Årets sista träningspass

Avverkade årets sista träningspass redan vid åtta i morse borta på gymmet :) Jag va nästan ensam på gymmet idag så jag passade på att njuta av lugnet för nästa vecka och ungefär en månad framåt kommer det vara fullsmockad med folk!! Alla dessa nyårslöften ;)
Mitt enda nyårslöfte detta året är att jag SKA klara matten! :)
Nu ska göra mig i ordning nu för halv ett blir det nyårslunch hos pappa. Innan dess tänkte jag även hinna till kyrkogården och tända ljusen hos mamma <3
 
 
 

Gott slut o gott nytt!

Julveckan passerade lika fort som den kom, eller rättare sagt hela december månad gick i racerfart! Har jobbat hela helgen och även idag men bara till 13 så stack ner till gymmet för ett intervallpass på löpbandet :) Så jäkla skönt o träna igen, vilade ju hela förra veckan pga mina ben men ja hade "tränings- abstinens" redan på onsdagen så tvingades ju genomlida större delen av veckan men e det vila så e det! :) Jag är redan super taggad inför morgondagens träning. Ikväll ska jag o Camilla på bio, vi ska se hundraåringen. Skulle egentligen sett den redan i lördags men mitt biosällskap fick influensan!
 
Lite bilder från julafton som spenderades med härliga släkten :)
Farmor o syrran
Familjen <3
Amandas första jul :)
När Alicia hade öppnat alla sina egna paket öppnade hon även alla Amandas, goa unge :)
Nubben. Familjen Christiansson hade spelande och blinkande slipsar dagen till ära o varje gång någon tryckte tog vi en snaps, behöver jag ens nämna att det blev många nubbar detta året ;)
Farfar sjunger en trudelutt för Alicia
 
 Grindvaktarn!
 
 
 

Dan före dopparedagen

Kan inte riktigt smälta att det är självaste julafton imorgon. December började ju nyss :) Ställde klockan tidigt idag för att knata bort till gymmet men då ja fortf har ont i benen så valde ja att lyssna på kroppen och låter den vila helt o hållet från träning denna veckan. Det tar emot som tusan men det känns som att det är välbehövligt.
Nu är jag precis hemkommen från en runda på stan ihop med Fia och typ resten av Karlskronas befolkning, helt stört mkt folk överallt. Jag själv är redan klar med julklapparna och matförberedelserna inför morgondagen så nu återstår bara några timmar att beta av på jobbet ikväll innan ja checkar ut för lite julledigt i hela fyra dagar :)
 
Resultatet av mitt lussebullebak igår. Kan va dom fulaste lussebullarna i historien men dom smakade desto bättre, supergoda! :) När jag ändå va i farten slängde jag ihop en sats wienernougat också och idag har jag gräddat en vörtmix från lchfklubben igen.

Lördag

Just nu är träningen så rolig och jag är med taggad än någonsin så det känns som ett rejält krokben lagts ut framför mina fötter när jag sista veckan haft ont i benen. Smärtan sitter precis under knäna och gör sig påmind varje steg ja tar vilket blir en jäkla massa steg eftersom ja går så mkt i arbetet.
Jag berättade för min PT så hon gav mig ett annat intervall-pass att prova några gånger. Så idag har ja kört intervaller på crosstrainern istället för löpbandet. Det är så mkt tråkigare men det kändes inte i benen iaf o det är huvudsaken :)
 
 

Torsdags-gym

Kvällsjobb står på schemat denna gråa torsdag så idag blev det träning på fm i sällskap av Åsa. Träningsvärken efter måndagens PT-pass gör sig fortf rejält påmind men det va bara o bita ihop o köra ett styrkepass ändå :) Efteråt traskade vi hem till mig svettiga o glada o avverkade några muggar kaffe :)
Nu blir det sen lunch o kolla ikapp på de avsnitt ja missat på julkalendern innan ja beger mig mot jobbet. Ja har väl sagt d förut men årets julkalender är verkligen rolig! :)

Julegranen på plats :)

Julen närmar sig med stormsteg och så igår va det dags för granen att flytta in o bli pyntad :) Haha det va ett jäkla schåå innan vi till slut fick granen på plats. Den fick kapas både här o var, blev sned o välte några ggr o på att inte tala om hur mkt den sticks!  :)
 
 
Syrran o Alicia fixar o donar :)
 
Alicia hjälper till o dammsuga upp barren som ramlade av :) o det gör man tydligen bäst med regnbrallor o mössa på ;)
 

Vörtmix

Tidigare i veckan fick jag ett tips på instagram om att Maxi börjat sälja lchfklubbens produkter så när jag ändå hade vägarna förbi igår tog jag mig ett span o vörtmixen som jag varit nyfiken på bra länge fick följa med hem. Enklare bröd att baka får man ju leta efter, det är bara o tillsätta vatten, blanda o hälla i den medföljande formen o sen grädda i ugnen 55 min. Så i skrivande stund sitter jag o ser brödet jäsa som tusan inne i ugnen, gott luktar det också.Jag har aldrig varit en brödmänniska men nu i jultider kan d ju vara gott med en skinkmacka :)
Träningsvärken är fortf en ren pina och ja får bita mig i tungan nä jag sätter mig på toa för att inte skrika till, dag två brukar va värst så ja hoppas det går om till imon :)
Jobbar s-turen idag så nu ska jag laga mig lite lunch o kolla ikapp de avsnitt ja missat på julkalendern innan det e dags o jobba de sista timmarna :)
 
 
 

Detta är galet!

Alltså denna träningsvärken som intagit min kropp efter PT-passet igår är helt galen. Ja kan varken sitta, stå eller gå utan att grimasera :/ I morse gav jag mig dessutom på intervaller på löpbandet o det gick förvånansvärt bra trots tunga ben o en slaktad röv! :D


Lucia


Idag är jag uppe med tuppen för att kolla på lucia på tv då det tyvärr inte blev ngt luciafirande för stackars lilla Alicia som fortf är sjuk. Det är ju så stämningsfullt o mysigt med lucia o det för mig att tänka tillbaka på alla luciatåg jag gått i mina yngre dar :)
Har sån träningsvärk i röven idag att d gör ont att sitta här i soffan men idag är det dags för veckans sista träningspass då får bita ihop! :) sen blir det pepparkaksbak på verkö innan kvällsjobb. 

Torsdag

Är precis hemkommen från veckans PT-pass. Träningspasset med Kajsa är verkligen veckans roligaste men även det tuffaste och jobbigaste. I slutet av passet infann sig även den alltid lika härliga spykänslan! ;) Idag körde vi ett pass med olika bollar på  "stationer" likt de man gjorde på gympan i skolan när man va yngre. 9 olika övningar i 3 varv o sen avslutade vi med en mag- och benövning på en foam roller.
 

Julskinka

Idag va det rejält segt o stiga upp. Ett regnigt o grått väder utanför fönstret gjorde d ju inte lättare men upp kom jag o efter frulle o kaffe i magen stack jag bort till gymmet o tränade. Det är full ombyggnad just nu på gymmet och en vajer hade gått av på en av maskinerna ja brukar använda så idag så fick bli lite improviserat på den övningen ;)
På hemvägen pep ja inom Ica o handlade lite nödvändigheter, fick även ett ryck att inhandla en skinka. Grävde fram den minsta ja kunde hitta för annars hade jag ju fått äta skinka till midsommar! Nu är den griljerad o klar o såååå god. Den va riktigt fin utan en massa vitt/fett överallt o dessutom blev den sådär saftig o god :)
Nu blir det lunch o sen iväg o jobba :)
 
 

Helgen

Helgen som passerade(i racerfart) va verkligen hur kanonas som helst. Idolfinal o mys hos syrran i fredags. Lite extrajobb 7-10 i lördags. Sen blev det lite ärenden, lunch o julklappsköp med pappa o sen va vi hos farmor o hälsade på. Det värmer verkligen i hjärtat att hon blir så glad när man kommer o hälsar på. På hemvägen gick ja en runda till på stan o köpte några klappar o en fika med Åsa o Camilla. Blev även ett besök på gymmet för ett intervall-pass innan ja styrde den lila grå mot Harstorp för att hälsa på Sandra o lämna tupperware grejjorna. Där va rena rama jäkla isbanan så det va väl rena turen ja höll mig kvar på vägen. Efter ett klädbyte o middag i senaste laget landade jag hos Camilla o där blev det i vanlig ordning prat o skratt i massor innan vi gick vidare. Jag som inte varit ute sen efter sommaren hade en riktigt rolig utekväll :)
Anna kom på besök i söndags o på kvällen blev det bingolotto i Rödeby. Fick bingo för första gången i mitt liv :) Visserligen bara två Sverigelotter men vem vet? Ja kanske vinner ngt stort på dom :)
 
 
 

PaceBooster

Denna veckan startade med jobb 7-16 för min del. Efter jobbet stack jag direkt ner till gymmet o körde intervaller på löpbandet. I fredags när jag körde ett pass med Kajsa tyckte hon inte att tempot på intervallerna va tillräckligt så har provat höja hastigheten o det funkar himla bra :) Mitt löpsteg blir verkligen så mkt bättre genom att ja länger på stegen ju högre hastigheten är :)

Intervaller

Sista tiden har jag skapat lite av en ny rutin, nämligen att ta med träningsväskan till jobbet så jag kan sticka dit direkt när jag slutat. På så vis riskerar man inte att hamna i den alltför sköna soffan här hemma o att jag helt enkelt inte orkar ge mig ut i kylan o mörkret sen. Dessutom har det ännu inte vid den tiden hunnit bli så smockat med folk så halva träningspasset går åt till att köa till maskinerna :) Just idag passade det ännu bättre med att klämma in ett pass efter jobbet så jag kan ha vilodag imon när det utfärdats en stormvarning. Idag blev det intervaller på löpbandet. Det va trötta ben som bar mig hem idag kan ja säga! :)

puls

Skulle egentligen ha tränat med PT-Kajsa idag men när jag vaknade i morse hade hon messat o tvingats ställa in pga att hennes lille son blivit sjuk. Stackarn, hoppas inte det är ngt allvarligt. Jag va så pepp på träning så det va inga som helst problem o gå till gymmet o köra ett styrkepass. Gillar verkligen upplägget jag fått o bäst av allt är att det inte tar längre än 45 min!  Effektivt o galet svettigt e det också! :)

Första advent

Få människor blir så glada som min gamla farmor när man kommer på besök. Hade d inte varit för hennes brutna höft hade hon alldeles säkert gjort ett stort glädjeskutt varje gång man kommer :) Min farmor är verkligen så galet sällskapssjuk att d  känns i hjärtat varje gång man lämna henne även om hon glömt d lika fort :/
Efter besöket hos farmor bjöd pappa på lunch på Time out, har bara varit där en gång tidigare men det va lika gott nu som då, ett himla trevligt ställe :)
Igår flyttade även julen in hos mig så nu lyser det så mysigt o fönsterna :) Kvällen spenderades hos fam Christiansson m glögg o mys med barnen :)
Nu vankas ett besök på gymmet och sen ska jag träffa Fia o lille Jack :)
 
 

RSS 2.0