sommarvärme

har gått o dragit på mig en förkylning, igen! det e tredje gången detta året. jag som trodde jag hade bra immunförsvar :/
mötte upp ida på stan innan för ett besök på glassiären. glass är verkligen det bästa som finns! :) vi satt o avnjöt glassen på solgatan som måste va det enda stället i karlskrona som e vindstilla för vi höll på att dö av värmeslag där haha
senare idag ska jag o syrran åka o hälsa på mormor. hon fyller år imon men efersom jag jobbar då så ska vi träffas idag ist.

...

jag visste att det va för bra för att vara sant. igår fick jag en nyhet som vände upp o ner på hela mig! en rejäl jäkla spark i magen. livet är verkligen som en bergochdalbana fast i mitt fall består den mest av dalar! försöker hålla mig sysselsatt för att kunna tänka på ngt annat men det e nästan omöjligt.
det är jobbigt nu.

water for elephants

bion igår va hur bra som helst! :) spännande, sorglig, romantisk, hemsk o rolig. två timmar bara flög iväg.
idag har ja jobbat 7-16 o sen va jag nere på gymmet en runda. vädret har verkligen varit kanonhärligt idag, vindstilla t.o.m. det e man ju inte bortskämd me! :)
imon blir det jobb 7-16 o sen tar jag helg! lottan e nere i helgen så på lördag blir d party! :D

20 april

rivstartade min lediga dag med ett gympass idag! :) sen har ja uträttat lite ärenden på stan. såna tråkiga saker skjuter jag gärna på men kände att det va dags att få sakerna ur världen idag.
idag har jag o fia bokat tågbiljetterna till köpenhamn i maj. priserna hade stigit med det dubbla sen vi kollade för en månad sen så det va lite drygt men va gör man :) ikväll ska jag på bio med mysan. vi ska se water for elephants.



måndag

har haft en väldans trevlig ledig dag idag. jag o fia åt lunch på waynes soliga uteservering idag. sen knallade jag bort till emma på en kaffe. sen kom syrrans kille o hämtade mig när han slutat jobbet. sen ringde pappa och bjöd bort oss till honom på liten grillat. efter d blev d kaffe. inte nog med att pappa lagat min bil i helgen han hade dessutom tvättat den oxå! :)



bebismys :)

tränat veckan femton

måndag: indoor walking45
tisdag: promenad 60 min
onsdag: indoor walking45
torsdag: indoor walking45
fredag: gymmet
lördag: VILA
söndag: VILA

VÅR

precis som vanligt passerade helgen lika fort som den kom. lite konstigt me tanke på att ja jobbat hela helgen! d måste bero på d varma och soliga vädret :) nu åker vårjackan fram!
min snälla pappa ringde igår och hade lagat min bil :) ska nog köpa en blomma eller ngt som tack för hjälpen!
just nu sitter ja o väntar på att fia ska komma hem så vi kan fika på rågskorpor som jag varit o köpt o sen ska jag låna lite av hennes tvättid för min tvättkorg svämmar verkligen över o jag har inte tvättid ännu på länge!

trantorp

har suttit på planeringsdag med jobbet hela dagen. denna gången hölls det ute på trantorp som ligger innan nättraby. väldigt mysigt ställe och supergod mat! känns som man inte gjort annat än ätit hela dagen. tur ja ska träna ikväll :)
när vi skulle hem startade inte min kollegas bil för hon hade tydligen glömt stänga av lysena haha. chefen fick rycka in o köra hem oss ist :)
ikväll ska jag träffa min söta vän anna!

tisdag

har verkligen haft fullt upp sen sist! va tredagarsledig fre, lör o sön o dom dagarnna bara försvann. fredagen va jag först hos farmor en liten runda, sen hos mormor hela dagen o kvällen hälsade jag på hos syrran. på lördagen blev d frallfrukost på verkö, lite shopping på stan o årets första besök på glassiären med fia, emma o robert. som alltid måste man ju testa ngn ny smak o jag e fast kan ja säga! strawberry crunch :) så jäkla god! i söndags spenderades nästan hela dagen på akuten med mormor o sen va det raka vägen upp till pappa för att slänga på sommardäcken. ljuddämparen på min bil gick sönder i söndags oxå, trött ja blir!! alltid e det ngt me den jäkla bilen!
imon e det planeringsdag på trantorp med jobbet hela dagen. känns lite halvjobbigt eftersom jag e alldeles för dålig på att sitta still men skönt o komma ifrån jobbet lite. har bokat in ett indoor walking pass på kvällen sen så ja får röra på mig :)

träning förra veckan(v.14)

måndag: ridning
tisdag: indoor walking45
onsdag: VILA
torsdag: ridning
fredag: VILA
lördag: VILA
söndag: VILA

fredag

när jag nyss tog min favoritkofta ut tvättmaskinen hade den krympit ihop till typ barnsize. smart att maskintvätta en kofta som ska handtvättas faktiskt. typiskt mej! fia kommer snart över på en kaffe ska fråga henne om hon kan hjälpa mig att dra ut den. kan d funka tro? :)

måndag 4/4



sandra har satt ihop ett filmklipp från ridlektionen i måndags 4/4 :)

hoppning

äntligen e det färdigjobbat för denna veckan. nu tar ja helg! :) idag va det dags för ridlektion nr2. hoppning stod p schemat. fick rida på en häst som heter beauty idag o det gick faktiskt mycket bättre än väntat :) roligt som tusan samtidigt som det va hur jobbigt som helst. har både skavsår och blåsor på ringfingrarna just nu. ajaj!
imon har jag tvättstugan o sen ska jag åka o hälsa på mormor en runda. hon kom aldrig när jag fyllde år så vi ska fira mig lite i efterskott sådär. ska köpa med mig mat från donken för det vet jag att hon gillar :)

träning vecka tretton

måndag: indoor walking45
tisdag: VILA(sjuk)
onsdag: gymmet
torsdag: indoor walking45
fredag: VILA
lördag: indoor walking45&zumba45
söndag: promenad

ridlektion

nu vecka, nya tag, nya bekymmer osv :) helgen gick som vanligt i rasande fart! blev bjuden på grillat på verkö i lördags, supergott som alltid! :) söndagen spenderades i rödeby hos lilla familjen palmqvist/christiansson. vi promenerade ner till pappa o fikade o när vi va hemma igen bjöds d på söndagsmiddag :)
idag har ja jobbat 7-16. sen har jag varit o ridit på rosenholms ridklubb. fick ridlekioner av sandra o stoffe när ja fyllde år. det va många år sen jag red lektion så det va lite ovanligt men hur kul som helst. e öm som tusan i både ben o rumpa just nu så vet i tusan om ja kommer kunna röra mig imon. på torsdag e det dags igen, hoppning! inte riktigt min grej men d ska ja roligt :)


1 april

äntligen fredag! :) har varit så galet trött hela veckan så ja somnar på soffan varje kväll. e ledig tre dagar nu så det ska bli skönt som tusan. mindre skönt att ha tvättstugan idag men ett måste o det e skönt när det e klart :)
ska laga mig lite lunch nu o sen ska blir det nog en runda o hälsa på syrran. bebismys :)
lite födelsedagsblommor :) buketten med garbera är egentligen två buketter men nästan likadana. av en slump hade två kompisar köpt nästan likadana buketter utan att veta om d :) haha

RSS 2.0