Hej jobbhelg

Min nya "vana" som är att vakna onaturligt tidigt håller i sig. Idag gjorde det inte så värsta mycket för nu kunde jag kunde jag ju sticka o träna tidigare än jag först tänkt. Så 06.13 checkade ja in på gymmet :) Idag körde jag cardio och rygg. Körde ben igår och det känns rejält idag vill ja lova! :)
Ska snart träffa Sandra o Mia på en glassfrulle på Glassiären. Det blir årets första besök för min del, jag som vanligtvis är stamgäst där!! Det är helt enkelt inte alls lika lockande sen jag fick diagnosen laktosintolerant :/ Det får helt enkelt bli sorbeglass i bägare för min del hädanefter. Vart förbi apoteket o köpte lactrase häromdagen men jag vet i katten om d funkade. Tog två tabletter o sen provade jag en kopp kaffe med vanlig mjölk o magen va uppsvält o jobbig resten av dagen sen men d kan ju iofs också varit min ibs som gjorde sig påmind. Fortsättning följer alltså :)
Denna helgen ska jag dessutom bosätta mig på jobbet. Just denna helgen när man jobbar kväll både fredag och lördag e helt klart den värsta. Inget socialt liv alls :/ Känns lite tråkigt just nu men det e bara o bita ihop, helgerna brukar ju trots allt gå i rasande fart oavsett om man jobbar eller ej så hoppas att även denna gör d! :)

morgonträning

Gårdagens planeringsdag gick otroligt fort. Skippade träningen och tog en skön promenad runt Saltö o Dragsö och avslutade med en stor kopp kaffe på Waynes uteservering :)
Nu däremot blir det snart ett besök på gymmet och sen ska jag spendera resten av denna veckans enda lediga dag ihop med dom finaste, Alicia och syrran :)

Möten

Det blev ett tidigt gympass idag. Körde ett bröstpass eftersom att jag o Anna ska springa senare idag ville jag inte anstränga benen med risk att dom inte bär mig sen :)
Idag har jag bara en mötestur på schemat mellan 13-16. Känns helt okej faktiskt! :) Imorgon är det planeringsdag med jobbet 8-16 så det blir en tvådagars att sitta still. Denna gången ska dagens spenderas nere på marinmuseum. Det där med att sitta still är ju inte riktigt min starka sida så tur det bara är ett par ggr om året man behöver genomlida det :) Har precis sprungit ett varv med dammsugaren här hemma så nu blir det tidig lunch.

27 Maj

Natten till idag har jag inte sovit mkt, somnade gott men vaknade ganska snart och har mest legat och snurrat resten av natten. När klockan visade 04.03 gick jag upp en sväng men gäspade som en galning så trött måste jag ju ändå va så drog täcket över huvudet igen o vaknade precis innan alarmet ringde 05.30. Det e ju alltid ngt :)
Slutade redan kl 13 idag så drog till gymmet då och körde 30 min på crosstrainern+axlar&mage. Ikväll blir det middag med kollegorna på Asian Garden. Är trött som en gnu och mensvärken vägrar ge med sig trots värktabletter så skönt att restaurangen bara ligger ett stenkast härifrån :)

Tjejkväll

Hade en riktigt trevlig och rolig kväll med tjejerna igår. Gud va vi skrattade och pratade :) Efter middagen gick jag o Fia vidare och satte oss på Foxen o sen joinade Lotta me och där blev vi kvar tills d stängde :)
Idag har jag och syrran varit och plockat liljekonvaljer och tulpisar och satt hos mamma. Haha det måste sett sjukt kul ut när vi stod där i skogen i regnet med paraply i högsta hugg o viftade för o slippa myggen!! :D
 
 

LÖRDAG

Uppe långt tidigare än tuppen sjukan som jag olyckligtvis drabbats av håller i såg än. Idag vaknade jag pigg som en lärka redan tjugo över fem. Dessvärre öppnar inte gymmet förrän sju på helgerna så i väntan på att klockan skulle slå sju blev det en stadig frukost.
Hittills har jag haft en riktigt bra träningsvecka och det känns som att träningsvärken intagit varenda kroppsdel! :)
Nu blir det lite mellis o vila lite innan det e dags för tjejkväll med Moa, Emma och Fia. Det blir fördrink hos Emma och sen vidare bort till Monte Martre. Yum!! :)
 
Gosade med gulligaste och ulligaste valparna hos Sandras mamma igår :)

Promenera mera :)

Sömnbristen fortsätter men idag vaknade jag inte förrän sex så det va ju lite bättre iaf! :) Tog mig ut på en härlig pw och nu har jag precis slukat frullen o snart blir det gymmet. Idag blir det kvällsjobb och sen jobbar jag bara imon med sen tar jag långhelg :)
 
 
På väg mot Dragsö i morse :)

sova

Alltså vad är det med mig och mina sovrutiner. Idag vaknade jag tjugo i fem!! Det är ju precis omöjligt att somna om också så får ju stiga upp då så idag slog jag på stort o faktiskt satt i lugn o ro och åt frukosten :)
Jag och Anna trotsade skitvädret och sprang 5,7 km idag, det va tungt som tusan men desto bättre känns d väl nästa gång då.
Imon får jag sällskap av Camilla och Åsa på gymmet, träningen blir ju alltid lite roligare då :)
 

20 maj

Efter en grymt lyckad partykväll fyllt me massa skratt, massa dricka och mycke dansande med tjejerna i lördags va jag knappt människa igår. Hela dagen spenderades på soffan med huvudvärk men det va d värt! :)
Verkar ju dock som att jag överkonsumerade kaffe igår för har knappt sovit en blund i natt så när klockan visade 06.18 ramlade jag in på gymmet i morse. Härlig start på veckan! :) Nu ska jag strax bege mig mot jobbet o ikväll blir det middag med goaste familjen Liljegren ute på Verkö.
 
Sötnosen Sandra i lördags :) haha visar ju självklart upp sin finaste sida <3

Lördag

Vaknade pigg och utvilad 6.15 i morse. Underbart! Haha. Det fick blir en härlig pw runt Saltö och Dragsö, jäklar va många husvagnar som parkerat för säsongen sen sist jag gick den rundan. Tankade med en rejäl helg frukost och sen ner i tvättstugan och sen vidare mot Hästö för att hämta Anna. Sex jäkligt varma och svettiga kilometrar blev det!! På tal om att springa så håller jag mina tummar och tår för Tobbe som ska springa Göterborgsvarvet idag! :) Haha kan inte riktigt avgöra om dem har tur eller otur me vädret idag, hellre sol än regn iaf ;) Ikväll blir det tjejfest hos mig, har ju inte partajat sen januari så det ska bli riktigt skoj! :)
 
Saltö badplats i morse :)

Lekstuga

Sitter just nu med en stooor kopp kaffe och laddar inför kvällsjobb. Det känns riktigt segt o behöva ge sig iväg o jobba i detta härliga o varma vädret men det e väl bara o vänja sig för jag får ju verkligen hoppas det är härför att stanna! Det är denna tiden på året man är glad över att man jobbar i hemtjänsten och får njuta mycket av vädret :)
Imorse blev det ett rygg- och bicepspass på gymmet och sen har dagen spenderats i syrran o Alicias goda sällskap.
 
 
Alicias lekstuga är äntligen inredd och klar. Blev så himla fint, en sån lekstuga hade jag också velat ha! :)

Kaffestuga

Efter en varm promenad på närmare två timmar avnjöt vi en kopp kaffe i mysiga kaffestugan i Wämöparken :)
 

Kaffe och pannkaka i magen - check!

Taggar för en lång morgonpromenad med Sandra och lilla söta Daisy-bus! :)

Vårfrillan!

Va på gymmet redan vid åtta i morse o körde 30 min cardio o sen ett rejält magpass. Jag hoppas det kommer bränna gott i magmusklerna imon! När jag va på väg hem såg jag att min frisör ringt så jag ringer upp o hon undrar vart ja håller hus eftersom jag hade en tid bokad en kvart tidigare. Fan!! Jag va helt bombsäker på att det va imon jag hade tid för klipp och sling så genomsvettig och i träningskläder sitter jag i stolen 2 min senare!! Kändes ju sådär lagom fräscht men va gör man :) 2,5 timme senare är jag på väg hem o då öppnar sig himlen o regnet bokstavligen öser ner!! Lagom skoj när frisören fönat och stylat håret så fint.
Har även hunnit me en runda på stan me Åsa och Camilla för lite shopping och fika. Köpte bla present till Anna som fyller år på torsdag, hoppas hon blir glad :) Lapade även sol ett par timmar på balkongen, underbart!
Ikväll har vi haft spel- och vinkväll på min balkong så tjejerna gick nyss hem så nu blir det soffläge resten av kvällen.
fia me hutt utan hutt, man tager vad man haver.

Måndag

Slutade redan kl ett idag eftersom jag jobbat helgen o när jag kom hem o hade ätit fick jag värsta städrycket o satte igång o putsa fönstren i sovrummet, köket o badrummet. Solen sken på balkongsidan så den får jag ta mig an en annan dag. Helst av allt just nu önskar jag att jag att allt glas på balkongen skulle putsa sig själv för med min otur kommer jag förmodligen ramla ner om ja ska upp o klättra. Kanske lika bra o anlita en firma så man får att ordentligt gjort! :) Sen sprang ja ett varv me dammsugaren o städade badrummet. Sen njöt jag av solen, en kopp kaffe och en bra bok på balkongen. Fasiken va solen tar just nu, trots att jag smorde in mig så fick ja en rejäl rand på bröstet :) haha
Idag va det blodomloppet men det blev inget för min del då ingen på mitt jobb va intresserad av att hänga med men desto mer taggad är jag inför nästa år! :) Istället blev det en runda på 6,5 km ute på Rosenholm. Det va riktigt varmt o svettigt idag men så härligt :)

Helgen

Eftersom att jag bara skulle va hemma igår efter jobbet så passade jag på att tvätta samtidigt. Det verkade dock inte riktigt va min dag igår för när jag skulle in i tvättstugan för att slänga in det sista i torktumlaren så gick nyckeln av i låset, så där stod jag me halva nyckel i näven o andra halvan i låset. Jobbigt läge det där!! Klockan va dessutom åtta på kvällen och dessutom lördagskväll o ingen låssmed har väl öppet då liksom. Efter samtal me vice värden plockade jag fram verktygslådan o lyckades med tången få ut halvan som satt i låset. Sen kom värden ner med huvudnyckel o öppnade tvättstugan åt mig. Tack o lov, jag o min otur.
Likadant i morse, oturen tittar fram igen. Drar fram cykeln för att spara tid eftersom jag jobbar delad tur idag o vill komma hem snabbt när jag har rasten. Däcken va helt platta men som tur är dyker en glad granne upp o erbjuder sig hjälpa mig pumpa däcken. Så himla trevlig, mer såna grannar! :)
Nu blir det en sen lunch o lite vila på soffan innan jag beger mig tillbaka till jobbet!

Balkonghäng

Sakta men säkert börjar balkongen ta form :) det blir riktigt mysigt o trivsamt men än har ja lite småfix kvar för o få det sådär riktigt mysigt som det ser ut i mitt huvud!


JAAAA!!!!!

Efter tio veckor fullproppade med naturkunskap är nu kursen äntligen avslutad! :) Jag e så nöjd och jag har lärt mig så mycket samtidigt som det har varit tufft. Den främsta anledningen att jag tycker det är förmodligen för att jag jobbat samtidigt så det har blivit mycket pusslande för att få det att gå ihop. Nu återstår bara matematik också sen e jag redo att söka vidare till högskola. Längtar! Känner verkligen att jag är färdig med hemtjänsten då man inte alls utvecklas där även att jag trivs väldigt fint med mina goa kollegor o alla gamlingar :)
Detta ska firas med möte med visning av en ny arbetslokal följt av möte o sen i eftermiddag blir det en löparrunda me Anna o sen god middag efteråt :)
 

SOL

Har haft en helt fantastiskt trevlig helg :) Efter jobbet i fredags blev det ett besök på gymmet med Camilla o sen lite kvällis ihop efter det. I lördags blev det en långpromenad med Anna på två timmar. Under våran promenad passerade vi igenom Wämöparken där trädgårdsmässan va i full gång, så mysigt :) Hann me lite shopping till balkongen också under dagen så nu börjar jag äntligen komma i ordning där. På kvällen bjöd Anna mig på middag på Monte Marte :) Kvällen avslutades med film och godis från hemmakväll.
Igår kom Anders och Åsa på besök, dom har inte varit hos mig sen jag flyttade så med sig hade dom en jättesöt lykta som nu pryder min balkong så fint. Lunchen avnjöts ute i den härliga vårsolen och eftermiddagskaffet likaså :) Kvällen avslutades med en tur i löparspåret med Camilla o sen soffhäng resten av kvällen.
 
Mitt fina olivträd som nu pryder min balkong så fint
 
Balkonghäng me Camilla

Pones

Sista veckan har jag vaknat sådär skittidigt och eftersom att det är omöjligt att somna om va det ju lika bra o gå upp idag. Satte igång me att baka en plåt med pones. Alltså frukostbullar som är lchf :) Ska blir riktigt smarrigt o sätta tänderna i dom sen men först blir det en långpromenad me Anna. Termometern visar redan över 8 grader och himlen är helt blå o solen skiner så det kommer bli en härlig promenad med massa goa skratt o prat i massor :)
 

VÅR

Tog med mig min snoriga näsa jag begav mig till gymmet i morse. Blir ju galen av att inte träna men jag tog det väldigt lugnt. Träningsvärken kommer nog komma som ett brev på posten imon, härligt! Har faktiskt saknat den där jäkla värken under semestern ;) Har även hunnit med en fika me Marie på mysiga galeto. Eller ja, det va mysigt tills det invaderades av alla lunchhungriga människor och strömavbrotten som kommer lite då o nu här i stan idag.  
Nu ska jag upp på vinden för o rota fram vårjackorna för nu tror jag minsann våren kommit för att stanna ändå :D
 
 
Söta lilla Alicia från i tisdags när vi besökte Ikea :)

RSS 2.0