Minnen

Årsdagen av mammas bortgång i torsdags va en tung dag. Årets jobbigaste dag enligt mig. Jag och syrran träffas alltid på årsdagen och besöker graven tillsammans. Helt galet hur alla minnen kommer tillbaka och jag minns precis allt från den dagen för tio år sen nere i Italien. Jag blir så otroligt glad och rörd över hur alla nära och kära vänner ger sitt stöd och omtanke just denna dagen. En nära vän till mamma skrev ett mejl till mig o syrran i torsdags morse som fick mig att börja gråta. Hur skulle jag klara mig utan alla underbaringar i mitt liv?
 
 
Annons från blt
 
 
 

I goda vänners sällskap

Hade en fantastiskt trevligt kväll igår med Sandra och Mia. Kvällen spenderades på Stars n Stripes soliga uteservering. Med god mat och den godaste rosé jag någonsin druckit :)
 
 

REGN REGN REGN

Sådär då va lunchen i magen. Idag fick det bli bacon-och blomkålsgratäng från min lchf kokbok o eftersom jag är lite av en expert på att göra flera saker samtidigt slängde jag även ihop två matlådor med kycklingsallad :) yum!
Egentligen skulle jag helst av allt just nu bara vilja dra täcket över huvudet och stanna i sängen istället för att ge mig iväg o jobba kvällen om lite mer än en timma men det e väl bara o bita ihop!

Onsdag

Gårdagens löparplaner med Anna blev inställda pga ösregn. Vi lyxade till att med att beställa hem thaimat o gottade oss med ist. Löpningen ersatte jag med ett kvällspass på gymmet där jag körde cardio och rygg ist.
Strax efter åtta i morse stod jag redo på gymmet igen, idag va det dags för benen att få sig en rejäl omgång! :) När ja va hemma igen va jag tokhungrig så provade att koka gröt på kokosmjöl som jag länge tänkt och det blev faktiskt gott :)
 
 

Spinning - check!

Överlevde spinning passet i måndags, det va dessutom riktigt skoj och bjöd på grym musik.  Däremot va det länge sen jag blev så svettig! Kommer definitivt gå på spinning igen :)
 
 

Midsommar

Midsommar firades i goda vänners sällskap med massa skratt, god mat, dans o dricka :)


Tar nya tag.

Kan väl inte påstå att denna veckan startade på bästa sätt, försov mig i morse!! Minns inte sist jag gjorde det o de dagar jag lyckas med att går man alltid runt och är seg precis hela dagen. Seg vill jag absolut inte va just idag när det är rpm-premiär för mig. Har aldrig tidigare provat just spinning o hade inte Åsa hängt me hade jag nog avbokat för länge sen. Tur man har dragplåster såna här dagar! :)
Pappa kommer hit ikväll för att sätta upp min nya rullgardin som jag köpte på Mairo förra veckan. Det är skitmysigt o fint med soluppgång o så men när man vaknar av den redan innan fyra varje morgon är det bara jobbigt. Så efter idag kommer förhoppningsvis det problemet vara löst! :)
 
Hängde me pluttis i lördags :) Massa glass, bus, o häng i lekparken!
 

Besvikelsen som uppstår när man inser sanningen.

Med risk för att låta tokreligiös nu så brukar jag tänka att allt sker av en anledning. Det jag såg ikväll kändes som en stor jäkla spark i magen. Hjärtat dunkade så hårt att ja trodde det skulle hoppa ur kroppen på mig. Ibland gör det bara så ont men nu vet jag iaf.
Varken vill eller orkar prata eller tänka mer på detta nu. Livet går vidare och jag försöker hänga på!

Överraskning

Camilla har varit nere i Skåne över helgen och kom hem igår och hade med sig en supersöt present till mig som hon tyckte skulle passa hemma hos mig :) Nu pryder den min balkong så fint!

 

SÖNDAG

Hade en jättemysig dag ihop med Fia och Henke igår. Vi köpte med oss massa jordgubbar och åkte upp till Fias nya bostad. Det va en rejäl bit upp i skogen men ändå mysigt på ngt sätt. Det har ju helt klart sin charm o bo på landet även att jag aldrig i mitt liv skulle våga bo sådär avlägset :) Sen bjöds d på middag på Verkö.
Kvällen bjöd på filmkväll med Åsa och Camilla. Det va flera bra skådisar men filmen va jäkla skum, när man inte trodde att den kunde bli konstigare så blev den ändå det!
Nu har jag precis slukat frullen och nu ska jag köra till Rödeby. Det blir en tripp till Kalmar idag :)
 
Henke och Fia
 

Ungskär

Det va rejält segt o stiga upp till detta gråa väder i morse men jag tog mig till gymmet, körde cardio och ett ryggpass och nu sitter jag här med frullen i magen och är grymt nöjd! ;) Nu ska jag slänga mig i duschen o sen ska jag o Henke hälsa på hemma hos Fia. Ska bli roligt o se hur de bor där uppe i urskogen :)
Gårdagen spenderades ute på Ungskär. Hade anledning o va lite nervös inför båtturen med pappas båt för när vi va mitt ute på havet så började motorn o hacka så vi va tvungna och sänka hastigheten o typ puttra ut hela vägen, men allt e väl bättre än att behöva ro i land. Vi kom ju fram iaf och vädret va ju fint! :)
 
Sjösatte båten nere i vackra Torhamn
 

Gym

Det va en vecka sen jag sist va på gymmet, motivationen har svikit en aning sen det varma och soliga vädret intog vårt avlånga land. Har ersatt gymmet med härliga promenader och löparturer istället, d gäller ju att passa på och njuta av solen när den väl är här :) Idag vaknade jag däremot upp till en grå himmel och stora vattenpölar på marken så vad passade bättre än ett bröst&bic+tric pass på gymmet? :)
Nu är precis lunchen nere och jag väntar på att den sista tvätten ska torka innan jag kör mot Rödeby för att fira Andreas som fyller 28 år idag! :)

1 mil

Även idag blev det en mil för mig och Anna i löparspåret. Va toknära att ge upp reda vid 2,5 men så bara tänkte jag" KÖR, bara kör!" Det va rejält geggigt på vissa ställen och skorna och strumporna kan jag vrida ur just nu. Det började även regna rejält sista kilometern men vi bet ihop och grejjade d galant. Sån härlig känsla!!
Nu blir det middag och film resten av kvällen:)
 
 

Milen

I tisdags sprang jag årets första mil utomhus :) Så jäkla skön känsla när allt bara känns sådär härligt bra och benen känns pigga! Bara för skojs skull kollade jag mina gamla kalender och detta året sprang jag milen en dag tidigare än förra året och dessutom flera minuter snabbare ;)
 
Lite nässlor, rivmärken och mygbett fick jag på köpet men det va det värt :)

Tankar.

Mina tankar och känslor är inte alls i balans så det e mest jobbigt där uppe i knoppen för tillfället. Känner mig helt ofokuserad och kan inte alls koncentrera mig varken på jobbet eller annat. Annars brukar jobbet va ett bra tillfälle att få lite annat i tankarna men denna gången känns d meningslöst. När svackor som dessa kommer över mig är jag så otroligt glad att jag är omgiven av alla fina och underbara människor i mitt liv.
Ikväll blir det en löpartur med bästa Anna, hoppas det kan få mig att sluta grubbla och tänka på annat för en stund iaf :)
 
 Gubbar o glass, laktosfri såklart :)
 

Veckoslutet

Igår tvingades jag stå ut med en jäkla huvudvärk samt nackspärr men det va så värt att för tusan vilken rolig kväll i lördags :) Grillat hos Sandra o Stoffe som vi avnjöt på deras soliga altan och sen satt vi på min balkong innan vi traskade upp mot stan och fox uteservering. God dricka, trevliga människor och live musik gjorde kvällen.
Igår gjorde jag inte alltför många knop. Tog en kvällspromenad runt Saltö och Dragsö för att rensa tankarna som snurrar runt i huvudet på mig. Sen kom Emma förbi en sväng o satt o pratade lite o sen blev d visst en liten löparrunda på Rosenholm med Camilla. Perfekt avslut på dagen :) Måste varit första gången på länge som jag faktiskt inte höll på att dö av värmeslag men å andra sidan va klockan halv tio på kvällen så att stretcha va knappt att tänka på för då hade jag blivit myggmat ist! ;)
 

Kortaste båtsäsongen?

Steg upp tidigt och packade picknickkorgen för att möta pappa på Statoil o köra vidare mot Torhamn för att sjösätta båten och åka ut till sommarstugan på Ungskär. Segt som tusan att bara köra i max 40 km/h med båttrailern men fram kom vi. Båten kom i sjön men sen va det stopp. Styrreglaget på båten pajjade och bitar flög både kors och tvärs. Inte mkt att göra utan varken verktyg eller annat där vi stod så det va bara att lasta upp båten på trailern igen o köra hela vägen hem. Stackars pappa har inte haft annat än bekymmer me den där båten så tyckte uppriktigt synd om honom där vi stod me fullastad bil med både möbler och annat som skulle ut till ön idag. Hoppas han lyckas fixa båten till nästa helg o att vädret e skapligt så vi kan åka ut då istället :)
Ikväll blir det grill och vin med Lotta och Sandra o sen vidare mot ngn trevlig uteservering :)

Bra dag! :)

Att vakna upp till strålande solsken gör verkligen mkt för humöret :) Man vaknar liksom sådär pigg och utvilad och har en sprudlande känsla i både kropp och själ. Ett tidigt besök på gymmet gör inte saken sämre heller. Idag körde jag cardio och rygg. Va sugen på ben idag men ska springa med Anna imon och att köra ben dagen innan löpning är inte särskilt fördelaktigt, o det vet jag av erfarenhet! ;)
Hade en riktigt trevlig kväll igår med shopping på stan med Fia och sen landade vi på Stars uteservering för en bit mat och lite vin. Senare mötte jag upp Emma och lille Elvis och satt nere i solen på borgmästarekajen följt av en promenad och avslutningsvis en kaffe på balkongen :)
 
 
Fiahian
 
 
Emlan och lille Elvisen :)

Effektiv dag

06:05 stämplade jag in mig på gymmet idag. Kände mig rejält sugen på löpbandet idag så sprang 5 km och sen körde jag bröst och bic&tric också. Behöver jag säga att armarna skakade när jag gick därifrån? ;)
Efter dusch och frulle körde jag ut till sjukhuset för min påfyllnadsdos av Twinrix. Så nu e jag skyddad o redo för eventuellt kommande utlandsresorna! :)
På vägen hem kilade jag in på begravningsbyrån och bokade en annons på mammas årsdag den 27e juni. Kan inte fatta att tio år har gått. Inte en dag passerar obemärkt och jag skulle fortfarande göra allt för att mamma skulle komma tillbaka. Hur mycket äldre jag än blir känner jag fortfarande ett sånt enormt behov av mamma.

Morgoncardio

God morgon!! Det finns ingen gång som frullen smakar bättre eller är med efterlängtad än dagar som denna, dvs när jag är så svettig och slutkörd efter ett rejält pass på gymmet att jag nästan försvinner i mitt eget svett! :) Men fasiken vad jag älskar den härliga känslan som uppstår efteråt och på att inte tala om när frullen ligger i magen ;) haha
Idag ska jag till Lotta och lapa sol hela dagen :) Så jag hoppas vädret håller i sig!
 

RSS 2.0