dagarna i skara

tre felkörningar och lite mat-/fikastopp på vägen gjorde att det tog aningens längre tid än vi räknat med att köra till skara :) så när vi kom fram va vi rejält trötta!
på fredagen skulle lotta till skolan några timmar så emma o jag tog sovmorgon. sen körde vi bort till lottas skola för en liten guidad tur o sen lunchade vi på thai. efteråt åkte vi o handlade o sen körde vi till lidköping för att träffa josse o sandra. shopping följt av fika på ett supermysigt cafe. åt nog den godaste chokladkaka ja någonsin ätit oxå! :) på kvällen blev d tacos o vin. på lördagen bar det iväg till skövde. även där blev d shopping o fika.
på kvällen kom josse o lottan bjöd på supergod middag. kollade på melodifesivalen o drack vin o åt ostbricka. så mysigt :)
va uppe med tuppen på söndagen. åt frukostbuffe på statshotellet i skara. haha gud ja åt så ja höll på att spricka! mätta o belåtna sa vi hej då till lotta o sen körde vi mot jönköping. även där shoppades det en del. inhandlade även lite nödvändigheter på ikea :)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Varit här innan?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Blogg/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0