Nu är det jul här i mitt hus *tralallalalala*

Har sovit helt kasst hela veckan men idag tog nog fasiken priset ändå, vaknade kvart i fyra o det va nästan omöjligt o somna om. Jag hatar när tankarna tar övertaget!!
Har varit lite effektiv idag vilket innebär att jag hunnit tvätta, hälsat på hos farmor, handlat, lunchat med pappa och nu ska jag strax bege mig mot gymmet för lite intervaller :)

Happy Lights :)

Äntligen är denna jobbveckan slut! Detta är helt klart den intensivaste veckan på min 11-veckors schema, så skönt att den är över o det är 10 veckor till nästa gång ;)
På vägen hem hämtade jag ut ett par paket, bla ett paket innehållandes mina Happy Lights jag beställde för ett bra tag sen. Det har tydligen varit väldigt stor efterfrågan på just denna ljusslingan så den tog slut hos leverantören men idag kom den äntligen. Nu pryder o lyser den upp min annars så mörka hall så fint :)
Ikväll blir det middag med Anna på Foxen :)
 

Intervaller

Släpade med träningskläderna till jobbet imorse så jag kunde ge mig iväg till gymmet direkt nära ja slutat. Idag blev det ett svettigt intervallpass på löpbandet. Kom bara emot nödstoppsknappen EN gång haha! Är fortf helt jäkla mörbultad i kroppen sen passet med min PT i tisdags men kände mig ändå grymt taggad och va sjukt nöjd när jag gick därifrån! :)

Julbord

Gårdagskvällen bjöd på en skrattfest o god mat med alla jobbarkompisarna. Detta året blev det julbord på mysiga Grevaregården med underhållning. Så när vi va mätta o nöjda dundrade tre galna personer in och sjöng o bjöd på en riktigt rolig show! :D
 
 

Toppendag!!

Woohoo vilken toppendag detta kommer bli, visst klockan är bara strax efter 11 men jag bara vet att dagen kommer bli så bra! Startade dagen med ett yogapass 7.30, avnjöt en lååång frulle i lugn o ro med tända ljus o nu väntar jag på min bästa vän Fia o hennes lille Jack ska komma hit o äta lunch :)
Har även hunnit med att kontakta både min chef och studievägledaren om att avsluta min pågående distanskurs och istället börja läsa på skolan i januari. Känns som ett helrätt beslut då distanskursen mest bidragit till stress istället för kunskap! Behöver träffa en fysisk lärare och få det förklarat för mig, att läsa sig till saker o ting helt på egen hand visade sig inte alls särskilt lätt så nu byter jag taktik. Det kommer ta längre tid men sa jag lära mig en gång för alla känns d som att detta är enda sättet! :)
 
 
 

Nu är jag på väg :)

Idag va första gången på bra länge som jag gick ifrån gymmet spyfärdig! Jag tog nog ut mig totalt på de olika övningarna/testerna min PT utsatte mig för idag :) Nästa pass ska vi ta oss an gymmet. Nu är jag på väg och det känns sjukt bra! :)
Annars idag gör jag inte allt för många knop, tvättat och just nu väntar jag på att en plåt fröknäcken ska bli klara. va toklänge sen jag gjorde knäcken o linfröna räckte tyvärr inte hela vägen så fick spä med chaifrön så hoppas dom blir goda ändå :)
Ikväll blir det filmdejt med Camilla, äntligen har ju så "Känn ingen sorg" släppts och kvällen till ära har jag gjort iordning chilimandlar att smaska på för det tkr jag minsann jag är värd :)
 
 

Gårdagen

Igår blev det fredagshäng hos syrran med Idol o pizza, kycklingsallad för min del  :) O istället för godis som de andra åt höll jag mig till mandlar, haha tröttnar aldrig på dom :)
 
 
En helt vanlig fredag i soffan hos fam Christiansson :)
 
 

Nu kör vi!

Som jag nämnt tidigare så har jag anlitat en PT och idag va jag på en konsultation för att prata om vad jag har för mål och vad jag vill uppnå. Det kändes hur bra som helst och Kajsa är verkligen hur härlig som helst! Så nästa onsdag har jag mitt första PT-pass, där jag kommer genomföra olika tester för att se hur jag ligger till idag med styrka och kondition och sen bygger hon ett program utifrån det. Bokade in ett pass i veckan de kommande tre veckorna så jag kommer igång ordentligt och får chansen att lära mig teknik osv. Behöver jag säga att jag är taggad och motiverad till tusen just nu?! :D

Lördag

Idol, nötter o massa prat resulterade i en supertrevlig kväll med Helena igår :) Det får vi göra om snart igen!
Idag har jag varit o fikat hos farmor, hon blir alltid lika glad när man kommer sällskapssjuk som hon är :)
Just nu är lunchen i ugnen och ikväll kommer syrran o barnen på besök, så blir tacos o film ikv. Får väl sätta mig o plugga matte i eftermiddag så ja grejjar diagnosen imon. Perfekt pluggväder är det ju idag iaf, regn! :)
 

Fick ursöta ljuslyktor i present av Helena igår :)

PT t

Slutade tidigt idag så släpade med träningskläderna till jobbet så jag kunde gå direkt. Det tar alltid emot lite grann o träna vid den tiden eftersom att det är mitt i lunchtimman o jag då inte ätit sen frullen vid sex. Iväg till gymmet kom jag iaf och det blev ett bra ryggpass och 30 min cardio.
Idag gjorde jag även slag i saken och bokade in en konsultation som jag länge gått o tänkt på då jag känner att jag kört fast när det kommer till träning och motivation. Behöver en nytändning för att lämna bekvämlighetszonen o effektivisera träningen så jag får ut så mkt som möjligt så att anlita en PT känns som en utmärkt ide! :D
 

ONSDAG

Hade tid hos tandhygienisten 8.50 idag så va uppe tidigt trots att ja inte börjar jobba förrän vid 4 tiden idag. Min ordinarie hygienist va sjuk så en supergullig yngre tjej tog hand om mig ist. När vi gick igenom mina kontaktuppgifter för att ändra min adress sen sist jag va där visar det sig att Hanna som hygienisten hette bor i samma hus där ja bodde tidigare men det är inte stopp där, när vi pratar vidare visar det sig att hon bor i MIN gamla lägenhet. Där hade hon dessutom bott i cirkus ett år så då va det ju alltså hon som tog över den efter mig, denna stan e verkligen liten! :) Btw, allt såg bra ut i munnen haha
Gick o tränade direkt efter, idag blev det ett benpass. Måste varit två veckor sen sist ja körde ben om inte mer, det är ju så tråkigt o sen blir man ju dessutom rörelsehindrad i flera dagar senare så de kommande dagarna går man som en anka! :/
Nu är det snart dags för lunch innan jag sätter mig med matten innan det är dags o traska bort till jobbet :)
 
 

Höstfix

Vaknade tidigt idag o istället för att bege mig till gymmet så avnjöt jag frukosten med tända ljus vid tvn. Tur va det för min frisör ringde o hade fått ett återbud o undrade om jag ville komma en timme tidigare o det tackade jag ju såklart inte nej till. Så nu är jag höstfixad i burret :) Ljusa och mörka slingor o en klippning på d, är så nöjd! :)
Nu är lunchen i magen så ska köra upp till syrran o hälsa på en sväng.
 
Rpm blev inte riktigt som planerad igår, instruktören dök nämligen inte upp men gymmets superwoman Kajsa hoppade i brallorna o körde skiten ur oss i iaf 25 min innan hon skulle in på sitt inplanerade pass. Fattar inte vart hon får all kraft ifrån o ja kan säga att svetten forsade lika mkt efter 25 min som 50 min ;) haha
 
Lilla Amanda växer så det knakar. Hullet har hon nog iaf ärvt av moster :D

Nya tag

Efter förra veckans uteblivna träning kände jag mig taggad till tänderna när jag traskade bort till gymmet i morse. Idag blev det bröst och axlar och ikväll har jag bokat rpm. Det är en av våra vikarier som håller i passet så ska bli skoj o gå på hennes pass.
Här hemma pluggas och tvättas det för fullt och strax vankas lunch för att sen bege mig till syster o barnen :) Fia kommer också dit o fikar så d blir massa bebismys <3
 
 

Binära talsystemet

Woohoo vilken härlig fredag detta blev!! Klarade precis dagens alla uppgifter i matten, det binära talsystemet. Tyckte först det va rena rama grekiskan men sen hittade jag ett jättebra klipp på youtube där jag fick det väldigt bra förklarat så att lösa uppgifterna gick hur bra som helst! :) Så nu lägger jag böckerna på hyllan över helgen o taggar för jobb!
 
 
 

RSS 2.0