måndag

helgen i kalmar va alla tiders! har träffat så otroligt många sköna människor :) det är alltså i kalmar dom finns haha. jag o lotta som skulle ta det rätt lugnt drack mer än någonsin, dansade järnet på harrys o kvällen slutade inte alls som planerat haha :)
va o tränade efter jobbet så nu har ja precis ätit lite. borde egentligen ta ett varv me dammsugaren men hamnade i matkoma här.

mot käääälmar

va uppe tidigt för o tvätta i morsen nu några timmar senare är ja äntligen klar! det är verkligen tråkigt o tvätta. va precis nere på stan för o inhandla en ny rougeborste o dricka till kvällen. ska strax köra till kalmar o hälsa på lotta. ikväll blir det middag o lite party :) hoppas bara ja får upp bildörrarna idag, häromdagen blev ja nämnligen inlåst i min bil! haha

religion

slängde på mig understället i morse och begav mig ut på en lång powerwalk med fia :) när vi kom hem igen gjorde vi lite magövningar o jisses va det känns redan!
sen blev d lunch på tre g o lite shopping på stan. gjorde äntligen slag i saken o köpte en weekendbag som ja spanat på länge :)
ikväll sitter jag o jobbar med min inlämningsuppgift i religion som ska va inlämnad på fredag. vet inte riktigt hur ja ska lyckas få ihop så mycke ord som läraren vill men på ngt sätt bara måste d gå ju! :)


effektiv dag

jag o syrran körde effektivt teamwork idag så städning+16 säckar med skräp senare som ja dessutom släpade ut i garaget så är jag rätt mör i kroppen. fick provköra deras nya bil idag me, vill me ha en sån fin o ny bil. d ska ja önska mig av tomten nästa år! :)
tillbaka i stan några timmar senare hjälpte pappa mig att fixa punkteringen o när jag ändå va uppe i varm passade jag på att sopa ut julen oxå :)
nu ska jag se om ja har ngt ätbart hemma o sen lite vin på d, för det e ja minsann värd! :)


nyårsaftontur inte alla kollar i olika kameror iaf. collie och robert stod med 3 i varje näve så man visste ju inte i vilken man skulle kolla. men roligt hade vi! :)


fredag 6 januari

börjar ana att 5/1 är min otursdag för igår fick allt emot mig! det började med att ja skulle möta upp pappa för att gå o kolla på en bosadsrätt ja spanat in, då upptäcker jag att jag fått punktering på bilen. när jag kommer hem sen igen ringer chefen och har inga glada nyheter, som vanligt blir ja totalt överkörd för att ja är yngst och får som befarat byta schemarad. tur ja ringt kommunal innan o fick reda på att ja har rätt till att 14 dagar innan schemabyte få reda på det så går kvar på mitt gamla schema två veckor till iaf! när jag e på jobbet ringer dom från mormors boende och då strular det med hennes medicin, igen!! blir så jäkla trött att att det aldrig kan flyta på och jag som skulle jobba hela kvällen till tio oxå. fick ringa syrran som hade en sjuk dotter hemma, men hon fick rycka in ändå för va skulle ja göra när jag jobbade och har punktering på bilen. mormors medicin räckte bara till igårkväll oxå så det va ju ganska bråttom! toppen på mosen är att mitt mobila bredband strejkat i flera dagar oxå, det är först idag det fungerar igen. det är inte riktigt rätt läge att det strular just nu eftersom att ja började läsa religion på distans i måndags och behöver ha ett fungerande internet! knappt någon sömn blev det inatt heller :/
är iaf ledig tre dagar nu så hoppas att dessa dagarna blir bättre! :)

RSS 2.0