fredag

ja har nog inte redigt vant mej vid tanken på att ja har semster än för varje dag tror ja att ja ska iväg o jobba. tur att det inte e så :)
har spenderat två dagar ute i sommarsugan på ungskär me pappa o fia, trevlans. dock för lite sol för min smak men d fick gå! traskade runt hela ön, det har ja inte gjort sen barnsben så det va roligt som tusan :) doppade fossingarna i vattnet me, huuu så kallt. inte tal om bad där inte!!
igår blev det en runda till kalmar för o städa fias lägenhet o sen givetvis en runda till ikea me :) ekonomin tillåter inte så mkt nu när man e fattig student så köpte baar två nya ljusstakar me tillhörande blockljus o en stekpanna till pappa. när ja kom hem märkte jag att ja köpt för stra blockljus, men d löste ja rätt bra genom att "tälja" till dom lite :) kreativitet e min starka sida tror ja! hehe
idag har ja sovit ut rejält o sen va jag o fikade me jossan. fick en jäkla fågelskit på ryggen när vi satt där me, typiskt! rena turen att ja hade släpat me mej jackan trots det tokvarma vädret. hehe man svettas ju hellre än går runt me en fågelbajs på ryggen juh. sen knallade vi inom affären o bolaget o handlade me oss tacos  cider som vi sen avnjöt hemma hos mej :)
imon e det dags för den årliga grillfesten i hässlegården som i år är ihopslagen me olas 30 års fest, jag är inte ett dugg sugen på att gå så får se hur d blir.

snart semester!

mkt har hänt sen sist men har inte haft möjlighet att dela me mig av ngt. min dator har nämligen fått virus så får den stå o damma tills jag får hjälp att få ordning på den!
igår va sista dagen i skolan och imon jobbar ja sista dagen sen har ja fyra veckors semester att se fram emot :)
äntligen har det fina vädret hittat tillbaka, hoppas det håller i sig under hela min semester. all färg ja fick i början av sommaren e som bortblåst och jag e nästintill vit!
häromdagen va det kalas hos bengt som fyllde 65 :) trevligt sällskap, supergod mat o tårta, tipspromenad o 5 kamp.
i veckan har ja även hunnit me ett besök tilll växjö me pappa, det sägs att växjö är sveriges regnigaste stad o det o det kan vi intyga för usch o fy va det öste ner. här hemma va det strålande solsken så jag gick ju verkligen på en nit när ja åkte dit! emn trevligt hade vi :)
dag slutar fia tidigt så ja hoppas solen skiner lika fint när hon slutar så vi kan ge oss iväg o sola o bada lite:)

onsdag

jag skulle nog kunna sova bort hela denna dagen men d gör ja inte utan just nu håller ja på o lagar mig lite mat :)
igår va jag ledig hela dagen, fia me. dagen spenderades på på sturkö me trevligt sällskap o sen bar det av till nättraby för en spelkväll me bordi o bengt. fem timmar senare e vi på väg hem, proppmätta goa o glada :) det e alltid lika trevligt hos dom!
idag har ja inga större planer för dagen, tänkte åkt o handlat men det verkar ju blåsa storm ute så går nog bara inom affären efter jobbet ikväll. börjar inte förrän fyra idag o jobbar till nio så det blir en kort kväll på jobbet. skönt :)


trötta tisdag

tröttheten håller i sig! e galet trött även idag.  dom två första timmarna i skolan satt jag som en zombie och sen när det va dags för en bensträckare rusade jag ut i solen o satt där i ett tappert försök att piggna till :) ja troddde det va att jag va trött o att det kanske va därför som jag höll på att somna men så va nog inte fallet utan det va snarare så att ja höll på att dö av tristess!! tiden i skolan bokstavligen kröp fram men så blev äntligen klockan 3 o vi fick sluta för dagen. jippiehoo! fick tillbak provet vi skrev förra veckan oxå. endast ett fel på hela skrivningen, det ska ja minsann rama in! hehe
sen ja kom hem har ja käkat tacos o druckit kaffe o betalat räkningarna ja hade på bilen. ikväll e det allsång i hoglands park men ja känner mig inte alls sugen på att traska ner men man vet ju aldrig
får nog bli en liten tupplur på soffan nu iaf :)

måndag

jag sov så dåligt i natt så e rejält trött idag. har skrivit förhoppningsvis sista provet innan semstern idag. känns inte helt hundra så d blir till o hålla tummarna stenhårt nu!
fick sluta för dagen efter provet så nu ska ja iväg o träffa syrran en sväng. ska bl hänga me henne o besiktiga bilen. haha tappar hakan om den går igenom :)

söndag

ja hade så sjukt roligt igår. fia o jag va på fest på björkholmen. när vi va på väg dit började det ösregna så vi halvsprang hela vägen så när vi kom fram va vi både dränkta o tokvarma!
när vi skulle åka in till stan ramlade världens klumpigaste fia rakt ner i ett vägarbete fyllt me vatten. haha hon såg ut som en vält ko när hon låg där i vattnet. sen va vi bara på olearys hela kvällen, det regnade ju så mkt så man skulle ju bli dränkt om man gick ut. som tur va hade det slutat regna när vi skulle gå hem. det blev ett kvällsdopp ute på björkholmen me fia o jimmy. sen joinade en annan björkholmsbo oxå :) strax efter halv 5 i morse traskade jag o fia hem o slocknade som två stockar!

på väg hem

torsdag

jisses va tiden flyger iväg det e ju redan juli. dom senaste dagarna har varit varma o härliga men alldeles för kaotiska.
min bil började strejka för ett tag sen när ja skulle köra o hälsa på mormor men sen gick den som en klocka i en vecka fram till förra veckan då den helt plötsligt inte ens startade. ja ringde en verkstad o pappa skulle bogsera ut bilen dit. jag som aldrig bogserat förr va rejält nervös för att inte tala om att stackas fia som hängde me va ännu mer nervös. bra stöd! :) haha vi hann inte mer än 50 meter innan den jäkla linan gick av o pappa blev arg som ett bi men det va inte mkt o göra åt för till verkstaden va vi ju tvungna att hinna innan dom stängde för dagen. det blev en del ryck rakt ut i rusningstrafiken, och toknervös som jag va kom vi iaf fram till verkstaden! när ja hämtade bilen i tisdags hade dom inte hittat va felet va och bilen hade gått som en klocka när den va där så me en saftig räkning körde ja därifrån. använde bilen ganska flitigt igår och till skolan o hem idag. sen skulle ja o fia åka o sola o bada o då va det stop på verköleden! den dog mitt på vägen o där fanns ingen vägkant att stanna vid så fick slänga mig över på andra sidan vägen o ner i dikeskanten. det e så jäkla otäckt när den dör för det blir svårt o styra o bromsa. ringde verkstaden o han gav mig tipset att prova öppna huvet o låta den stå en stund för han trodde den va överhettad. där stod fia o jag i vägkanten på fel sida vägen me motorhuvet öppen o såg ut som två fån. en stund senare startade bilen så vi körde i 190 bort till verkstaden! nu för en stund sen ringde dom o hade hittat felet. halleluja! :) ja bokstavligen hoppade av glädje. det va ngt som hette bensinpumprelä(elle rhur det nu stavas)som va trasigt. det kostar antagligen inte så mkt heller så det e ju bra så nu får ja tillbaka min bil imon :)

idag på morgonen hade ja prov i skolan och nu i eftermiddag ringde min lärare och berättade den glada nyheten att jag fick mvg på provet :)

igår va jag o lotta o badade o solade hela dagen ute på almö. ja badade tre ggr :) årets första dopp. inte illa för att vara jag!

RSS 2.0