möhippa

möhippan för syrran i lördags blev så lyckad! en riktig kanondag och alla inblandade e toknöjda :) syrran va med på alla galenskaper vi utsatte henne för och hon hon utförde allt med briljans dessutom!
dagen startade med överraskning och brunch hemma hos syrran. syrran som för övrigt stod i trädgärden och sålde stenar dom grävt upp blev så överraskad att hon började gråta när hon fick syn på oss :) sen blev det brunch med bla nybakade frallor, jordgubbar och champagne. sen hade alla köpt en present son hon skulle kunna gissa vem den va ifrån. det va både enkelt och klurigt på samma gång :) vissa gissade hon direkt medans hon fick klura rejält på andra.
sen åkte vi till stan där låtinspelning väntade. vi hade valt låten " du är min man" :) passande låt för tillfället! hon blev rejält nervör först när inspelningskillen lurar i henne att hon måste skynda sig för att köra direktsändning av vädret.
efter låtinspelningen drog vi vidare upp på stan för uppdrag då hon skulle sälja penissugrör och ta kort på lite olika saker. att syrran skulle va en sån vass säljare hade nog ingen kunnat gissa för hon sålde alla sugrören på nolltid! sen mellanlandade vi på donken för en sen lunch och sen bar det iväg ut till saltö för lasergame. helt galet roligt men samtidigt svettigt som tusan o springa runt där som en galning!
efter lasergame drog vi hem till mig o gjorde oss iordning inför kvällen. vi spelade ett möhippespel som marie hittat på som va ett bingospel där man skulle dricka. så jäkla roligt och vi skrattade halvt ihjäl oss! kvällen avslutades med god mat och dryck, sköna människor, massa skratt, galenskaper och dans hela natten lång! :)
bilder kan jag tyvärr inte lägga upp ännu då dom fortfarande är hemliga för bruden :)

tisdag

imorgon lämnar jag sjukstugan och beger mig mot jobbet. åkte på en sån duderförkylning som hette duga i fredags så de sista dagarna har jag bara varit hemma o kurerat mig. ska va försiktig me att börja träna denna gången så ska börja lite lugnt nästa vecka :)
bara för att ja varit sjuk har ja ändå inte kunnat koppla av utan varit tvungen att plugga inför d kommande nationella uppgifterna nästa vecka. har fått ett gediget häfte att läsa o fundera över samt skriva ihop ett muntligt framförande. har även fått ett gammalt nationellt häfte att arbeta med+ att ja ska skriva ett muntligt framförande om medeltiden o läsa lite annat. gud när ska ja hinna allt?!
imon efter jobbet kommer anna o hälsar på men först måste jag till bilverkstaden o hämta en kontakt till skyltbelysningen på bilen. håller tummar o tår för att det e rätt grej nu för annars går den väl säkert inte igenom besiktningen på fredag me min vanliga tur!

en lördag i min smak

vilken härlig o ledig lördag det ära idag. att dessutom solen tittade fram är ju pricken över i! kickstartade dagen med ett indoor walking pass på 45 min följt av ett cx pass :) efter en lång dusch o lunch körde körde jag o fia upp till syrran en liten runda o sen vidare till mio för o kika lite. det blev även en liten runda på stan, en toksöt vit klänning från hm fick följa med hem. kärlek vid första ögonkastet :)
nu i eftermiddag har vi bakat halloncupcakes som vi avnjöt med en stor koppp kaffe!
ikväll blir det middag o god dryck hemma hos camilla :)

elfte i fjärde

när alarmet tjöt i högan sky i morse va jag så galet trött att ja va tvungen att kolla almanackan för att veta vilken dag det va o varför ja ställt alarmet haha :) då e man trött! har jobbat 7-16 idag. skulle egentligen jobba likadant imon men e ledig med lön pga bouppteckning. så ikväll efter ja tränat ska ja åka upp till syrran o sova där i natt :) så mysigt o äta frukost ihop me syrran o lilla alicia. packar ner nya löpardojjorna så ja kan inviga dom imon :)

tisdag

trots att jag va ledig idag fick ja tvinga mig upp redan innan sju för att parkera om bilen. inte nog me det, d regnade oxå! det är verkligen hopplöst me parkering där ja bor. nästa gång ja flyttar vill ja ha egen parkeringsplats om ja har kvar bilen då. igår kväll va jag för övrigt uppe i bredabäck på middag, alltid lika trevligt o gott :)
idag har jag o syrran varit o hämtat min klänning ja ska ha på bröllopet. va skitnojjig att den inte skulla passa men den passade fint så bra så, tur d :) sen va jag på utbildning om den nya bokningssystemet vi ska få på jobbet. lite drygt att gå in på ledig dag men så kan d bli ibland. efteråt blöev ja upphämtad av fia o sen åkte vi till biltema som öppnade förra veckan o sen blev d storhandling på maxi innan hemfärd :)

skärtorsdagen

igår åt ja årets första glass på glassiären :D som ja längtat! en ny smak för säsongen va glass med smak av chokladboll så dt va jag ju vara tvungen att prova. supergod me bitar av just chokladboll :)
senare körde ja dubbelpass nere på gymmet, först indoor walking o sen zumba. det e så himla härligt att ja äntligen känner att ja har tid me träningen igen. har verkligen saknat det sista tiden när det varit så fullt upp me allt!
ska snart träffa colli o fia för en lunch på stan och ikväll e jag bjuden på påskmiddag på verkö.
 


tur ja har en kollega som e precis lika tokig i glass som jag :)


tisdag

kickstartade dagen med ett besök på gymmet. camilla o åsa va oxå där :) imon blir det gruppträningspass, har bokat zumba o så ha ja en reservplats på indoor walking så vi får se om ja har tur o får en plats helt enkelt.
ska jobba kvällen idag me så ska snart fixa lunch. ska prova ett recept på lchf pannkakor som ja hittade häromdagen.



syrran provar skor :)

hej klädställning

redan ny vecka, för min del väntar en sex dagars jobb. jobbar hela påsken men det e goa pengar iaf :) kan ju passa bra o ha lite extra när vi ska till london!
idag va jag nere på gymmet tidigt o sprang på löpbandet o körde ett magpass :) våren verkar ha återvänt idag, solen lyser o himlen är klarblå!
igår skruvade jag ihop min nya klädställning som fias föräldrar köpte åt mig på ikea.  ja trivs verkligen jättebra i min lilla lägenhet men ngt som ja saknar enormt så är det förvaringsmöjligheter. framförallt garderober så ja kan hänga kläderna. varje gång ja hänger in ett plagg får ja ta ut ett annat o kläderna hänger liksom så trångt att de försvinner. ibland dyker d upp plagg som man glömt att man hade för att man inte sett dom på toklänge! har ju inte tänkt bo kvar här hela livet så klädställningen är en tillfällig lösning till ja hittar min drömlägenhet :)


RSS 2.0