mot santorini

dagen med stort d är äntligen här!! :) ikväll hoppar vi på tåget mot kastrup. flyget lyfter inte förrän imon bitti kl sex så vi har några timmar att slå ihjäl på flygplatsen men va gör man när inte tåg- och flygtiderna klaffar.
förutom packning idag så har jag hunnit med en fika på waynes med goaste tjejerna moa, emma o fia :) har även städat o donat här hemma för det finns väl inget tråkigare än o behöva komma hem till en stökig lägenhet.
bion igår va superbra! hela biosalongen satt o snörvlade sig igenom filmen men den bjöd även på en del skratt :)


det e nära nu

satt precis o funderade över vart sista veckan tagit vägen? helt plötsligt e det redan lördag o imon åker vi! :)
hela dagen igår spenderades på stan med syrran o alicia. efter många fina inköp och en god fika på waynes körde jag till pappa för o låna en resväska av honom. en kopp kaffe senare körde ja vidare bort till syrran o dom. vi köpte kebablåda o kollade på filmen hur många lingon finns det i världen. såg den på bio men den e ju så underbar :)
idag har ja mest slöat här hemma, packat lite, lämnat tillbaka filmen o ätit thai mat. ikväll ska jag o fia se jag saknar dig på bio :)



hade en heldag ihop med sandra o lilla daisy i torsdags :) daisy är inte alls så liten som på bilden ovan som ja tog för flera veckor sen utan är nu flera storlekar större :)


förkyld o halsont

idag vaknade jag upp med ont i halsen, förkylning o sådär mörbultad man kan känna sig ibland. uscha! jag vägrar vara sjuk nästa vecka när vi åker till grekland så ja hoppas verkligen ja lyckad kurera mig i veckan som kommer. skönt att det bara är tre jobbdagar denna veckan för det ska jag nog klara av! :)
kvällen igår med lotta va supermysig o filmen va verkligen hur rolig som helst! rekommenderar alla att gå o se den! :)
hoppas ja känner mig lite piggare imon så jag kan åka till jämjö o hejja på sandra o lookie när dom tävlar!



alicia bara växer o växer nästa vecka är hon redan fem månader :)


110818

är uppe tidigt o tvättar idag. det e helt galet va svårt ja har för att komma upp på mornarna nu. jag antar att det är för att grekland är nära nu. jobbar bara ikväll och mån, tis, ons nästa vecka o sen ska ja va ledig fram till avresan :) ska bli skönt o va ledig dagarna innan så man hinner fixa o dona allt.
imon ska jag o lotta på bio, bridesmaides :) har hört att den ska vara riktigt rolig så nu e det upp till bevis! vi ska gå på den tidiga bion för efteråt blir det middag o vin. kanske en liten utgång oxå! :)
glömde ju såklart kameran hemma i lördags men knäppte ett par kort med min iphone haha :)



födelsedagsbarnet



henke



lotten o jag



andreas o daniel


full rulle

sista tiden har det verkligen varit full rulle så har inte ens startat datorn här hemma. har hunnit med två ikeabesök på en vecka, födelsedagsgalej, träffat syrran o dom, jobb, flytt o en massa annat :)
sailet va en rejäl besvikelse detta året. e det bara jag som tycker det blir sämre för varje år? varför har dom ersatt det stora öltältet med tre mindre liksom? jaja hur som helst så va vi ett gäng o kollade på när jolly spelade nere på basionen i fredags. en mkt trevlig afton med trevligt sällskap, go dricka o bra musik :) vaknade dock me  nackspärr dagen efter.
i lördags hjälpte vi henke flytta o sen va det dags för fias 25 årsfest på verkö. en riktigt lyckad kväll. det bjöds på grillat o stämningen va på topp o fias kompis damian från irland sjöng o spelade gitarr :) när vi kom in till stan orkade vi inte gå ner till sailet så vi satte oss på fox en runda o därefter dansade vi loss på statt! :)
i söndags va det bakishäng hos henke som bjöd på pizza som tack för flytthjälpen :)


henke o damien i bilen på väg hem från ikea :)

TORSDAG

hade en supertrevlig o mysig kväll med anna igår. åt grillspett och drack rosé på nivå o efteråt köpte vi glass o satte oss nere vid borgmästarekajen o njöt av kvällsolen :)
tog en välbehövlig sovmorgon idag innan ja satte igång med allt som skulle fixas. började med att promenera ner till polisen för att fixa nytt pass. haha varför ser man alltid helt efterbliven ut på passfotot?! :) fick lämna fingeravtryck oxå, det måste vara ngt nytt för det har ja ingtet minne av att ja gjort förut. sen åkte jag o pappa för att köpa födelsedagspresent till honom. han e så svår o köpa till så lika bra att han följde med o fick välja. det blev ett stort mörkgrönt parasoll, sånt stort som man vevar upp. sen får han foten i present av farmor så det e ju kanon! :) sen bjöd pappa på lunch o sen åkte jag hem o solade på balkongen innan det va dags för ett träningspass. första träningspasset sen juni så just nu e jag toknöjd! :)


nivå

efter regn kommer solsken. massa solsken! :D ikväll ska jag o anna ut o äta på nivå, så mysigt! blir nog lite vin oxå, e ju faktiskt ledig imon. min enda lediga dag denna veckan o som vanligt e dom lediga dagara alltid fullspäckade med saker som ska fixas. imon ska jag bla fixa nytt pass o köpa present till pappa som fyller år på lördag :)


RSS 2.0