lördag

vaknade toktidigt idag trots ett tappert försök att hålla mig vaken länge igår just för att kunna sova lite längre idag. min plan om att sova länge gick alltså inte redigt enligt planerna!
om ungefär kommer syrran o hämtar upp mig för då ska vi upp till pappa o hälsa på. har nog inte sett honom sen syrran fyllde år så det ska bli trevlans :) på hemvägen sen ska vi pka o handla. det e verkligen ett måste nu när lönen kommit för det ekar verkligen i kylskåpet!


tjohoo melodifestivalen ikväll :)

Deltävling 4 - Malmö, 27 februari

1. Bidragets titel: Stop
Upphovsmän: Mikaela Stenström, Dimitri Stassos
Artist: Sibel

2. Bidragets titel: Magisk stjärna
Upphovsmän: Py Bäckman (musik, text), Micke Wennborn (musik)
Artist: Py Bäckman

3. Bidragets titel: Human Frontier
Upphovsmän: Anneli Axelsson, Tobias Jonsson
Artist: NEO

4. Bidragets titel: Thursdays
Upphovsmän: Peter Boström (musik), Thomas G:son (musik), Sharon Vaughn (text)
Artist: Lovestoned

5. Bidragets titel: This Is My Life
Upphovsmän: Bobby Ljunggren (musik), Kristian Lagerström (text)
Artist: Anna Bergendahl

6. Bidragets titel: Jag vill om du vågar
Upphovsmän: Pontus Assarsson (text & musik), Daniel Barkman (text), Jörgen Ringqvist (text & musik)
Artist: Pernilla Wahlgren

7. Bidragets titel: Idiot
Upphovsmän: Per Aldeheim, Niklas Jarl
Artist: Noll disciplin

8. Bidragets titel: Hollow
Upphovsmän: Anders Hansson, Fredrik Kempe
Artist: Peter Jöback


tröttaste

just nu e jag så jäkla trött o har noll energi. det har varit en tung vecka så just nu känner jag inte att jag orkar göra ngt alls. e ledig tre dagar nu så imon får bli en vilodag så jag blir människa igen.
strax börjar veckans avsnitt av vampire diaries, som jag längtat. den e verkligen hur bra som helst så ja hoppas ja lyckas hålla mig vaken! :)


dagar som gått - minnen för livet



polenbåten aug -06 me goaste vännerna



pubrundan började alltid på play bar. lotta, jag o josse -06



midsommar firades i tylösand -07



årliga grillfesten på verkö -08



jag o anton på wazzo -07



på semester i kina me syrran o pappa våren -08



partajj på skomakaregatan nov-07



hälsar på fia på jobbet på aspö -06



fest hos syrran -07



båtutflykt me henke, jocke o lotta -07





ge mig sol o värme

det e sjukt va längtan efter våren o sommaren e stor nu i snökaoset! kollade igenom gamla bilder på datorn och hittade detta på mig o fia. kortet e taget uppe i lotshuset på långören sommaren 2008  :)




bröllopsfotografen

hittills idag har jag inte gjort alltför många knop. varit på gymmet o varit o lunchat me anna. annars har ja bara varit hemma o gjort typ ingenting alls. ska däremot snart knalla iväg till jobbet. känns segt som tusan eftersom detta e andra kvällen denna veckan men det får gå :) när man väl satt igång brukar tiden gå fort som tusan!
igår efter träningen gosade jag ner mig o soffan o kollade på bröllopsfotografen. rätt bra faktiskt :)

 

en dag som alla andra dagar

idag e det tisdag. har jobbat 7-16. inte ofta ja jobbar eftermiddagar så när jag väl gör det känns det segt :/ inte för att ja har så mkt annat o göra men det e ju alltid skönt o komma hem tidigt o bara ta det lungt. ikväll blir det bodycombat :) det e himla roligt trots att jag bara vill lägga mig ner o dö av utmattning! haha



vi är väldans bra tillsammans :)


funderar..

det sägs att man ska ta livet med en klackspark. hur lätt e det då? tänk va härligt om allt bara kunde vara enkelt, lättsamt o problemfritt. då skulle jag vara glad jämt! :)
ska knoppa tidigt ikväll, det har varit en lååång dag så det vore skönt o sätta punkt här.

det va ju ovanligt att det snöar!

usch redan måndag. det snöar, som vanligt! men vädret kan man ju ändå inte styra över så ingen mening o sitta hemma o hänga läpp för det. kl nio knallade jag ner till gymmet idag o efter det mötte jag upp sally för en lunch på stan. hon e hemma några dagar o hälsar på så ja hoppas vi hinner ses igen innan hon åker tillbaka till eksjö.
vi passade även på att kika lite på stan. det va evigheter sen jag va på stan. affärerna e verkligen proppfulla me saker jag vill ha just nu! tur man får lön på fredag :)


idag e jag en latmask!

haha fy va dåliga jag o fian är. det blev ingen zumba för oss idag inte! vi bakade halloncupcakes ist :)
melodifestivalen igår va väl inte alltför spännande. timotej som gick vidare va rätt bra men annars tyckte ja inte det va ngn som va ngt särskilt! men vi roade oss rätt bra ändå :D



mongisar e vi allihopa allihopa :)



ja tror inte mina ögon!

hade nyss ett halleluja-moment! solen tittade nämligen fram för en stund sen. bara en pyttestund men det e ju bättre än inget alls! :)
ikväll blir det melodifestivalen hemma hos mig. en trevlig liten tradition vi skaffat oss tkr ja :) annars har ja inte så mkt andra planer för dagen. hade behövt städa lite här hemma så dom slipper snubbla över dammråttorna men ja e allt annat ä sugen på att städa ska ja erkänna. funderar däremot så att slänga mig i soffan o kolla på en bra film eller läsa lite :)

Deltävling 3 - Göteborg, 20 februari

1. Bidragets titel: Headlines
Upphovsmän: Peter Boström, Tony Nilsson
Artist: Alcazar

2. Bidragets titel: Tonight
Upphovsmän: Sharon Vaughn, Anders Hansson
Artist: Johannes Bah Kuhnke

3. Bidragets titel: Doctor Doctor
Upphovsmän: Mirja Breitholtz, Tony Nilsson
Artist: Elin Lanto

4. Bidragets titel: Hur kan jag tro på kärlek
Upphovsmän: Niclas Lundin (musik), Tony Malm (musik), Kenneth Gärdestad (text)
Artist: Erik Linder

5. Bidragets titel: Yeba
Upphovsmän: Tuomas (Tiny) Pyhäjärvi (musik), Getty Domein (text)
Artist: Getty Domein

6. Bidragets titel: Kom
Upphovsmän: Niclas Arn, Gustav Eurén, Karl Eurén
Artist: Timoteij

7. Bidragets titel: You're Out Of My Life
Upphovsmän: Henrik Janson, Tony Nilsson
Artist: Darin

8. Bidragets titel: Heaven Or Hell
Upphovsmän: Håkan Larsson, Björn Lönnroos, Jörgen Svensson
Artist: Crucified Barbara


bara skit på tv

idag har ja jobbat 7-13. efter jobbet bjöd sandra på middag o sen stack vi ut till stallet. pga av underlaget blev det bara en skrittrunda men det passade mig fint som promenerade med :)
när ja kom hem blev jag glatt överraskad då nya veckorevyn låg på hallmattan. där va resten av min dag räddad!
eftersom det bara e skit på tv ikväll och andra avenyn e inställt pga os och att ja dessutom har sett alla filmer hemma femtioelva tusen ggr så blir sängen tidigt ikväll. e mitt uppe i en skit bra bok just nu :)



syster o farmor


tröttis

har inte sovit många timmar i natt så idag går jag mest runt som en zombie. trots bristen på sömn knallade jag iaf ner till gymmet kl 9. va gör man inte för att slippa vassen i sommar! :)
igår hade jag en riktig slappe-dag. linda som äntligen har kommit hem från eksjö kom o hälsade på mig och vi lagade spagetti och köttfärssås. det blev så jäkla gott :) sen på kvällen som kom syrran ner en runda o snackade lite skit o sen kollade vi på filmen magiska systrar som visades på tv. det va verkligen evigheter sen jag såg den!


alla hjärtans dag idag

igår va det melodifestivalkväll hos emma. det bjöds på räkor, kräftor, vitlöksbröd, olika dippar o lite olika frukter. emma hade även gjort en hemmagjord glass med björnbär till, hur gott som helst! :)
andreas johnson och eric saade tog sig vidare till finalen i globen. personligen tyckte jag inte riktigt att andreas låt passade in i melodifestivalen men han gick nog vidare för att han e han. erics låt däremot va ju hur bra som helst :)
efter melodifestivalen körde vi sing star all night long :)



agnes, emma, fia o moa





moa, fia o jag



emma är en hejjare på sing star



fia tar inte sjungandet på allvar som ni ser ;)



söta agnes hade ont i halsen så hon fick ta det lite lugnt me sjungandet :)



emmas hemmagjorda glass me björnbär, mums :)



fia och moa tyckte glassen va supergod :)


Blev bjuden på min favorit tårta p

3b1ea7ad2770b5daeca070294cca5746.png

Kolla varifrån!

Blev bjuden på min favorit tårta på jobbet!


veckans sista jobbardag

det e märkligt att det alltid e storm ute varje gång jag ska jobba kvällen. usch och fy känns inte alls lockande o jobba idag. va uppe tidigt o gymmade idag. har även hunnit vara ute på verkö en sväng o vinka av fias pappa som åker till gran canaria i en vecka. jäkla gris! :) haha. jag är inte alls avis faktiskt!
igår va jag på combat, det känns i kroppen idag :) sen av en slump kollade jag på vampire diaries. måste nog börja följa den för den va helt i min smak! :) sen kom fia hit o vi kollade på nya beck filmen i stormens öga. lite annorlunda än dom andra filmerna men helt oki.
även ikväll blir det film, my sisters keeper :) tror den kommer va riktigt bra!

btw, inte nog me att creab lappar min bil, idag körde dom nästan över anna oxå! va e det för jäkla dårar dom anställer där?!


lappjäkel på vindrutan

igår fick jag min första parkeringsbot!! så jäkla irriterande. stod o sopade snön av bilen när jag får syn på en lapp som sitter under torkarbladet. inget konstigt me det tänkte jag, säkert reklamblad som vanligt. till min förskräckelse ser jag att det inte alls är ngn reklam utan parkeringsböter. tydligen får man inte stå parkerad längre än 24 timmar på samma plats. märkligt att jag inte får böter varje gång då eftersom att d händer att jag inte använder min bil på uppåt två veckor. det finns ju en anledning att man inte gärna flyttar bilen när det e sånt här jäkla väder o skitsvårt o få parkering när det e stora vallar överallt. lite överseende kanske dom kunde ha när vädret är som det är men nej då då verkar gladeligen plumsa fram o sätta din en lapp på 300 kr!! creab lappar säkert mot provision så mkt som dom lappar överallt!! det va bättre förr när karlskrona kommun hade parkeringsvakter, dom va lite mer humana och inte lika känsliga!
usch vilket negativt inlägg detta blev men e man irriterad så e man!


äntligen.finally.det va på tiden.

det är verkligen inte mkt som krävs för att man ska känna sig som en ny människa. för att gå rakt på sak, ett frisörbesök! :) kommer nyss hem från min frisör. nära o bra dit eftersom att det oxå ligger på möllebacken. passade även på att springa inom fotoaffären för o ta ett kort till nya tjänstelegitimationen. rätt bra att gå dit efter man varit hos frisören för då vet man ju att håret ser bra ut iaf!
håller på o lagar mig lite lunch nu. ska hänga me sandra till stallet sen :)
igår hade jag fått ett mejl me bilder som min classmate tagit på avslutningen i skolan. en massa bilder men detta va det enda jag syntes på :)



jag sitter längst till höger med grå tröja o mysan i knät :)

på lördag e det dags igen :)

på lördag sitter vi hemma hos emma o följer melodifestivalen :) startfältet känns inte jättelockande men jag e säker på att kvällen kommer bli kalas ändå! me trevligaste sällskapet, god mat, vin o singstar kan det inte bli annat :)

Deltävling 2 - Sandviken, 13 februari

1. Bidragets titel: Manboy
Upphovsmän: Fredrik Kempe (text & musik), Peter Boström (musik)
Artist: Eric Saade

2. Bidragets titel: Hippare Hoppare
Upphovsmän: Vlatko Ancevski, Vlatko Gicarevski, Douglas Leon, Mats Nilsson, Teddy Paunkoski, Otis Sandsjö, Stevan Tomulevski
Artist: Andra Generationen & Dogge

3. Bidragets titel: Innan alla ljusen brunnit ut
Upphovsmän: Dan Attlerud (text), Stefan Woody (musik)
Artist: Anna Maria Espinosa

4. Bidragets titel: Come And Get Me Now
Upphovsmän: Mia Terngård (text & musik), Stefan Lebert (musik)
Artist: Highlights & MiSt

5. Bidragets titel: Sucker For Love
Upphovsmän: Fredrik "Fredro" Ödesjö (musik), Andreas Levander (musik), Johan "Jones" Wetterberg (musik), Pauline Kamusewu (text)
Artist: Pauline

6. Bidragets titel: We Can Work It Out
Upphovsmän: Andreas Johnson, Bobby Ljunggren, Marcos Ubeda
Artist: Andreas Johnson

7. Bidragets titel: Underbart
Upphovsmän: Lina Eriksson (text), Johan Moraeus (musik)
Artist: Kalle Moraeus & Orsa Spelmän

8. Bidragets titel: Manipulated
Upphovsmän: Sarah Lundbäck, Hayden Bell, Erik Lewander, Iggy Strange-Dahl
Artist: Hanna Lindblad


vart håller våren hus?

trött ja blir! idag kommer ännu mer snö. fick även höra från städtanten på jobbet att det ska va så här i tre dagar?! :( 
slutade kvart över ett idag o så efter jobbet knallade jag ner till anna som bjöd på lunch :) alltid lika trevligt! fick en glad nyhet på jobbet idag me, nämligen att s.olander och jag ska bli jobbarkompisar igen :) hon börjar kvällen på tisdag nästa vecka. lite trist att vi går om varandra första dagen bara eftersom jag slutar kl 11 på det nya knas-schemat vi börjar på nästa vecka. nu kommer vi ha jobbturer där man bara jobbar mellan 7-11 på vardagarna, känns grymt onödigt o pallra sig upp på morgonen för att bara jobba ynka 4 timmar men så kan d va! fast det e klart, det har ju sina fördelar me. tänk va skönt o sluta 11 som typ på sommaren o sen dra iväg till stranden. perfekt juh! :) tror iofs inte vi kommer ha detta schemat så länge men tusan va skönt d hade varit o sluppit vara vitast i stan detta året :D

The Time Traveler's Wife

denna filmen ska jag kolla på när jag kommer hem från jobbet ikväll :) har hört att den ska vara bra som tusan!


tjejkväll hos fia

i lördags fyllde ju som jag nämnt tidigare min storasyster år. vi spenderade dagen me shopping i kalmar och sen käkade vi på zorbas :) det e så himla gott där så man håller ju på att äta ihjäl sig!
på kvällen blev det tjejkväll hos fia me emma, moa, hanna, sandra o jag :) vi åt ostbricka o kollade på melodifestivalen och pratade o skrattade massor!
i söndags va det dags för kalas för syrran. då mormor inte kände sig helt i form flyttade vi kalaset hem till mig ist så stackars farmor slapp alla trapporna upp till syrran. himla trevligt :) på kvällen blev det film me fia o syrran.
vipps va helgen över och det e måndag igen. mötte anna på gymmet 8.30 idag. efter träningen gick vi hem till mig o drack lite kaffe och nu e jag precis klar me tvättstugan! :)











tack för en kalastrevlig kväll allihopa! :)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SYSTER!



tre dagars ledighet

det e alltid lika skönt o vara tre-dagars-ledig från jobbet :) nästa vecka kommer däremot bli en monstervecka, då jobbar jag nämligen sex dagar!
för att få ut så mkt som möjligt av min lediga tid va jag uppe me tuppen även att ja kunde sovit bort halva dagen. va på gymmet kl 9! :) jag tkr nog jag e allt bra duktig ändå.
kvällen är inte särkilt planerad, ska knalla upp till fia o käka me henne o sandra sen blir det nog bara slapp skulle jag tro :) skönt d me ibland.
imon fyller min syster 28 år och dagen kommer spenderas antingen i växjö eller kalmar. drygt att man e så beroende av vädret! sen på kvällen e det tjej- och vinkväll me melodifestivalen o ostbricka! :)
kollade på filmen the ugly truth igår. en rätt rolig film som bjöd på många skratt. nackdelen va väl att den va aningens förutsägbar :)


det räcker med snö nu!!

e nyss hemkommen från linda. det både blåser o snöar ute just nu och med mina vanliga tur hade jag ju givetvis motvind hela vägen hem oxå! på vissa ställen hade det blåst upp rejäla vallar så hade snö upp till knäna.
ska krypa ner redan nu för imon ska jag träffa anna på gymmet kl 9 :)

snart avgörs det!! :)

åh va spännande! ikväll e det äntligen dags för final i paradise hotel! :)


på lördag e det dags!



på lördag drar äntligen melodifestivalen igång! gissa om jag kommer sitta bänkad framför tvn :D

Deltävling 1 - Örnsköldsvik, 6 februari
1. Bidragets titel: Unstoppable
Upphovsmän: Alexander Kronlund, Hanif Sabzevari, Dimitri Stassos, Ola Svensson
Artist: Ola

2. Bidragets titel: A Place To Stay
Upphovsmän: Torben Hedlund
Artist: Jenny Silver

3. Bidragets titel: You're Making Me Hot-Hot-Hot
Upphovsmän: Johan Fransson, Tim Larsson, Tobias Lundgren
Artist: Linda Pritchard

4. Bidragets titel: Road Salt
Upphovsmän: Daniel Gildenlöw
Artist: Pain Of Salvation

5. Bidragets titel: The Saviour
Upphovsmän: Henrik Janson, Tony Nilsson
Artist: Anders Ekborg

6. Bidragets titel: I Did It For Love
Upphovsmän: Kristian Wejshag (text), Lars "Dille" Diedricson (musik)
Artist: Jessica Andersson

7. Bidragets titel: Singel
Upphovsmän: Håkan Bäckman (text), Hamed K-One Pirouzpanah (musik)
Artist: Frispråkarn

8. Bidragets titel: Keep On Walking
Upphovsmän: Salem Al Fakir
Artist: Salem Al Fakir


redan februari!

idag e det redan andra februari. vart tar tiden vägen? nyss va det ju typ nyår o nu e vi redan inne i februari!
jobbar bara en kort tur idag, 13-16. mötestur.
så vad har hänt sen sist? en sammanfattning vore på sin plats för annars kan ja sitta här till imon!
* hjälpt fia att flytta från kalmar till karlskrona. när vi slängde in allt i släpet i kalmar gick det som smort men däremot när vi kom till nya längenheten o allt skulle upp på tredje våningen utan hiss va det jobbigt som tusan! och snövädret gjorde helt klart sitt oxå.
*sett sommaren med göran. inte rikgit lika rolig som ja hoppats på men den bjöd på en hel del skratt!
*varit på födelsedags hos marie som fyllde 23 i lördags. efter festen blev det utgång på olearys o statt!
*varit på ikea. antagligen min billigaste vända någonsin på ikea!



jag o världens bästa emma. bortse från min rättfärgade frilla!

resten av bilderna från emmas examensfest kan ni se här!



RSS 2.0