PROV

Idag gäller det! Har inte sovit alltför bra idag så antar att det är nerverna som spökar lite men jag tror det e bra o va lite nervös :) Sist va jag 100 ggr mer nervös o det gick ju superbra då! Har fått en massa lyckoönskningar från mina kära vänner, känns så härligt att veta att de finns där och peppar mig :) För många är detta säkert som en piss i Nilen men för mig är det stort och framförallt avgörande för min framtid. Hade dock önskat att fler nära hade visat samma stöd och pepp men jag försöker att inte hänga upp mig på det utan idag ska ja ge järnet och skriva så pennan glöder!
Släpar med träningsklädena så ja kan stanna till på gymmet och riva av ett intervallpass, antingen för att få ur aggressionerna efter provet eller rent av fira med ett svettigt pass för att provet kändes bra! :)

Matematik

Va uppe med tuppen idag för att få ut så mkt som möjligt av dagen, lämnade bilen hos glasmästaren idag igen så håll tummarna för att d bli riktigt denna gången!! När jag ändå va i farten så brände jag av ett styrkepass på gymmet. Känner mig fortf sådär trött i kroppen och på fredag har jag bokat in ett PT-pass så funderar på om ja ska låta kroppen vila tills dess eller köra på imon med o sen vila torsdag. Morgondagens dagsform får avgöra helt enkelt :)
Har precis avverkat sista lektionen och imon vaknas d prov. Gaaah just nu snurrar allt mest runt där uppe i skallen! Än så länge känner jag mig inte ett dugg nervös till skillnad mot min klasskompisar, man kan ju faktiskt inte göra mer än sitt bästa o det e precis vad jag kommer göra imon. Ska jobba några timmar till med matten och gå upp tidigt imon bitti o fortsätta lite till o sen hoppas att d går vägen :)  
 
 

Biosöndag

Herregud så skönt att det är söndag och jobbhelgen är för min del över för denna gång. Har lagt in en semesterdag imorgon för att jag ska hinna plugga så mkt som möjligt innan provet som skulle varit på tisdag, att det sen blev senarelagt till onsdag får jag se som en bonus! ;)
Trots solsken och härlig värme har jag gått runt med ngn konstig tröttiskänsla i hela kroppen i flera dagar, hoppas det är övergående så jag slipper gå runt alltför länge o inbilla mig att jag har diverse sjukdomar! Haha nojjig? jag vet!
Ska strax upp på stan o möta Lotta för ikväll vankas det bio The other woman ska vi se. Den verkar va en film helt i min smak utefter vad man sett på reklamen :)
 
 

Utan ruta

Ibland blir ja rent ut sagt gråtfärdig, är så jäkla trött på alla jäkla motgångar ja haft sista tiden!! Idag skulle ja äntligen få tillbaka min bil med ny framruta o allt. Haha det är nästan skrattretande att ja faktiskt trodde att d skulle va så enkelt. För när ja kommer dit på avtalad tid så sitter den gamla spruckna rutan där och ytterligare två rejäla sprickor?! Glasmästaren berättar då att min ruta inte kommit med leveransen idag som han i sin tur blev lovad. Han hade lltså plockat ur den gamla rutan men eftersom han aldrig fick den nya satte han tillbaka den gamla. Så nu får ja vänta på nya rutan till tisdag nästa vecka!! 😢

Hårfin

Haha guess what?! Det är nästan så det är skrattretande, nästan!! Precis som planerat lämnade jag in bilen hos glasmästaren idag på morgonen för att få framrutan bytt. Tror ni inte han ringer en stund senare o har beställt fel ruta!! Gaah min vanliga tur, så nu får jag vänta ytterligare en dag innan jag får tillbaka den.
Som om inte det vore nog så hade jag dessutom tänkt helt fel när jag bokade dagens frisörbesök för i mitt huvud skulle jag ha en timme till godo innan jag skulle vara i skolan men hade ju tänkt alldeles galet så missade dagens lektion :/ Men jag är ju fin i håret iaf, va i valet o kvalet o göra en hombré färgning men då vi går mot ljusare tider och håret kommer blekas av solen valde jag att ljusa upp det med ljusa slingor och en rejäl genomklippning, klippte även upp håret så det blev lite mer frisyr av det :)
Nu är lunchen i magen också så nu ska jag sätta mig med näsan i matteboken.

Sol i sinne

Det verkar minsann som att vårvädret återvänt idag! Igår tyckte jag det va blåsigt o grått hela dagen, jag liksom gick runt o frös o gäspade. Måste varit sviterna efter lördagens partaj, en kvälls festande resulterar numera i två dagars bakfylla. Kan ju bara bero på åldern! ;) För att vända den trötta måndagen begav jag mig till gymmet efter jobbet och körde ett intervallpass på crosstrainern, det va precis vad jag behövde för efteråt kände jag mig fulltankad med härlig energi :)
Idag har jag varit i skolan, idag bestämdes att vi ska skriva provet på onsdagen nästa vecka istället för tisdagen då den lektionen är längre. Ingen är tacksammare än jag för det innebär ju att jag har ytterligare en dag på mig att plugga samt en lektion till med repetitioner! yeah :D
Efter skolan fick det bli ett besök på gymmet för ett styrkepass och nu är lunchen nere o ikväll vankas jobb.
 
 

Mot Blåkulla

Hörde precis på nyheterna att vädergudarna skulle bjuda på blåsväder idag så man får väl bjuda fast katten så den inte ramlar av kvasten idag! :) 
Jobbar 7-17 idag och sen är tanken att jag ska sätta mig med matten, vi får väl se hur pigg jag är på plugg när ja kommer hem sen. Känner jag mig själv rätt hittar ja på ngn jäkla dålig undanflykt för o slippa undan. Det sjuka är ju att det bara drabbar mig själv så får väl kämpa emot hjärnspökena som säger att allt annat är så mkt roligare o att ja inte alls behöver plugga. Jag vet ju innerst inne att ja MÅSTE plugga om ja ska ja ngn chans överhuvudtaget o klara provet!! 


16 april

Vaknade alltför tidigt även idag så sippade i mig en Celsius o begav mig bort till gymmet för ett styrkepass. Kändes riktigt bra idag och jag kände mig full av energi så avslutade med 30 min pw på löpbandet :)
Idag fick jag äntligen tummen ut o ringa Telenor för o flytta fram fakturadatumet på mitt telefonabonnemang, bättre sent än aldrig! :) Kl 12 har jag tid för laserbehandling av mina födelsemärken, ja hoppas de ger med sig nu för det börjar bli alltför ekonomiskt påfrestande samtidigt som jag börjar tröttna på att ränna där. Känner att jag vill lägga pengarna på klart roligare saker.
Ikväll blir det jobb så eftermiddagen kommer bestå av matteplugg, provet närmar sig med stormsteg och jag känner inte riktigt att det sitter än!

Påsklov

Är ledig idag, egentligen har jag skoldag idag men det är påsklov denne veckan så får plugga på egen hand. Hur som helst, kickade igång denna dag med ett svettigt intervall-pass på crosstrainern. Sen spenderades förmiddagen ihop med syrran, Martina o My o deras småttingar :)
Sitter i valet o kvalet om jag ska trotsa det typiska-april-vädret som bjuder på sol o ösregn om vartannat o ta mig bort till gymmet för ett pass bodybalance, känns som det va evigheter sen sist och det är ju så rogivande och avslappnande. Hmm jaja har jag en stund till på mig att fundera :)
 
 

On my wall

Likt resten av veckans dagar startade jag även denna dag på gymmet :) Så härlig start på dagen!
Idag är jag bara hemma o slöar, utanför fönsterna öser regnet ner. Kan det va för att jag putsade balkongrutorna igår?!
Sandra va här igår kväll så vi åt helstekt fläskfilé o mös i soffan framför gladiatorerna.

 

Att se bra ut!

Vaknade så tidigt idag att jag fick ligga o dra mig lite o sängen i väntan på att gymmet skulle öppna så jag kunde starta denna härliga lördag där :) Vädret är helt ljuvligt, sol o blå himmel. Idag blev det ett styrkepass som avslutades med 30 min på crosstrainern. Efter en rejäl frulle kom Camilla förbi för att hjälpa mig lyfta ner balkongfönstren så jag kunde putsa dom, skillnaden är helt enorm o det är skönt att efter flera månader äntligen kunna se ut genom fönstren igen! Tkr nog att det blev mkt ljusare här i vardagsrummet nu också! haha
Pappa kommer hit i eftermiddag också o ska hjälpa mig få upp stringhyllan jag fick i födelsedagspresent, äntligen har jag bestämt mig för vart den ska hänga :)

TORSDAG

Vaknade med grym träningsvärk efter gårdagens träning så skjuter på dagens träning till ikväll istället. Jag låg dock inte kvar i sängen för det när alarmet ringde i morse utan jag begav mig bort med bilen till glasmästaren, igen! Bara för några veckor sen lagade han sprickan jag fick i framrutan när jag va på väg hem från Eksjö men igår när ja skulle köra till syrran märkte ja att sprickan vandrat vidare ändå :/ Så jäkla typiskt då sprickan nu är i synfältet så det blir till att byta ut rutan. Det positiva med det är att glasmästaren bjuder på självrisken eftersom rutan är sönder igen. Alltid ngt iaf :)
Har även varit nere på skolan o träffat syokonsulenten o anmält mig till nästa mattekurs i höst, har hört att det är ont om platser på matte 2 kursen så lika bra o va ute i god tid. Planering är ju trots allt en av mina starkare sidor :)
Henke kommer strax o hämtar upp mig sen ska vi köra upp till Fia o käka lunch :)
 
Ny vas från Inter Flora  
 
 

TISDAG

Efter sju intensiva konditionsdagar på gymmet kände jag att det va på sin plats med en vilodag från allt vad heter träning. Visst dagen är ju fortf inte till ända så än finns det plats för träning eller/och promenad men jag får fasiken slå bort de där träningstankarna för återhämtning är viktigt d också.
Annars har denna dagen gått i lugnets tecken, enda gången jag varit utanför dörren va när jag skulle till skolan på fm. Sen har jag mest slappat på soffan o sen kom Lotta förbi på en kopp te o en pratstund :)
Börjar så smått komma iordning på balkongen också, skurat o städat insidan o fräschat upp med nya kuddfodral från Hm :) 

Ledig vecka

Vet inte om jag ska kalla det genialiskt eller ej men igår när jag kom hem från jobbet kände jag mig fortf rätt full av energi så bokade in ett Indoor Walking pass 6.30 på gymmet idag. Haha dessvärre va jag ju inte riktigt lika nöjd över gårdagens beslut när alarmet tjöt i morse!! Övervägde att skippa passet o ligga kvar i sängen men då fick jag sällskap av det dåliga samvetet som hoppade ner i sängen så skuttade motvilligt upp, slängde på mig träningskläderna o begav mig ut i mörkret bort till gymmet. Väl på gymmet ångrade jag inte för en sekund att jag gick dit. Härlig start på min lediga vecka! :)

Äntligen söndag

Dags för sista jobbpasset innan en veckas ledighet! :) ska bli så gött o som jag längtat att denna dag ska komma. Har inga som helsta planer inför kommande vecka förutom att komma ikapp med mattepluggeriet där jag känner att jag halkat efter då jag inte förstår mig på ekvationer typ alls. Måste ta mig tid o sätta mig ner i lugn o ro o verkligen läsa på så jag förstår vilket jag inte alls gör nu! 
Igår jobbade jag för övrigt 7-17 och efter jobbet pinnade jag ner till gymmet o brände av ett härligt uppiggande intervallpass på löpbandet, härlig start på lördagskvällen. vill man slippa trängsel på gymmet så kan jag rekommendera att träna på lördagskvällarna! :) 

Fredag

Jag är inne i en period av experiment vad gäller kosten just nu som innebär att jag också startar varje dag med ett konditionspass på tom mage för att köra ut glykogenet i kroppen samt kicka igång förbränningen. Vad gäller förbränning så verkar inte min kropp riktigt fatta vinken att den ska vara hög, så jag hoppas genom detta experiment få rejäl fjutt på förbränningen för nu ska dallret bort!
Ska jobba hela helgen så jag hoppas inte jag är alltför trött efter jobbet imon då jag har för avsikt att bränna av ett snabbt pass även då. På söndag jobbar jag delat pass så då får det bli en tur till gymmet under rasten och nästa vecka kommer jag förmodligen vara helt ledig från jobbet! :)

Yippiehoo!

Hur många ggr har man inte hört att det är det lilla i vardagen som gör skillnaden? Idag är jag faktiskt beredd att hålla med. Det va med ett stort leende på läpparna och på trötta ben jag lämnade gymmet i morse efter ett intervallpass på löpbandet, ja ni läste rätt: löpbandet! Det är alltför många veckor sen sist pga knät men så idag kände jag att det va dags och jäklar vilken härlig känsla! Knät gjorde sig inte ett uns påmint utan jag kunde springa obehindrat. Lycka! :)
Är ledig idag eftersom jag ska jobba helgen så idag blir det plugg och ikväll ska jag vara barnvakt :)
 

Back on track!

Startade denna soliga tisdag på bästa sätt idag, nämligen på gymmet. Avverkade ett tungt, svettigt och galet jobbigt intervallpass :) Känns helt underbart o träna igen efter en veckas ofrivilligt uppehåll från gymmet pga förkylning. Nu är frullen i magen också så nu blir det dusch o fix innan jag beger mig bort till skolan. Det börjar verkligen bli svårt nu! Ekvationer, kommer jag någonsin ha ngn användning för det?! Just nu känns det bara som ett jäkla dumt påhitt men skam den som ger sig det e bara o traggla på. Halva kursen har nu passerat och snart e det ju påsklov, hur härligt är inte det :)  
Bytte till sommardäcken i helgen, eller ja pappa bytte men det är lika bra det för annars hade han oroat sig över att jag inte drar åt bultarna ordentligt! ;)
 

RSS 2.0