möhippa

möhippan för syrran i lördags blev så lyckad! en riktig kanondag och alla inblandade e toknöjda :) syrran va med på alla galenskaper vi utsatte henne för och hon hon utförde allt med briljans dessutom!
dagen startade med överraskning och brunch hemma hos syrran. syrran som för övrigt stod i trädgärden och sålde stenar dom grävt upp blev så överraskad att hon började gråta när hon fick syn på oss :) sen blev det brunch med bla nybakade frallor, jordgubbar och champagne. sen hade alla köpt en present son hon skulle kunna gissa vem den va ifrån. det va både enkelt och klurigt på samma gång :) vissa gissade hon direkt medans hon fick klura rejält på andra.
sen åkte vi till stan där låtinspelning väntade. vi hade valt låten " du är min man" :) passande låt för tillfället! hon blev rejält nervör först när inspelningskillen lurar i henne att hon måste skynda sig för att köra direktsändning av vädret.
efter låtinspelningen drog vi vidare upp på stan för uppdrag då hon skulle sälja penissugrör och ta kort på lite olika saker. att syrran skulle va en sån vass säljare hade nog ingen kunnat gissa för hon sålde alla sugrören på nolltid! sen mellanlandade vi på donken för en sen lunch och sen bar det iväg ut till saltö för lasergame. helt galet roligt men samtidigt svettigt som tusan o springa runt där som en galning!
efter lasergame drog vi hem till mig o gjorde oss iordning inför kvällen. vi spelade ett möhippespel som marie hittat på som va ett bingospel där man skulle dricka. så jäkla roligt och vi skrattade halvt ihjäl oss! kvällen avslutades med god mat och dryck, sköna människor, massa skratt, galenskaper och dans hela natten lång! :)
bilder kan jag tyvärr inte lägga upp ännu då dom fortfarande är hemliga för bruden :)

Kommentarer
Postat av: Helena

haha tack :)

2012-04-30 @ 17:36:36
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: syrran

BILDER TACK ;) hihihi

2012-05-01 @ 08:45:51
URL: http://ullisp.blogg.se/
Postat av: Katta

D kan du glömma sis! ;)

2012-05-01 @ 12:45:04
URL: http://katariiiiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Varit här innan?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Blogg/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0