veckorevyns årshoroskop 2012

Fiskarna 19/2-20/3
Fiskarna 19/2-20/3


Sex/relation

I år förstärker Neptunus din intuition och förmåga att uppfatta känslor och stämningar och stundtals kan du leva lite i drömmarnas värld. 2012 är
för övrigt ett positivt och utvecklande andligt år för dig som är född i fiskarnas tecken. Kärleken blomstrar och du njuter av romantik och kanske av ett och annat tillfälligt äventyr, gärna med en kräfta eller oxe. Är du redan i ett förhållande kan du sannolikt räkna med en härlig pånytt-födelse och känslor av stormig förälskelse igen.

Hälsa/träning
Detta året innebär andlig kraft och utveckling genom Neptunus påverkan på ditt tecken. Du har mestadels ett gott humör och mår bra både fysiskt och mentalt. Mer och mer får du bekräftat att du kan lita på dina känslor. Jupiters påverkan kan dock leda till överdrifter när det gäller träning och kosthållning och du bör förlita dig på att ”lagom ändå är bäst”.

Karriär/pengar
Jupiter ger dig positiva influenser med chans att markant förbättra din ekonomi under det här året. Du äger nu en stor kreativ förmåga och den kommer som bäst till uttryck under sommarmånaderna. En gynnsam ekonomi i kombination med din andliga utveckling, förvandlar dig till en generös givare. Du har ett stort samvete och ömmar nu extra mycket för de som inte är lika lyckligt lottade som du.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Varit här innan?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Blogg/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0