torsdag

sådär ja, då va min jobbvecka avklarad! varje vecka skulle bestå av endast två jobbdagar tkr ja :) ska gå på ett pass bodycombat ikv, va toklänge sen så det ska bli riktigt skoj :) igår va jag o anna ute i rosenholm o sprang, 6,5 km! mina löpardojjor verkar dock ha gjort sitt för nu har ja fått flera blåsor på fötterna. ska se om ja hinner ge mig ut på stan o inhandla nya dojjor redan imon :)


födelsedagsbarnet förra veckan. stora tjejen nu ju :)

vårväder

har varit ledig både igår och idag. igår va jag o sanda ute o red i det undebara vårvädret. jag fick låna en supergullig men stoooor häst av sandras stallkompis :) sen åkte jag till syrran o alicia som bjöd på lunch o fika. vid 17 tiden va vi på möte med prästen som ska hålla i mormors begravning på fredag o resten av kvällen spenderades med bästaste fian :)
idag startade jag dagen med en svängom på löpbandet nere på gymet, närmare bestämt 4,5 km. skönt men svettigt värre :) har suttit o pluggat resten av eftermiddagen o snart ska jag köra mot verkö. familjen liljegren bjuder på middag för att fira att ja fyllt år :)



sandra.jag.fia.åsa.camilla på st patricks day

20 mars

fan va surt dt är när ma suttit o skrivit ett långt inlägg som bara poff försvinner! d tar emot att behöva skriva om allt så d får bli lite kort ist.
min födelsedag igår va alla tiders trots jobb :) blev väckt av en sjungandes fia som hade me sig presenter o frallor. fick en berlock i form av en silverstjärna till mitt thomas sabo armband och en ny plånbok från esprit. den gamla plånboken borde pensionerats för länge sen men har liksom fått hänga me i brist på en bra ersättare!
sen överraskade syrran me att ringa på dörren o av dem fick ja jättesöta öronhängen från thomas sabo :)
blev ju firad av pappa och mina närmsta vänner i söndags redan. fick ett presentkort på spa av pappa, ska bli så skönt :) förutom att söta emma ordnat kalas för mig hemma hos sig med bakverk o allt fick jag dessutom presentkort och blomma av henne o moa. blomman står så fint på mitt bord just nu :) av anna fick jag träningskläder, hon är alltid så peppande. längtar efter att inviga kläderna på torsdag :)
pricken över i:et va att ja fick godkänt på min religionskurs. tur vi bara pratade över telefon och inte typ skype för ja va röd som en tomat i fejjan av nervositet haha
idag har ja tvättstugan, har varit nere o tränat i väntan på att maskinerna ska bli klara. ska träffa my för en fika om en stund oxå :) sen blir det jobb resten av kvällen.

tjuvstart på födelsedagsfirandet :)

konserten igår va så jäkla bra, hela konsthallen gungade o det klappades i händer o sjöngs hela kvällen :) däremot va det toklånga köer på alla uteställen så ja köpte me mig mat o gick hem ist. mår prima ballerina idag o bara det e guld värt!
pappa kommer hit på fika i eftermiddag för o uppvakta mig eftersom ja fyller år imon men då jobbar ja kvällen. så jag har varit o köpt lite gosaker ja ska bjuda på. ikväll ska jag även bli firad av mina goa vänner, emma har arrangerat en liten tillställning hemma hos henne så det ska bli så roligt :)


kvarteret skatan

hade en väldans trevlans dag igår. började dagen me ett gympass sen lunch på stan me moa o fia. gick en runda på stan o när ja kom hem bakade ja en banankaka som ja o fia fikade på. några timmar senare bjöd ja fia på fläskytterfile i ugn, ett supergott recept ja fick av en kollega för ett tag sen. sen gick vi på premiären av kvarteret skatan. så jäkla rolig film :)
kvällen avslutades med ett glas rött o lite godis hemma hos fia. haha vilken ätardag d va igår :)
idag har jag o vfia varit ute o sprungit i bastasjö, årets första löparrunda för min del. backen på 4 km rundan tog nästan kål på mig men ja grejjade att iaf! :D
ikväll blir det hemmagjord pizza o fördrink hos fia innan vi drar vidare mot konsthallen där jolly spelar sin sista konsert :) vi är ett härligt gäng så kvällen kan inte bli annat än toppen :)


grå dag

skönt att ha jobbat färdigt för denna veckan. det har varit en tuff vecka på jobbet! ska träffa ida nere på tre g om en stund, toklänge sen vi sågs så det ska bli riktigt roligt :)
igår va jag o syrran på begravningsbyrån o planerade mormors begravning den 30 mars. annonserna i blt o sydöstran kommer va i tidningen på lördag. har nog fortfarande inte fattat att hon är borta men d kommer nog när vi ska tömma hennes lägenhet nästa vecka :/


cykeltur i det fina vädret

efter en premiärtur på min nya cykel kan ja konstatera följande: strålande solsken+motvind+vinterjacka= inte den bästa combon! haha va helt genomsvett när ja kom hem för en stund sen men va gör det, jag e toknöjd me min cykel :D
nu har ja promenera bort till camilla, fia e oxå där. vi ska smida planer ikväll, londonplaner :D


11 mars

i ett tappert försök att hålla tankarna i styr gav jag mig på ett storkok öven denna söndag. har även sytt tre namngrejer till henkes jobbkläder, lättare sagt än gjort men bra blev d iaf. har jobbat med min uppgift i svenskan me.
ibland överträffar jag verkligen mig själv. lagade en fantastiskt god söndagsstek nyss oxå :)  som jag avnjöt ihop med kokt potatis o egeninlagd gurka. smarrigt!
nu får det räcka med sysslor för idag så nu kryper jag ner i soffan!
imon väntar jobb 7-16 o sen ska jag hämta min nya cykel ja köpte i fredags! :D



dom fina tulpisarna ja fick av fia o hennes mamma :)

sorgen är enorm

min älskade mormor somnade in igår. för hennes skull är jag glad för nu vet jag att hon sitter där uppe i himlen med mamma o morfar och har det bra. samtidigt känns det för jävligt för en annan utan henne här. nu e det bara jag o min syster kvar på den sidan släkten :(( förutom mormors långväga kusiner i usa o mammas halvbror som man inte har ngn kontakt me.
när jag kom hem igår stod det en stor bukett med tulpisar på mitt bord från fia o hennes mamma berit. dom e verkligen dom bästa! <3 
igår va vi ute i mormors hus för fixa det sista inför försäljningen på måndag. kändes så konstigt att det är sista gången vi va i huset som varit en del av min uppväxt. det är ju nu under våren som trädgården blomstrar för fullt av olika vårblommor. en ensam krokus växte på framsidan av huset :)


mormor

idag gäller det! ska skriva sluttentan i religionskursen. e rejält nervös men kan själv välja när under dagen jag vill skriva så ska nog vänta me o skriva till i eftermiddag.
ska ner o träna på gymmet om en stund o sen blir det plugg resten av dagen.
har sovit tokdåligt i natt o vaknat flera ggr, antagligen stressen om gör sig påmind. på nyheterna idag pratar dom om att det är vanligare att kvinnor har sömnproblem än män. d verkar ju stämma på mig!
igår hände ngt konstigt. ja ska väl erkänna att ja aldrig trott på mirakel men efter igår har ja ändrat min uppfattning. min mormor har under tre veckors tid varit helt okontaktbar och inte sagt ett ljud, läkarna på sjukhuset säger att hon är hjärndöd :( ja o min syster tog beslutet att mormor ska få spendera sin sista tid i sitt hem istället för i det sterila sjukhusrummet där hon varit i närmre en månad. igår åkte syrran dit för o hälsa på. hon går fram till sängen o säger hej mormor. då öppnar mormor ögonen o säger hej tillbaka o följer syrran med blicken!! känns helt overkligt verkligen :)
personalen som var med i rummet trodde inte sina ögon utan gick för att hämta sköterskan som aldrig heller varit med om något liknande. sköterskan förskökte oxå prata me mormor men utan reaktion. syrran gick fram till mormor igen o mormor svarar henne igen. hur e det möjligt? min mormor har ju iofs alltid varit en krutkärring :)
sköterskan på boendet ringde mig på förmiddagen igår för o säga att hon upplevde mormor som sämre o att hon inte har långt kvar att leva. dom ger henne morfin två ggr om dagen för att vara säkra på att hon inte har ont och det sitter någon hos henne hela tiden så hon inte ska vara ensam.

onsdag

har jobat 7-16 idag o imon jobbar ja likadant o på fredag har ja semester. kände att ja behövde det för att hinna me religionstentan o allt då :)
ska strax kila ner till gymmet för ett dubbelpass, först indoor walking45 o sen zumba55 :) har rejäl träningsvärk sen ja körde överkropp på gymmet igår men det e bara o bita ihop!


6 mars

att läsa religion är så frukstansvärt trist att varje gång ja sätter mig ner o läser så somnar jag. tur emma ringde för en stund sen så ja vaknade till liv igen! :)
är ledig idag så efter min dagliga morgon pw blev det ett pass på gymmet följt av tidig lunch med fia som skulle iväg o jobba kvällen. har hela lägenheten full me tvätt oxå då det va ngt vajsing me torkrummet idag. sköljmedlet gör att d doftar ljuvligt :) nu ska jag ta en paus i pluggandet o traska bort till affären o handla lite nödvändigheter.

monday

underbart väder idag! hittills idag har ja hunnit med en lång powerwalk, gym, shopping och en fika med sötaste emma. blev lite deppig när ja inte fick tag i dom gröna byxorna på lindex i rätt storlek men haffade ett par ännu snyggare på mq ist :D även lite vardagströjor fick följa me hem o en affisch från home company ja spanat på ett tag. man får 10% rabatt på inramning på gallerix om man köper affischer på home company så knatade upp dit men där va ramarna slut i den storlekern ja skulle ha så får vänta til onsdag när dom får in nya. killen på gallerix skulle rama in den till mig så han ringer så fort den e klar :) himla smidigt!
e nyss hemkommen från en fika med emma på waynes o nu blir det plugg resten av dagen!


på mitt köksbord just nu. den söta korgen med hjärtan köpte ja förra veckan :)

nya tavlor

kickade igång min lediga dag med en powerwalk på en timme. precis va ja behövde för att orka sitta inne resten av dagen o plugga religion. måste tillägga att hinduism och buddhism är ena knepiga religioner :/ inte nog me det heller, läraren ställer helt omöjliga frågor oxå.
sprang bort till affären för o handla lite o hämta ut ett paket. ikväll kommer anna hit, ja ska bjuda henne på middag o sen ska hon hjälpa mig med religionen. fick ett recept av en kollega i veckan som ja ska prova så ja hoppas verkligen det blir gott nu :)



paket ja hämtade idag innehöll dessa två bilder ja beställt av smäm. älskar dom redan men har inte bestämt mig ännu för var dom ska hänga. får suga lite till på den karamellen :)

RSS 2.0