess like! Igår tränade jag dubbla träningspass och både igår och idag har jag tagit ut mig totalt på gymmet så kan förmodligen räkna med träningsvärken delux imon :) Det sjuka är att jag fortf har helt grym energi så kommer väl ränna runt som rena rama duracellkaninen på jobbet ikväll!
 

Tivoli

I slutet på förra veckan fick jag äntligen utdelning för allt slit och stress med matten. Jag gjorde klart kursen tre veckor tidigare för att hinna skicka in betyget innan sista kompletteringsdagen den 1 december. Matte 2 som jag kämpat med hela hösten va det som behövdes för att jag skulle få behörighet att söka sjuksköterskerogrammet. Så nu är jag alltså behörig och jag har skrivit högskoleprovet så nu har jag gjort allt vad jag kan så nu återstår bara att hålla tummarna fram till antagningsbeskedet den 10 december! :)
För att fira att jag va klar med skolan bokade jag o Camilla in en tripp till Köpenhamn i helgen. Vi bodde på samma trevliga hotell i Malmö som vi gjorde sist vi va där. Galet lyckad helg med massa shopping både i Malmö, på Emporia och ett besök på Tivoli i Köpenhamn. Har tänkt åka dit i flera år och äntligen gjorde vi slag i saken och det va definitivt inte sista gången. Så mysigt och en riktigt wow upplevelse! :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0