Talsystem

Tar en liten paus mellan det decimala- och babyloniska talsystemet. Det jag räknat de sista dagarna har iag inte varit så jäkla svårt o invecklat som d förra veckan, peppar peppar! :)
Ikväll står jobb på schemat, har x-tur idag och min chef tyckte tydligen inte att det va tillräckligt att ja ska jobba fre och lör kväll utan satte mig på kväll idag med. Inte nog med att jag förlorar timmar då en kvällstur är mindre timmar utan det är otroligt stressigt om kvällarna och stress är det jag minst behöver just nu! Fick höra senast igår kväll när ja pratade med syrran att hon tyckte jag lät stressad på telefon. Spikmattan gör säkert lite gott iaf men just nu blir jag stressad av bara tanken på att jag vill hinna träna också. Träningen är verkligen det jag tvingats välja bort sista tiden :/

Bebisbesök

Fia o hennes lille prins kom o hälsade på i eftermiddag :) dom har fortfarande inte bestämt ngt namn ännu men va gör det han e pytteliten o söt som tusan ändå :) 



Regn och rusk måndag

Började jobbveckan med jobb 7-13. Skulle egentligen gått o tränat efter jobbet men de tilltagande stormvindarna o regnet fick d bli vilodag istället. Fia och Emma kommer hit i eftermiddag :) Ska bli så mysigt va evigheter sen vi sågs alla tre. Fia som är nybliven mamma också har ju självklart med sig sin den lille sonen. Har köpt en liten present till honom som jag hoppas han ska bli glad för :)
 

Vintertid

Spenderade halva lördagen i Kalmar med Camilla. Bla en ny byrå fick följa med hem från Ikea. Har gått o klurat på att bra länge men d blev hur bra som helst, är supernöjd :) O att fylla den kommer inte bli några som helst problem.
På kvällen blev det 7 km i löparspåret med Anna och kvällen avslutades med mat o film hemma hos mig :)
Idag har jag haft en riktig slappedag, har förberett lite matlådor inför jobbveckan o bara kollat på film. Ikväll blir det matteplugg med Emma. Tur jag har henne som kan hjälpa mig med allt jag inte förstår när d kommer till matten :)
 
 

Äntligen helg!

Son jag längtat till denna helg, det är första helgen på länge som jag inte jobbar extra utan faktiskt bara ska vara ledig. Hela tre dagar dessutom :) Att ligga på latsidan är ju dock inte min melodi så har en del inbokat bla kalas och ikea.
Kickade igång denna lediga dagen med ett tidigt pass på gymmet. Pga tidsbrist fick d bli bröst och axlar idag o så tar jag ben på söndag ist när jag har lite mer tid. I eftermiddag blir det en tripp till syster, Berit ville uppvakta o gratulera lilla Amanda och ikväll blir det kalas för Tobbe som fyller år idag.
Igår va jag o Anna ute och sprang, båda va totalt opepp till en början men vi fick till en riktigt bra runda trots stormvindar :)
Snart kommer fina Emma hit en runda o ska hjälpa mig med matten så det är lika bra jag sätter fart så jag är redo när hon kommer.

Räknestugan

Den här mattekursen är fasiken inte så enkelt som jag först hoppats på! Fick nys om att det hålls en räknestuga på ehrensvärdska på onsdagar 17-19, dit man kan gå o få hjälp med matten. Så ikväll ska jag gå dit, är allt lite nervös då jag inte har en aning om vad det kommer vara för människor där. Egentligen spelar det ju ingen större roll bara de kan hjälpa mig att svara på mina frågetecken ang matten för just nu har jag alldeles kört fast! Egentligen skulle jag jobbat kvällen idag o de kommande två onsdagarna, min vanliga tur men så har jag världens gulligaste kollega som bytte sin dagstur mot min kvällstur så jag kan gå till räknestugan ikväll :)
Igår kväll var jag o Camilla på ett CX pass, va evigheter sen sist så kände att de va dags. Gymmet bokstavligen svämmade över av folk igår?! o passet va fullbokat men efter passet hade d avtagit lite så ja kunde köra 30 min på crosstrainern :) Benen va så himla trötta efter måndagens RPM men jag bet minsann ihop!
Imon blir det äntligen en löpartur med Anna, målet är ju att springa ihop två ggr i veckan men förra veckan fick vi inte alls ihop det schemamässigt så nu är jag taggad som tusan! :)

Film

Va inne o jobbade ett extra dagpass på jobbet i söndags. Har ju legat lite minus på mina timmar så har hoppat in lite extra sista tiden när det behövts för att komma tillbaka på plus :) efter jobbet blev det ett pass på gymmet med Camilla och kvällen avslutades med film o sällskap av Lotta. Såg en riktigt bra o verklighetsbaserad film som handlade om tsunamikatastrofen i Thailand. Såna filmer sätter alltid fart på tankarna, fy vad de stackars människorna fick gå igenom. Vuxna människor vet ju om allt elände o de alltför många tråkigheter som händer världen över men stackars barn som säkert inte förstod alls vad som hände den där dagen. Alla som dog, skadades o förlorade familj o vänner. 


Plugg plugg plugg

Hela denna veckan har bestått av massa matteplugg. Båda mina lediga dagar efter helgen har jag suttit o kämpat o räknat o vänt o vridit mig nästan ut o in av frustration! Detta kan va bland d värsta ja gjort på längre, jag vill inget hellre än att klara det men jag vet bara inte hur #uppgiventjej :/




Matteplugg

Är ledig idag så d blev ett tidigt pass på gymmet. Bröst och axlar och 30 min cardio :)
Mattekursen drog igång igår så det blir plugg hela dagen lång. Hade ju redan tjuvstartat lite men det e fasiken mkt o räkna ändå och det tar tid o kolla igenom alla videoföreläsningar. Hittills går faktiskt mkt bättra än ja vågat hoppas på, peppar peppar! Ska ta en liten lunchbreak nu o ladda batterierna innan jag räknar de sista :)
Ikväll ska jag på middag hos Emma :) Vi har inte setts på länge o jag saknar henne massor så ska bli så trevligt.
 
 
 
 

I tidningen idag

Idag va min syster med familj i tidningen. Så fina <3 
 
 

ONSDAG

Sista tiden har jag inte känt ngt direkt gymsug så har helt enkelt ersatt gymträningen med löpning. Igår blev det däremot ett besök då tanken va att köra axlar och bröst och jag hann precis sätta igång innan jag blev inkastad på ett bodybalance pass. Har aldrig provat d förr och jag har ju trots allt lovat mig själv att prova ngt nytt pass varje termin :) Jisses det gick så mkt bättre än jag trodde, balansen va inte så katastrofal och inte heller rörligheten. Drog o sträckte ut muskler jag knappt visste fanns :)
Idag hoppade jag in på jobbet 7-11 o efter jobbet pep jag direkt bort till gymmet för o köra gårdagens tänka axlar- och bröstpass. Avskydde o köra axlar i början för jag tyckte jag va så klen men nu gör jag framsteg varje vecka o jag känner mig rätt stark i de flesta övningarna.
Ikväll har jag o Anna varit ute o sprungit 7,4 km på Rosenholm. Älskar känslan efteråt så längtar redan till fredag när vi ska springa igen! :)
Idag kom äntligen matteboken jag beställde förra månaden. Så idag har jag tjuvstartat lite för att friska upp minnet, det är ju trots allt några år sen men pluggade matte! Det kommer bli en rejäl utmaning detta men fan ja ska grejja det! :D
 
 
 
 

5 km

Kickade igång denna söndag med en tur i löparspåret med Anna :) 5 km avverkades på västra mark. Det är verkligen härligt med alla lövens färger nu, en riktig färgfest :)
Efter dusch, klädbyte och frulle i magen körde jag upp till Fia för att hälsa på en runda. Hon är verkligen gravid nu och för varje gång jag träffar henne blir jag mer o mer säker på att det är en liten pojk i magen :)
I eftermiddag har jag sysselsatt mig med att förbereda matlådor inför veckan och resten av kvällen blir det soffhäng o film.
 
 
 
 

Lördag

Är ledig denna helgen men ska ändå hoppa in och jobba några timmar innan ja tar en efterlängtad helg.
Ikväll ska jag träffa Lotta så får se vad vi hittar på för skoj :)
Trevlig helg! 

Plötsligt händer det!

Igår stod jag felparkerad hela dagen utan att få parkeringsböter. Har parkeringsvakterna börjat slarva tro?! ;)
Ingen är lyckligare än jag iaf för böter på 500 kr är ingen jag behöver just nu!
Igår följde jag med Anna på hockey. Khk spelade mot Almtuna och matchen slutade 6-1 till Karlskrona :) Det va flera år sen jag kollade på hockey så dt va skoj om än lite kyligt trots varmare jacka!
 
 

Första oktober

Va sådär riktigt jäkla skittrött när alarmet ringde i morse så d tog en stund innan ja fattade varför ja ställt larmet?! Gymdejt med Camilla stod på schemat så d va bara o masa sig upp! :) Kroppen va riktigt seg men det blev ett skapligt ryggpass ändå.
Ikväll blev det även 6,5 km på rosenholm med Anna. Även här kände jag av min trötta kropp o benen kändes som tunga stockar men jag bet ihop o tog mig i mål! Behöver jag nämna att jag fortf e galet nöjd? ;) 


RSS 2.0