Semester!

Slutade jobbet redan kl 12 idag och nu har jag tre veckors semester framför mig, så det va med lätta fötter ja struttade ner till gymmet direkt efteråt. En bättre start på semestern än ett sjuhelsikes tungt o svettigt pass på gymmet kunde ja nog inte få! :D
Vädret visar sig ju dock inte från sin bästa sida, just nu står regnet som spön i backen och det blixtrar o dundrar som aldrig förr men just idag kan inget få mig på dåligt humör o det sägs ju att efter regn kommer solsken! :) TISDAG

Helgen bestod av en massa jobb men vad gör väl det när den efterlängtade semestern lurar bakom hörnet :) Två jobbdagar kvar sen väntar tre veckors ledigt med lata dagar och ingenting inplanerat. Ska bli så skönt!
Nu på förmiddagen ska jag till skolan och sen blir det ett besök på gymmet :)
 

Köpenhamn

Helgen som precis passerade innehöll ett väldans trevlans besök i Köpenhamn. Väl framme på hotellet visade det sig att det hade blivit en dubbelbokning som resulterade i att Anna och jag blev uppgraderade och fick flytta in på deras systerhotell en gata bort. Inte oss emot då vi fick ett rum på 14e våningen med en helt fantastisk utsikt :)
Efter vi kommit i ordning på hotellet begav vi oss ut på stan och letade upp en trevlig uteservering att äta lunch på. Mätta och belåtna spenderade vi några timmar med shopping och när fötterna började ömma slog vi oss ner på en solig uteservering och drack vin. Kvällen avslutades med en supergod middag på en trevlig liten restaurang.
Söndagen startades med en stadig hotellfrukost följt av några timmars shopping och lunch innan det va dags att bege sig hemåt igen. Vi hamnade bredvid trevliga och pratglada människor på tåget hem så resan gick hur fort som helst men gud så trött jag va när kvällen kom :)
 
 
 
 

Hello june

Det är helt galet att vi redan är inne i juni månad! De senaste månaderna har passerat i en väldans fart och på onsdag är det dags för det nationella provet i matte som avslutar hela mattekursen jag läst under våren. Behöver jag ens säga att siffrorna snurrar värre än vanligt i skallen på mig just nu? Men som jag säkert nämnt tidigare så kan man inte göra mer än sitt bästa och det är precis vad jag kommer göra på onsdag när det är dags! :)
Idag va jag uppe redan vid åtta o hällde i mig dagens första kopp kaffe innan jag tog tag i pluggeriet. Några timmar senare tog jag en paus och drog bort till gymmet o körde intervaller på crosstrainern. Kom hem igen lagom till min tvättid började och mumsade i mig en välbehövlig lunch. Nu blir det plugg några timmar till innan det vankas kalas för farmor som fyller 89 år idag! :)

RSS 2.0