e alldeles precis helt tokblöt!

 e precis hemkommen från en powerwalk i höstrusket. efter noll träningsmotivation bestämde mig i sista stund för att skippa dagens träningspass o bege mig ut på en powerwalk. det sägs ju att  det inte finna några dåliga väder men däremot valet av kläder haha jag e blöt in på underkläderna! härligt o uppfriskande va det iaf! :)
har varit på kvalitetsmässa idag, så mkt bättre organiserat detta året än tidigare år. nu ska ja duscha o sen  gosa ner mig med en kopp te o kolla på greys :)

höst

har varit ledig igår och idag o allt fokus har lagts på att plugga. När man väl kommer in i att är det rätt skoj trots att samhällskunskap inte alls är min grej. fick reda på tentareslutatet häromdagen, VG! :)
kickstartade veckan med en powerwalk igår och ikväll blir det ett indoor pass!


torsdag

idag e min lediga dag.  efter alltför få sovtimmar fick ja iaf släpa mig upp för att nyttja dagen till max. ska träffa anna för en lunch snart o sen har ja tvättstugan. kl 15 kommer fastighetesskötaren o besiktar lägenheterna o så ska vi skriva nya hyreskontrakt. galet va fort tiden går nu e det bara lite mer än två veckor till flytt :)
resten av kvällen blir det till o plugga inför tentan imon. e nervös som tusan ska ju tilläggas!


fast i en hiss!

idag på jobbet upplevde jag en av mina värsta mardrömmar. jag, en kollega och en vårdtagare fastnade i en hiss. mellan två våningar dessutom. där blev vi sittandes i 45 minuter vilket kändes som en evighet!! det gick tydligen inte att hissa upp den för hand som tanken först va utan till slut fick hissreparatörerna skruva loss skruvar så dom kunde öppna dörren så vi kunde krypa ut. kröp o kröp, ja bokstavligen flög ut på trapphusgolvet i ren panik. vårdtagaren som va med oss fick dock vänta lite längre då han satt i rullstol men d löste sig oxå tack o lov :) ja åker verkligen aldrig den hissen annars för jag vet att den kan stanna men idag vet ja inte vad som flög i mig! ja sätter aldrig min fot i den hissen igen iaf, att ta trapporna upp känns så mkt bättre! :)
nu ska ja kolla på dh o sen blir det sängen för imon e det jobb igen :)


hej förkylning

en förkylning verkar ha smugit sig på mig under natten så här sitter jag o snorar. en vecka utan träning verkar passa rätt bra nu trots allt :) har jobbat 7-16 idag o eftersom ja sov så dåligt i natt e jag rejält trött men d finns ingen tid för vila nu. ska slänga på ett par koppar kaffe på bryggaren o sen blir det plugg resten av kvällen! :)



denna bilden togs för nästan exakt ett år sen när jag va på promenad med sandra o lookie :)


SÖNDAG

tre dagars ledighet försvann i ett naffs och imorgon är det måndag igen. det har varit en galet tuff o tung vecka på jobbet så det va verkligen tre välbehövliga dagar.
i fredags passade jag alicia medans syrran va iväg o sen bjöd ja syrran på lunch på tre g, anna joinade oxå :) pluggade resten av dagen o kvällen spenderades på soffan.
lördagen kickstatade jag med ett 60 minuters indoor walking pass. på eftermiddagen kom pappa o hämtade upp mej o sen åkte vi till farmor o ja bjöd på en äppelpaj som ja slängde ihop. kvällen spenderades med bästaste fian, en flaska rött, film o godis :) vi hyrde en film som hette hall pass som bjöd på en hel del skratt! :)
idag har jag o fia varit på soffletarjakt följt av en runda till verkö o där e ju aldrig tråkigt! :) haha
sen ja kom hem har ja suttit o pluggat inför min tenta på fredag. det e mkt o läsa o ja jobbar hela veckan men ja håller tummarna för att d ska gå vägen. funderar på att ta en träningsfri vecka o istället lägga den tiden på att plugga! :)


träning

har kommit efter med mina träningsuppdateringar men bättre sent än aldrig sägs d ju :) sista tidens träning har ersatts av promenader för att samla steg i stegtävlingen och många pass har uteblivit pga jobb och plugg! 
vecka38
måndag: promenad
tisdag: bodypump55
onsdag: indoor walking45
torsdag: VILA
fredag: promeand
lördag: promenad
söndag: promenad

vecka39
måndag:VILA 
tisdag: VILA
onsdag: promenad 
torsdag: indoor walking45
fredag: VILA
lördag: VILA 
söndag:promenad

vecka40
måndag: promenad
tisdag: indoor walking45+promenad
onsdag: VILA
torsdag: indoor walking45
fredag: indoor walking45
lördag: indoor walking60
söndag: kettlebell+promenad

söndag

tog en rejäl sovmorgon idag, närmare bestämt vaknade ja inte förrän 11.07 o jag hade bestämt dejt me emma på waynes 11.30. panik!! haha trodde väl aldrig ja skulle sova så länge :)
hade en jättetrevlig kväll med lotta, jossan o magda igår. vi satt hemma hos mig o kollade film o åt ostbricka.
idag är sista dagen i stegtävlingen så e nyss hemkommen från en långpromenad med marie. nu ska ja äta lite kvällsmat o slänge mig på soffan resten av kvällen :)

kanelbullens dag

har tid hos frisören kl nio idag. äntligen ska jag bli av med den hemska utväxten o slitna topparna! :) eftersom att min frisör är mammaledig får ska jag gå till en annan tjej som jobbar på samma salong så ja hoppas verkligen hon är duktig för ja har liksom blivit bortskämd eftersom min vanliga frisör är så grymt duktig!
när jag kommer hem blir det till o ta tag i pluggandet. allt ska ju vara klart till början av december så d gäller att ligga i :)


måndag

är precis hemkommen från farmor, har varit med henne hos tandläkaren. när vi kom tillbaka hem till farmor passade jag på att sno med mig några äpplen hem från farmors stora äppelträd. det kommer antagligen bli en äppelpaj under veckan :)
vädret är ruggigt och trist idag o det passar mig alldeles ypperligt eftersom att jag har en del pluggande framför mig!



mina ljuvliga gladioler jag köpte i lördags

långpromenad

är precis hemkommen från en 2½ timme lång promenad med marie. mina fötter är helt ömma haha men många steg blev d iaf! :)
för några månader sen kom en kollega på den briljanta idén att ha en receptbok på jobbet. en liten bok där alla på jobbet kan skriva ner goda vardagsrecept på mat och bakverk. hittade ett recept på en pastagratäng med bla kyckling, bacon o gorgonzola. helt galet gott blev d. lätt det godaste ja ätit på bra länge! :D
nu ska ja slänga mig på soffan o kolla på satc som visas på tv, har iofs filmen men konstig som jag är så tkr ja alltid filmer är bättre på tv än på film :)

lördag

mitt internet har strulat nästan hela veckan, tre håller tydligen på o uppgraderar sitt nät. typiskt att dom gör det just nu när jag är mitt uppe i ett stort skolarbete o behöver tillgång till internet.
mitt lag vann stegtävlingen denna veckan! :) priset va en chokladprovning på elit, kan ju va en kul grej för det e ju inget ja direkt annars skulle lägga pengar på. på tal om pengar så blev det ngt fel på min lön så fick bara betalt för 80% medans ja jobbar 100% så resten av lönen får jag tydligen på torsdag nästa vecka!
jag jobbar denna helgen så just nu är jag hemma på rast, mötte upp fia på hemvägen så vi gick en runda på torget där torghandeln va i full gång. så himla mysigt! sommarvärmen verkar ha kommit tillbaka me så alla uteserveringarna va smockfulla med folk. köpte jättefina vita gladioler o marknadsgodis med mig hem :)
nu ska jag se om jag har ork att plugga lite medans internet funkar :)

RSS 2.0