sängen nästa

tiden på jobbet har gått tokfort idag. nu e det bara imon me, känns riktigt skönt att jobba hela helgen faktiskt! :)
ikväll har anders hälsat på en sväng o sen kom syrran me, najs! :) lilla släkträffen liksom. när anders gick stack ja o syrran o hyrde film. inte för att jag kommer ihåg va den hette men den va skit bra iaf :)
nä snart blir det sängen, e ju faktiskt en dag imon me!


trött

jahapp då va kvällen avklarad, vi har riktigt mkt att göra på jobbet nu alltså. detta blir nog en tuff helg!
nu ska jag bara ätra lite o sen blir det nog till o skutta i säng e riktigt trött!

ärlighet?

Ärlighet är en personlig egenskap. En ärlig person är en person med en stark benägenhet att berätta sanningen. Ärlighet betraktas av många som en moraliskt eftertraktansvärd egenskap.

ibland undrar jag om folk glömmer bort detta väldans vanliga ord, eller ja helt enkelt inte lever efter det iaf.
varför? ja den frågan har jag ställt mig många ggr den senaste tiden


flitigt katta

har hunnit me ovanligt mkt dessa två senaste dagarna.

igår började dagen me det drygaste av allt, tvättstugan! sen åkte ja me s.olander till stallet för att ta en rejäl powerwalk medans hon red. sedan blev det chili con carne med s.olander, linda o fia o sen maxi för att handla. sen blev det soffan resten av kvällen, va ju faktiskt grey's anatomy. d blev även lite alkhol, najs najs :)

uppe me tuppen idag, blev en powerwalk även idag! så härligt! :) varit me sally o besiktat bilen o på ams för att kolla ngn utbildning. o nu har jag o s.olander precis käkat tacos så nu blir det soffan den närmaste timmen. måste ju låta maten smälta :)


efter väldans mkt grubbel har jag bestämt mig för att inte åka till barcelona! känns som att det blir bäst så.

åh lilla henke måste jag ju nämna me, han har ju köpit sig en båt! :) än så länge e det bar jag som vet när han ska hämta den hihi..


underbara sol :)

åh va härligt, äntligen kommer våren!  börjar känna mig bättre i både näsa o hals me så det e ju kanon.

har tvättstugan idag, japp så flitig e jag :) s.olander slutar snart så då ska jag följa me henne till stallet så jag kan ta en powerwalk medans hon rider. sen blir det till o åka o handla när sofia slutar

åh vad ett enda litet sms från en bra vän kan muntra upp. ja mikael det e dej jag menar!  :)

sjukt

drömmer alltid så många tokiga drömmar när jag e sjuk.

i natt drömde jag att hyresvärden hyrde ut min lägenhet til en alkis, totalrenoverade den på ett dygt utan att ens säga ngt till mej. så när jag sen kom hem kände jag ju inte igen min kära lägenhet. så arg som ett bi ringde jag upp hyresvärden o det enda han gjorde va att komma förbi med en annan nyckel. en nyckel till grannarna, ett lesbiskt par som nyligen skaffat barn. o där skulle jag tydligen bo tills dom skaffat en annan lägenhet till mej. sjukt!

o i den andra drömmen befann jag mig på rödebyskolan, skulle tro att jag gick i sexan elelr ngt. pierre o patrik anordnade iaf en skattjakt på roliga timmen. runt om hela skolan va den tända ljus o en massa andra prylar o olika lag skulle samla ihop så mkt dom kunde o sen skulle man då få poäng.

pratade med idag, känns riktigt skönt me tanke på hur allt blev mellan oss i lördags.

jeppe skrev igår till mej på msn att han kommer hem om typ två veckor... känner mej bara allt bra förvirrad just nu!

fortf sjuk, men i natt sov jag nästan hela natten iaf. skönt d!

nu kom sofia oxå, så nu blir det matlagning! alltid lika trevlgt me hennes sällskap. hon förgyller verkliegn tillvaron me sitt härliga skratt o sin underbara personlighet! :)

o så va det måndag igen

helgerna går allt bra fort

i fredags va jag o flickorna ute o käkade på santorini, trevligt som tusan! god mat o dricka, kan d bli bättre?

lördagen va det fest hos sally för att fira hennes 22 års dag :) oxå hur trevligt som helst. det va evigheter sen jag träffade rickard, sabbe o emma jönsson :) åh va man saknar den gamla goda tiden i rödeby ibland! hur som helst så va festen skit bra tills vi skulle gå då jag åkte på en rejäl utskällning av ida. mindre skoj eftersom jag inte ens gjort henne ngt men ngn hade tydligen fått för sej att jag stått o sagt att ida va en idiot vilket inte alls e sant. så hon skrek o sen bara rusade hon iväg o sen dess har vi inte pratat. det som gör mig mest ledsen e faktiskt att jag trodde ida hade högre tankar om mej än att tro att jag skulle kalla henne idiot bakom hennes rygg! vill så gärna reda ut detta men samtidigt kan jag inte ringa o be om ursäkt eftersom jag inte har sagt det o för det andra tkr jag nästan att hon borde be om ursäkt för så som hon gjorde gör man inte mot sina vänner. hur som helst, tiden får väl utvisa vad som händer om inte annat. vill verkligen inte att vi ska vara ovänner.
när jag väl kom iväg från sallys sen fastnade jag på pm o drack aningens för mkt där för när jag skulle därifrån till piraten fick farbror blå för sej att ta hand om mej. tur man har talets förmåga för det där pratade jag mej minsann ur! jag menar sova i fyllecellen o missa piraten, nej tack! resten av kvällen sviker minnet rejält :(
hela dagen igår låg ja bara på soffan o va endast uppe 3 grr. två ggr för att äta o en gång för att åka gustavsbergsbuss. uhh!
i natt har jag inte sovit ngt alls knappt, så jävla dundermegaförkyld o så känns det som att jag hostar rakblad! så det fick bli att sjukanmäla sig idag, ska vara hemma imon me o så e jag ledig onsdag, torsdag så hinner förhoppningsvis bättra på mej till helgen för då e det jobb som gäller. man vill ju inte riskera o hamna på sofies svarta lista!!

äntligen

I ett avsnitt av världens bästa tv-serie, o då pratar jag om One Tree Hill. Sa rollfiguren Peyton ngt väldigt tänkvärt nämligen: "people always leave". Känner igen mig så otroligt mkt  i hennes rollfigur. Hon är tjejen med världens otur, grubblare och blir alltid den som blir mest sårad i slutändan. 

Bara en dag kvar på jobbet nu, äntligen! Helgen är väldans välkommen just nu :) har jobbat 9 dagar i rad nu!! Uhh!

Imon blir det santorini med flickorna för att fira min o sallys födelsedagar :) trevligt trevligt!
 
Den som kom på uttrycket "godare gratis" måste vatt en geni, ja o linda fick gratis pizza idag :)

På lördag blir det fest hos sally :)


              jag

070321

känns som att bercelonatankarna kommer längre o längre bort från mej...tyvärr. människorna man bryr sig om mest sårar alltid mest, varför då? hmm ja bra fråga, tål att tänkas på!

trevligt me lite besök ikväll :) lotta o sofia dom e för söta dom!


underbara


203385-19

203385-19

860319 *wiiehoo*

japp det var då ploppades jag ut ur mammas mage :) jisses tänk att d va för 21 år sen, tiden går allt bra fort tkr jag nog :)

idag blir det tårtkalas hela dagen! e riktigt nyfiken på vad jag kommer få för roliga presenter :)


imon e det min dag

japp imon e det minsann min dag, min alldeles egna dag. för det e ju faktiskt min födelsedag då :) äntligen! älskar att fylla år! ikväll ska jag födelsedagsdricka lite grogg me min vän sofia, vi förtjänar det efter allt slit i helgen :)

storasyster

vilda makaroner va skönt att man e kompis me syster igen. har verkligen saknat henne!


jag&syster

S. Olander - en vän i vårrt o torrt

en stor rejäl spark tack!!  :) kan nog behöva det

ska snart köra till rödeby o hämta systeryster, tack o lov för det! hade hellre sovit för länge sen men va tusan man får väl ställa upp.



grubbel o åter grubbel...

resten av dagen är det tvätt o städ på schemat, skit drygt men dessvärre ett måste!

den senaste veckan har varit väldans riktigt jävla najs faktiskt :) bra på jobbet, världens goaste kompisar(med visst undantag ) och årets hittills skönaste väder! :D kan det bli bättre?

helgen blir lugn! det blir jobb jobb o jobb men det  ska bli rätt skönt faktiskt, slippa detta me alökoholen o allt. det har blivit lite för mkt av d den senaste tiden. 

ska jag åka till bercelona?! är så fruktansvärt kluven inför denna tanke..... tyvärr..


tack för en najjjs helg godingar

         
 
lite blandade bilder från helgen

drömmar

shit vaknade helt kallsvettig och me tårarna forsandes längs kinderna kl 4 i natt. ja drömde att en kvinna ringde från barcelona för att tala om att jeppe tagit sitt liv. att det va enda anledningen till att han åkt dit för att han  inte klarade att göra det här hemma. att han bara gav upp och inte ville mer.
usch dessa hemska drömmar!!

ikväll blir det megahemmafesten hos fia på verkö :) ska bli riktigt roligt faktiskt!




kom hem

saknar dig hur jävla mycke som helst. varje dag som går hoppas jag på att du ska komma tillbaka till mig



always and forever

hur kan man vara i en folksamling men ändå känna sig ensam?

äntligen fredag, som jag längtat! nu ska jag inte jobba förrän på onsdag. skönt som tusan! ikväll blir det nog lite alkohol me några vänner.

min söta lilla vän sandra har blivit sjuk, håller tummarna stenhårt o hoppas hon blir frisk tills imorgon så vi kan partaja då :D



jag&sandra

detta e då jag

image3

RSS 2.0