pipandet gör mig galen

igår när ja kom hem från jobbet piper brandvarnaren med jämna mellanrum. finns det ngt värre än irriterande ljud?! ja försökte hur som helst på alla sätt o vis att få tyst på den men d gick inte. batterierna satt fast som berget. detta e typ en ny "modern" brandvarnare som inte alls ser ut som den ja hade i förra lägenheten. för att ja överhuvudtaget ska kunna sova o slippa bli helt cp i huvet av pipandet rullar ja in den i en filt o stoppar den i en låda. fast att ja sover me stängd dörr till sovrummet så hör ja pipandet. det första ja hörde i morse när ja vaknade va fortf pipandet! gaaaaah! ringde värden redan i morse så dom skulle komma under dagen.
har varit på föreläsning om levnadsberättelsen mellan 9-12 idag ute på gullberna. tillbaka i stan sen gick jag en runda på stan o köpte en ny träningströja o träningsstrumpor. mötte syrran, anna o evelina inne på gina så följde med dom o lunchade på 1344. dom har så himla god mat där.
ikväll ska jag på bodycombat. från o med igår kan man boka passen på nätet så det har ja gjort nu så nu håller ja tummarna för att ja gjort rätt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Varit här innan?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Blogg/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0