blixtar och dunder

oj såg att det visst va fem dagar sen ja skrev ngt här. haha men va gör det om hundra år?! :)
dom senaste dagaran har ja hittat på lite av varje. i fredags efter jobbet gick jag o fia en runda på stan o kikade lite o premiäråt jordgubbar me glass, så jäkla gott. men tusan va dyrt det har livit med jordgubbar, 55 kr/litern. rena rånet men ibland får man unna sig! senare åkte vi ut till morgan o festade.
i lördags va vi ute hos bordi o bengt o sen blev vi bjudna på grillat på verkö o sen på kvällen va vi uppe hos lotta :) en mkt trevlig kväll.
i söndags blev det en tur ut till sommarstugan för det årliga städet. det blåste som fan där ute men lite frisk luft har ju ingen dött av! :)
idag har ja jobbat o sen ringde anna o bjöd in mig på lunch och efter det mötte vi upp syrran o åkte en runda o snackade massa skit o så. sen hamnade vi plötsligt i värsta bilkön för då hade en bil börjat brinna?! sen började de regna o åska o blixtra som tusan :/ haha vädret e verkligen hel-cp just nu. ena stunden e det sol för att sen ösregna i nästa!
ikväll e det bara skit på tv så ja ska kolla på filmen dear john. ja hoppas verkligen att den e så skit bra som jag tror den är! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Varit här innan?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Blogg/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0